Gmaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σας πουλάω ενα Thinkpad T460 στο Λονδίνο σε εναν τύπο ο οποίος μου είπε οτι θα μου κανει κατάθεση και να του τα στείλω με Ελτα αλλα δεν ξέρω με ανυσηχεί όλη η φάση μήπως χάσω τα χρήματα μου, μπορεί να τα λέω και λάθος βέβαια. Αν μου κάνει την κατάθεση και εγω βγάλω τα χρήματα εχω λόγο να φοβάμαι μέτα? Την αποστολή είπε οτι θα την πληρώσει ο ίδιος, υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία η να εχει δώσει κάποια συμβουλή?
@11h Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 hours ago, Gmaras said: Αν μου κάνει την κατάθεση και εγω βγάλω τα χρήματα εχω λόγο να φοβάμαι μέτα? μπορεί να έρθει απο το Λονδίνο να σου πάρει τα λεφτά απο το τη τσέπη μαζί με το laptop και να ξαναγυρίσει πριν καταλάβεις τίποτα, πρόσεχε
stathis64 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικα ειναι απο τις περιπτωσεις που ειναι απατη. Αν δεις κατι να σου μοιαζει με google translate η απαντας και σου γραφει τα ιδια πραγματα περιπου μακρια..... τα λεφτα μονο αν τα δεις στο λογαριασμο σου και στα χερια σου και οχι στα μουφα αποδεικτικα που στελνουν και φυσικα μην σου ζητησουν λεπτομερειες του λογαριασμου κ.λ.π εκει παει αλλου η απατη προσοχη λοιπον υπαρχουν πολλα παραδειγματα αν το ψαξεις και πολλα προσφατα.... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από stathis64
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Ολόκληρη Αγγλία δεν βρίσκει λάπτοπ ; Οι πιθανότητες να μην είναι απάτη ειναι ανυπαρκτες 4
Kthulhou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 επίσης παίζει κόλπο πως κ καλά για να εισπράξεις τα χρήματα θα πρέπει να βάλεις εσύ στην "υπηρεσία μεταφοράς" κλπ κάποιο ποσό.... μουφες ΑΝ δε δεις τα χρήματα στον τραπεζικό λογ/σμο, δε στέλνεις ούτε gif του λάπτοπ 1
Gmaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ολόκληρη Αγγλία δεν βρίσκει λάπτοπ ; Οι πιθανότητες να μην είναι απάτη ειναι ανυπαρκτες Κι όμως έψαξα στο ebay και όντως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην τιμή αυτή
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Gmaras είπε Κι όμως έψαξα στο ebay και όντως δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στην τιμή αυτή Σε τρώει ε; https://www.tech-bazaar.com/product/lenovo-thinkpad-t460-14-inch-laptop-intel-core-i5-6300u-2-40ghz-500gb-hdd-8gb-ram-win10/?gclid=CjwKCAiA9tyQBhAIEiwA6tdCrIun79UL80n6Y-KCmHKmh1V__6Pv49ZKINE_2GzG2c7eLnUYIT-dHxoCmqMQAvD_BwE https://pyramid.co.uk/product/lenovo-t460-laptop/ https://www.carbon-it.co.uk/product/lenovo-thinkpad-t460-intel-i5-6th-gen-windows-10-pro/ Πες του ότι έχει και τελωνείο
SPY_oo7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Τους κωδικούς απο το ε -μπανκινγκ σου προσεχε μην δωσεις καταρχην
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα