gvardal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Προ 40 ημερών έκανα αίτηση για αναβάθμιση απο ADSL σε VDSL 50 της γραμμής του ιατρείου μας. Μετά από 1 μήνα, την περασμένη Τρίτη, η Vodafone "έκανε" την αναβάθμιση κι ήρθε τεχνικός να αλλάξει το router (ISDN). Δεν έχουμε ούτε internet, ούτε τηλέφωνο έκτοτε! Το router δείχνει ότι συγχρονίζει αλλά το λαμπάκι του internet παραμένει κόκκινο... Από την περασμένη Τρίτη, έρχεται σχεδόν κάθε μέρα τεχνικός. Στην αρχή μου είπαν ότι φταίω εγώ γιατι δεν έκανα την αίτηση σε κατάστημα αλλά online από το site της Vodafone! Όταν τους είπα ότι είναι ασόβαροι γιατί έπρεπε να προνοήσουν πριν κάνουν την αναβάθμιση ώστε να μην αφήσουν μια εταιρεία χωρίς επικοινωνία, έριξαν το φταίξιμο στον ΟΤΕ. Με τα πολλά, ήρθε και τεχνικός του ΟΤΕ τη Δευτέρα το πρωί ο οποίος έφυγε λέγοντάς μου ότι δεν μπορεί να το φτιάξει! Δεν έχουν καταφέρει τίποτα καταλήγοντας ότι δεν φτιάχνει η βλάβη! Όταν τους ρωτάω ποια είναι η βλάβη, δεν ξέρουν να μου απαντήσουν! Αύριο, υποτίθεται, ότι θα με ενημερώσουν επίσημα. Το θέμα είναι ότι το ιατρείο μας (Διαγνωστικό Ακτινολογικό Κέντρο) έχει παραμείνει δυο εβδομάδες χωρίς τηλέφωνο! Είχαμε 4 γραμμές για επικοινωνία με τηλεφωνικό κέντρο από πίσω και από την περασμένη Τρίτη δουλεύει μονο μια γραμμή, με internet μέσω 4g (ας είναι καλά ο τεχνικός που είχε το φιλότιμο και πήγε να φέρει ο ίδιος το router!), έχουμε του κόσμου τα παράπονα από τους ασθενείς και τους εξεταζόμενους οι οποίοι δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο μας. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχετε ακούσει ποτέ κάτι παρόμοιο; Έχει νόημα να ψάξω κάποιον τεχνικό από ΟΤΕ; Κάθε μέρα χάνουμε ασθενείς και δεν υπάρχει κάν χρονοδιάγραμμα από την Vodafone! Κάποια πρόταση;
Sudowoodo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα σχεδόν την ίδια εμπειρία πρόσφατα, θα σας ευχηθώ καλά ξεμπερδέματα. Και ψυχική ηρεμία γιατί με την εξυπηρέτηση θα τραβάτε τα μαλλιά σας. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχουν δύο λύσεις: α) Ψάχνετε κάποιον γνωστό τεχνικό στον ΟΤΕ να σας κατευθύνει στην καλύτερη λύση γρήγορα. Δεν ξέρω ποία μπορεί να είναι αυτή, επιστροφή σε adsl, αλλαγή παρόχου ή κατι άλλο. (το λέω γιατί σε εμένα η Vodafone ή δεν ήξερε τι συμβαίνει, ή έλεγε βλακίες) β) Κάνετε καταγγελία στην ΕΕΤΤ. (εγώ γνωστό στον ΟΤΕ δεν είχα, οπότε έκανα αυτό. Υπόψιν είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία, και δεν θα σας λύσει το πρόβλημα άμεσα. Στην περίπτωση μου, στο τέλος απλά μου επιτρέψαν να πάω σε έναν πάροχο που θα μπορεί να μου προσφέρει όντος τηλέφωνο και Internet). Επίδη όμως καταλαβαίνω το πρόβλημα σας, υπάρχει και η """"λύση""""" της εκτροπής για τα τηλέφωνα, αν και πολύ αμφιβάλω ότι θα καταφέρουν να την κάνουν να δουλέψει σωστά για 4 τηλέφωνα, εμένα για ένα οικιακό κάναν 3 μέρες μετά από πολύ κουβέντα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία. Μακάρι κάποιος να ξέρει κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Sudowoodo
gvardal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Την επιστροφή σε ADSL την ζήτησα ήδη χθες, προκειμένου να λειτουργεί το ιατρείο μου όπως πριν. Επικοινώνησα μαζί τους πριν λίγο και μου είπαν ότι θα επιστρέψει η γραμμή σε ADSL γιατί δεν προσφέρεται VDSL στην περιοχή μου! Στο κέντρο του Ηρακλειου! Όταν ρώτησα, γιατί τότε μου προσφέρατε συμβολαιο σε VDSL αφού δεν προσφέρεται, απάντηση δεν πήρα. Παρεμπιπτόντως, ούτε σε εμένα ξέρει να μου πει η Vodafone τι συμβαίνει. Σοβαρή εταιρεία η Vodafone...
Sudowoodo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Και ούτε πρόκριτε να σας απαντήσουν γιατί σας προσφέραν το συμβόλαιο, όπως είπαμε είναι σοβαροί. Για εμένα έπρεπε να σας αποζημιώσουν και για τους πελάτες που χάσατε αυτές τις μέρες, αφού όπως λένε δεν προσφέρετε VDSL αλλά σαν δώσαν συμβόλαιο για να σας ταλαιπωρήσουν. Εύχομαι να μπορέσετε να δουλέψετε σύντομα, αν χρειάζεστε μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτή του ADSL ψάξτε εναλλακτικές ασύρματου ιντερνέτ ή 4G.
gvardal Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Χωρίς να χρειαστεί αλλαγή εξοπλισμού, το πρόβλημα λύθηκε από χθες και πλέον λειτουργεί το τηλέφωνο αλλά και η 50άρα VDSL. Δεν μου είπαν τι έφταιγε, αλλά λίγη σημασία έχει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα