Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από παλιά έχω 50αρα cosmote, που κατά μακρινά διαστήματα μου κάνουν αλλαγές στο προφίλ, και είτε έπεφτε η ταχύτητα τραγικά, είτε πήγαινα από ipv4 σε ipv6 και δεν είχα πρόσβαση στις συσκευές μου. Βέβαια με τα τηλέφωνα μετά στους τεχνικούς διορθωνόντουσαν και όλα καλά. Διακοπή δεν είχα ποτε μέχρι χθες!!!
Δεκέμβριο έκανα αναβάθμιση σε 100αρα. Στην αλλαγή μου αλλάξανε το προφίλ σε ipv6 γιατί έτσι τους βγαίνει πιο φτηνά όταν βάζουν πολλούς μέσα στην ίδια διεύθυνση . Ευτυχώς άμεσα, κατάφερα μέσω ενός τεχνικού 2ου επιπέδου να μου επαναφέρει το προφίλ που είχα στην 50αρα και έτσι είχα πρόσβαση σε όλες μου τις συσκευές.
Τις τελευταίες μέρες κάποια τρελή διάνοια εκεί μέσα, μου το ξανά άλλαξε σε ipv6.
Από προχθες μέχρι σήμερα, έχω μιλήσει με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς υπαλλήλους 1ου επιπέδου που μάλλον ούτε για περίπτερο δεν κάνουν. Έχουν καταγράψει ότι ζητάω 3 διαφορετικά πράγματα (όπως μου ανέφερε ένας από όλους) ενώ ζητάω ακριβώς αυτό που σας ανέφερα παραπάνω, και τίποτα άλλο. Αντίληψη ΜΗΔΕΝ! 
Κοροϊδία στο μέγιστο! Μου αναφέρει μια από τις κοπέλες προχθές το πρωί, 22Φεβ. ότι θα το στείλει στο 2ο επίπεδο για έλεγχο. SMS ήρθε χθες 23 Φεβ. το μεσημέρι στις 15.15 !!! Μπραβο!!! Τόσο σύντομα έκανε να το στείλει η υπάλληλος!!! Εκείνη την στιγμή ξανά μίλαγα με άλλη υπάλληλο, που το ξαναστελνε σαν αίτημα.

Και φυσικά εκείνη την στιγμή κάποιος ΕΚΟΨΕ την σύνδεση μου στο τηλέφωνο και στο Ίντερνετ !!! Ενώ μίλαγα με την υπάλληλο! Ευτυχώς με πήρε πίσω στο κινητό και όσο μιλάγαμε η γραμμή επανήλθε αλλά το Ίντερνετ ΠΟΤΕ!!!
Και μου έβγαζε το μήνυμα ότι έχει κοπεί λόγω χρεών! Ειναι ξεφτιλισμένοι όταν ο λογαριασμός μου πληρώνεται με πάγια εντολή να με κάνουν ρεζίλι με τις βλακείες τους ότι το Ίντερνετ έχει κοπεί λόγω δικών μου οφειλών και όχι ΛΟΓΩ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ!

Σήμερα 24Φεβ ακόμα το Ίντερνετ είναι κατω, το ρουτερ δεν συντονίζει, τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν διαδικτυακό μάθημα, τα data στο κινητό μου λόγω hotspot φεύγουν σαν τρέλα, κολλάνε τα πάντα λόγω hotspot… και τα τσιμανια εκεί δεν ξέρουν ποτε θα επισκευαστεί το πρόβλημα.

Τσαντιστηκα.

Επεξ/σία από PGP737ng
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βιάστηκα να μιλήσω….Έπεσε και η τηλεφωνία….

μουγγα και το τηλέφωνο!

Επεξ/σία από PGP737ng

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...