kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, btcminer22 είπε συγχρονίζεις καλά με το νέο rooter; Δεν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή. Απλά το παρέλαβα χθες και το σετάρω (πόρτες, κωδικοί wifi και SSID, dns κλπ) ώστε να το βάλω να παίξει ακριβώς σαν το Speedport entry 2i που είχα έως τώρα. Μόλις ενεργοποιηθώ, θα γράψω εντυπώσεις. Από όσα είχα διαβάσει είχα ψηθεί για το H267A αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι στις καμπίνες του ΟΤΕ ενεργοποιούν το g.inp και το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει πρόβλημα στο upload όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η ρύθμιση. Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι παρότι οι θύρες ethernet είναι 1000άρες (Gbit), στο pc το είδε ως 100Mbit, παρότι έχω NIC GBit. Δε ξέρω πως να το πειράξω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) πιο firmware έχει το sercom; το πρόβλημα με το h267α έχει λυθεί με το τελευταίο firmware. Πιθανόν η κάρτα δικτύου στο pc είναι 100αρα.Αν ειναι 1000αρα θέλει να κοιτάξεις τις ιδιότητες της. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από btcminer22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, btcminer22 είπε πιο firmware έχει το sercom; το πρόβλημα με το h267α έχει λυθεί με το τελευταίο firmware. Πιθανόν η κάρτα δικτύου στο pc είναι 100αρα.Αν ειναι 1000αρα θέλει να κοιτάξεις τις ιδιότητες της. Δεν θυμάμαι ποιο firmware έχει, θα το κοιτάξω να σου πω. Η κάρτα είναι σίγουρα 1000άρα στο PC. Θα τσεκάρω τις ιδιότητές της. Στο media streaming απ ότι είδα δεν υποστηρίζει SMB2 παρά μόνο SMB1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλημέρα.. διάβασα το θέμα . Έχω μια απορία το g.inp τι ακριβώς κάνει? Εμένα στο speedport endry του ΟΤΕ είναι ενεργοποιημένο το g.inp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα.. διάβασα το θέμα . Έχω μια απορία το g.inp τι ακριβώς κάνει? Εμένα στο speedport endry του ΟΤΕ είναι ενεργοποιημένο το g.inp. Με ενεργοποιημένο γυρνάει τη γραμμή σε fast path mode με αποτέλεσμα καλύτερο ping 2-4 ms και λίγο λιγότερα λάθη αλλά με χαμηλότερη όμως ταχύτητα 5-7 mbs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, btcminer22 είπε πιο firmware έχει το sercom; το πρόβλημα με το h267α έχει λυθεί με το τελευταίο firmware. Πιθανόν η κάρτα δικτύου στο pc είναι 100αρα.Αν ειναι 1000αρα θέλει να κοιτάξεις τις ιδιότητες της. Voila! Είχα θέμα με το καλώδιο δικτύου. Εβαλα cat 6 και δούλεψε το Gbit του H300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 αποθήκευσε τις ρυθμίσεις που έκανες γιατί μόλις σου ενεργοποιήσουν την γραμμή θα πάρει νέο firmware ---->Vodafone_H_300s_v1.2.00.09 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, btcminer22 είπε αποθήκευσε τις ρυθμίσεις που έκανες γιατί μόλις σου ενεργοποιήσουν την γραμμή θα πάρει νέο firmware ---->Vodafone_H_300s_v1.2.00.09 Η γραμμή ενεργοποιήθηκε αλλά κλειδώνω στα 57MBit...και ακόμα χαμηλότερα... To update έγινε Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από kitharas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 ανέβασε ένα screenshot με τα στατιστικά της γραμμής αν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Βελτιώθηκε, αφού άλλαξα το τηλεφωνικό καλώδιο που το συνέδεσα στην κεντρική πρίζα. Χλωμό όμως μου φαίνεται να φταίει αυτό. Έχω ενεργοποιηθεί περίπου 2μιση ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 η γραμμή είναι voip ; αν ναι δεν χρησιμοποιείς ούτε splitter ούτε φίλτρο έχεις άλλες πρίζες ενεργές με τηλ συνδεδεμένα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, btcminer22 είπε η γραμμή είναι voip ; αν ναι δεν χρησιμοποιείς ούτε splitter ούτε φίλτρο έχεις άλλες πρίζες ενεργές με τηλ συνδεδεμένα ; Η γραμμή είναι Voip και το router καρφωμένο απευθείας πάνω στην μια και μοναδική πρίζα του σπιτιού. Επίσης, χωρίς το router να κάνει επανεκκίνηση, ξανασυντονίζεται. Αυτή τη στιγμή η ταχύτητα από 67MBit έπεσε στα 57MBit. Αυτές είναι και οι μεγαλύτερες που έχω δει. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από kitharas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 πάρε τους τηλ και ζήτησε να σε πάνε snr 6db απο 9db που είσαι τώρα θα ανεβείς 10 mbs ακόμα αλλά και πάλι με εξασθένηση 1 db έπρεπε να είσαι 110/10 και μέγιστο συγχρονισμό 150/50 αν δεν είναι θέμα καλωδιώσεις στο σπίτι τότε είναι δικό τους πρόβλημα ζήτησε να σου ελέγξουνε το προφίλ και ίσως χρειαστεί να έρθει τεχνικός δεν δικαιολογείτε τέτοιος συγχρονισμός διότι είσαι πολύ κοντά στο καφάο . το τηλ το έχεις συνδέσει πάνω στο ρουτερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitharas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, btcminer22 είπε πάρε τους τηλ και ζήτησε να σε πάνε snr 6db απο 9db που είσαι τώρα θα ανεβείς 10 mbs ακόμα αλλά και πάλι με εξασθένηση 1 db έπρεπε να είσαι 110/10 και μέγιστο συγχρονισμό 150/50 αν δεν είναι θέμα καλωδιώσεις στο σπίτι τότε είναι δικό τους πρόβλημα ζήτησε να σου ελέγξουνε το προφίλ και ίσως χρειαστεί να έρθει τεχνικός δεν δικαιολογείτε τέτοιος συγχρονισμός διότι είσαι πολύ κοντά στο καφάο . Θα το κάνω αύριο. Εν τω μεταξύ αν είναι πρόβλημα καλωδίωσης δεν θα έπρεπε να το είχα δει ήδη; στον ΟΤΕ κλείδωνα 55/5 ακατεβατα Το τηλέφωνο πάνω στο ρουτερ με φίλτρο. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από kitharas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
btcminer22 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, kitharas είπε Θα το κάνω αύριο. Εν τω μεταξύ αν είναι πρόβλημα καλωδίωσης δεν θα έπρεπε να το είχα δει ήδη; στον ΟΤΕ κλείδωνα 55/5 ακατεβατα η 100αρα είναι πιο ευαίσθητη σε θέματα καλωδίωσης είχα παρόμοιο πρόβλημα όταν πήγα από 50αρα σε 100αρα συγχρόνιζα στα 80 μου έλεγαν δεν γίνετε τίποτα δοκίμασα σε άλλη πρίζα και συγχρόνιζα στα 90 ύστερα αποσύνδεσα όλες (3 πρίζες) και άφησα μόνο μια τώρα συγχρονίζω 111/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα