Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Biohazard_ είπε

Πώς το είπες...οποίος ενδιαφέρεται κάνει τον υπολογισμό; Ας χρησιμοποιήσω τα λόγια σου.

Δεν νομίζω να σου ζήτησα να κάνεις υπολογισμούς για κάτι που ενδιαφέρει εμένα, οπότε είναι άστοχο να χρησιμοποιήσεις τα λόγια μου.

Αν είναι να κάνεις υπολογισμούς δεν θα τους κάνεις για μένα, θα τους κάνεις για να επιβεβαιώσεις τους ισχυρισμούς σου.

16 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Κατά τα άλλα, όσοι έχουν νυχτερινό, ξέρουν αν συμφέρει ή όχι, δεν θα κάτσουμε να αναλύσουμε τα αυτονόητα.

Ε όχι δα, από όσους έχουν νυχτερινό μόνο όσοι έκατσαν και έκαναν υπολογισμούς είδαν αν και κατά πόσο τους συμφέρει.

21 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Πού κολλάει η ρήτρα αναπροσαρμογής (που δεν έχουν και όλα τα συμβόλαια, ίσως έχεις χάσει καμποσα επεισόδια);

Η ρήτρα αναπροσαρμογής - όπου υπάρχει - είναι αυτή που έχει εκτοξεύσει το κόστος του ρεύματος.

33 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Απλά είναι τα πραγματα...η χρέωση της κιλοβατώρας είναι διαφορετική στο νυχτερινό....ναι ή όχι;

Δεν είναι τόσο απλά, άσχετα την επιμονή σου να μην θες να το καταλάβεις :) Η χρέωση της κιλοβατώρας σε μερικά προγράμματα (όχι σε όλα) όντως είναι διαφορετική στο νυχτερινό, όπως επίσης είναι διαφορετικές και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, όπως επίσης είναι διαφορετικό και το πάγιο, αν δεν συνυπολογίσεις όλα τα παραπάνω τότε δεν έχεις τίποτα άλλο παρά εικασίες.

• Confused 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα .αγοράσαμε τελευταία μια ημιυπόγεια αποθηκη και θέλω να βάλω ρεύμα πρώτη φορά διότι ποτέ δεν είχε μετρητή...ξέρει κάποιος να μας πει τι μπορεί να χρειαστεί από δικαιολογητικά για να μην πάω ξεβρακωτος και εάν είναι ίδιες η χρεώσεις ρεύματος όπως σε μια οικία ή  ένος καταστήματος??ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, gregfreaking είπε

Καλησπέρα .αγοράσαμε τελευταία μια ημιυπόγεια αποθηκη και θέλω να βάλω ρεύμα πρώτη φορά διότι ποτέ δεν είχε μετρητή...ξέρει κάποιος να μας πει τι μπορεί να χρειαστεί από δικαιολογητικά για να μην πάω ξεβρακωτος και εάν είναι ίδιες η χρεώσεις ρεύματος όπως σε μια οικία ή  ένος καταστήματος??ευχαριστώ!

Αυτό θα το ζητήσεις απο τον Δεδδηε.. Να σου τοποθετήσει τον νέο μετρητή.. Θα πρεπει να υπάρχει σχέδιο από ηλεκτρολογο, χαρτιά από πολεοδομια, δήμο κτλπ.. Μπες στον Δεδδηε αρχική ηλεκτροδότηση.. Είναι λίγο διαφορετικές οι χρεώσεις.. Μετά θα πας σε παροχο.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

ισχύει ότι γενικότερα οι εναλλακτικοί πάροχοι (όλοι )είναι πιο ευέλικτοι και εύκολοι σε σχέση με τη βαριά παραδοσιακή ΔΕΗ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Denmark1 είπε

ισχύει ότι γενικότερα οι εναλλακτικοί πάροχοι (όλοι )είναι πιο ευέλικτοι και εύκολοι σε σχέση με τη βαριά παραδοσιακή ΔΕΗ ?

σε εγκατάσταση νεου μετρητη οι παροχοι δεν εχουν καμια σχεση

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Denmark1 είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες.. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει αίτηση για εγκατάσταση εργοταξιακού ρεύματος ( νέα σύνδεση) στον ΔΕΔΔΗΕ από τις 02/02/2023 μέχρι και σήμερα που μιλάμε ακόμα είμαι στο περίμενε.

Ο μηχανικό καταθέτει τα διακαιολογιτικά ηλεκτρονικά (άδεια , πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου κτλπ) εγώ κατέθεσα την δήλωση τετραγωνικών από τον Δήμο και αντίγραφο ταυτότητας. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να τοποθετήσει το ρολόι, ΑΜ ΔΕ! Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε 4 μήνες για να κάνει την "μελέτη" (ουσιαστικά να μου πεί πόσο θα στοιχίσει ) το ακίνητο είναι εντός Αττικης και η κολώνα της ΔΕΗ είναι δίπλα στο οικόπεδο. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε αφού έκανα καταγγελία στην ΡΑΕ μετά από 4 μήνες , ότι στις 23/05 θα κάνει την τοποθέτηση , από τότε έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμα στο περίμενε. Δεν μπορείς να πάς από τα γραφεία τους διότι δεν σε δέχονται , έχω κάνει άποιρα αιτήματα μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και της πλατφόρμας αλλά συνεχίζουν να με αγνοούν. Δεν υπάρχει σωτηρία 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, k959883as είπε

Έχω κάνει αίτηση για εγκατάσταση εργοταξιακού ρεύματος ( νέα σύνδεση) στον ΔΕΔΔΗΕ από τις 02/02/2023 μέχρι και σήμερα που μιλάμε ακόμα είμαι στο περίμενε.

Ο μηχανικό καταθέτει τα διακαιολογιτικά ηλεκτρονικά (άδεια , πιστοποιητικο ηλεκτρολόγου κτλπ) εγώ κατέθεσα την δήλωση τετραγωνικών από τον Δήμο και αντίγραφο ταυτότητας. Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να τοποθετήσει το ρολόι, ΑΜ ΔΕ! Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε 4 μήνες για να κάνει την "μελέτη" (ουσιαστικά να μου πεί πόσο θα στοιχίσει ) το ακίνητο είναι εντός Αττικης και η κολώνα της ΔΕΗ είναι δίπλα στο οικόπεδο. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε αφού έκανα καταγγελία στην ΡΑΕ μετά από 4 μήνες , ότι στις 23/05 θα κάνει την τοποθέτηση , από τότε έχουν περάσει 2 εβδομάδες και ακόμα στο περίμενε. Δεν μπορείς να πάς από τα γραφεία τους διότι δεν σε δέχονται , έχω κάνει άποιρα αιτήματα μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και της πλατφόρμας αλλά συνεχίζουν να με αγνοούν. Δεν υπάρχει σωτηρία 

Ζήτησε το με email...Κανε παράπονά..Να δεις την απάντηση τους.. Σε ποια περιοχή ανήκεις; Μην μιλάς με το κέντρο.. Με την περιοχή του Δεδδηε που ανήκεις.. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ζήτησε το με email...Κανε παράπονά..Να δεις την απάντηση τους.. Σε ποια περιοχή ανήκεις; Μην μιλάς με το κέντρο.. Με την περιοχή του Δεδδηε που ανήκεις.. 

Όλα τα έχω κάνει , email, τηλ. κέντρο , πήγα από εκεί , καμία ανταποκριση , το έχει αναλάβει ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κορωπί , άστα μιλάμε για απελπησία 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, k959883as είπε

Όλα τα έχω κάνει , email, τηλ. κέντρο , πήγα από εκεί , καμία ανταποκριση , το έχει αναλάβει ο ΔΕΔΔΗΕ στο Κορωπί , άστα μιλάμε για απελπησία 

Υπομονή.. Θα δείξει. Στην ΡΑΕ αναφορά.. 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/6/2023 στις 10:30 ΠΜ, k959883as είπε

Πω πω... ψηφιοποίηση του κράτους σου λέει μετά. Σου συνέδεσαν το ρεύμα τελικά; Αν επιτρέπεται πόσο στοίχισε συνολικά η νέα σύνδεση;

Επεξ/σία από qonqo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...