Nick77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Επόμενο στάδιο να σου προτείνει συμβατά προϊόντα, μαγαζιά να τα αγοράσεις και δυο τρεις διαφημίσεις η μια σίγουρα δικών της προϊόντων… Και αμέσως επόμενο και από αυτό, έρχεται σπίτι σου νέο πανάκριβο (υπερκοστολογημένο) pre-built σύστημα, με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού σου λογαριασμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι η κατάργηση του τοπικού χρήση και απαίτηση λογαριασμού MS για τα pro 1 ώρα πριν, CyanBlue είπε Καθαρή εγκατάσταση σε υπολογιστή 12 ετών, με Intel P43 chipset, Core2Quad, 4GB RAM και τρέχουν πολύ πιο ομαλά από ότι τα Win10 που είχε εγκαταστημένα πριν. Εκκίνηση (από SSD εννοείται) τόσο γρήγορα όσο και σε νεότερα σύστηματα που έχω. Το θέμα είναι να τα αφήσω και να εγκαταστήσω την εμπορική εφαρμογή που έχω ή να εμπιστευθώ Win10 για χρήση σε βάθος χρόνου? πως τα κατάφερες ? Ίδιο σύστημα πριν μέρες δοκίμασα απο περιέργεια με μια gt210 με ζόρια να παίξει και σερνόταν Βέβαια είχα τα 10άρια LTSC με επιπλέον κομμένα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο ΟΚ θέλει να προωθήσει τις πωλήσεις hw σίγουρα γιατί εννοείται οι συνεργάτες του οικοσυστήματος είναι μια αγορά που θέλει να είναι βιώσιμη στην εποχή των αναλώσιμων smartphone αλλά και από την άλλη η MS έχει κάθε θεμιτό λόγο να θέλει να προστατεύσει και το δικό της sw, με το να καθιστά με κάθε δυνατό τρόπο σαφές πως η απόδοση των Windows 11 σε αδύναμα συστήματα δεν μπορεί να είναι ενδεικτική δε γίνεται ας πούμε να βγαίνει ο καθείς σε hw δεκαετίας ή ασύμβατο και να εκφράζει άποψη ξεχνώντας ή παραβλέποντας τις δυνατότητες/ασυμβατότητες του hw - διότι μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mx1001a Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 από τους 5 pc/laptops στο σπίτι έχουν ακόμα win 8.1 Ακόμα δεν έχω καταλάβει την φρενίτιδα να αναβαθμίσει κάποιος το os του. Το αντίθετο υπάρχουν αρκετοί λόγοι να ΜΗΝ το αναβαθμίσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeKata Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, nemom είπε δε γίνεται ας πούμε να βγαίνει ο καθείς σε hw δεκαετίας ή ασύμβατο και να εκφράζει άποψη ξεχνώντας ή παραβλέποντας τις δυνατότητες/ασυμβατότητες του hw - διότι μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε Το θέμα είναι ότι ακριβώς λόγω αυτής της "open" τακτικής (και deals με OEMs) έγινε η MS η εταιρεία που ξέρουμε τώρα. Ο άλλος δρόμος (κλειστό software, hardware) είναι η Apple. Δεν έχει φτάσει εκεί βέβαια, αλλά είναι πολύ "παράξενη" η στροφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, MikeKata είπε Το θέμα είναι ότι ακριβώς λόγω αυτής της "open" τακτικής (και deals με OEMs) έγινε η MS η εταιρεία που ξέρουμε τώρα. Ο άλλος δρόμος (κλειστό software, hardware) είναι η Apple. Δεν έχει φτάσει εκεί βέβαια, αλλά είναι πολύ "παράξενη" η στροφή. όπως και να το δει κανείς η ανάπτυξη των Windows είχε πολλές στρεβλώσεις στην πορεία της ας πούμε τα activator που τα ίδια γέμιζαν το οικοσύστημα με malware ή τα Windows με ενεργοποίηση του θείου που απέτρεπαν τον κόσμο να κάνει update ή οι ελαστικές προδιαγραφές απαιτήσεων σε hw ή η πρόσβαση του fw των κατασκευαστών hw στον πυρήνα του λειτουργικού ή ο μεγάλος κύκλος υποστήριξης για να μην παρεξηγηθούμε, αυτό είναι το πρέπον, να μην είναι αναλώσιμο το hw όπως στα smartphone αλλά υπάρχει κι η άλλη όψη του νομίσματος που την καταλαβαίνω για τη MS πως με όλα αυτά υπονομεύτηκε η φήμη του προϊόντος Windows οπότε λογικό να θέλει να το μαζέψει κάπως και το να σου υπενθυμίζει πως τρέχεις ασύμβατο hw είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει, και πολύ θεμιτό θα έλεγα μάλιστα από την πλευρά της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει στα τόσα χρόνια. Όλοι έχουμε άποψη για την MS αν αύριο σου πει κλείνω και δεν έχει κανένα λογισμικό της διαθέσιμο πουθενά πιστεύεται είναι ο κόσμος έτοιμος για κάτι τέτοιο; Προσωπικά έχω windows 11 πριν το launch και μπορώ να πω ότι πάνε σφαίρα ,ναι δεν είναι τέλεια αλλά αφού μπορείτε εσείς κάντε το καλύτερο. ΥΓ. Προς όλους τους τύπους που συνεχίζουν να λένε εγώ μένω σε xp win 7 και τώρα win 10(αν το μηχάνημα τους είναι συμβατό φυσικά) , ο κόσμος προχωράει σε όλους τους τομείς θέλω να ελπίζω. Εάν εσείς δεν θέλετε να ακολουθήσετε πάρε σε καμία σπηλιά χωρίς ρεύμα νερό και τα σχετικά και ελπίζω να μην σας προβληματίζει η υπάρξει της φωτιάς.... Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από venuets 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, mx1001a είπε Ακόμα δεν έχω καταλάβει την φρενίτιδα να αναβαθμίσει κάποιος το os του. Το αντίθετο υπάρχουν αρκετοί λόγοι να ΜΗΝ το αναβαθμίσεις Για τράβα να το πείς αυτό στα νήματα του android και θα πέσουν να σε φάνε. 1 ώρα πριν, venuets είπε ΥΓ. Προς όλους τους τύπους που συνεχίζουν να λένε εγώ μένω σε xp win 7 και τώρα win 10(αν το μηχάνημα τους είναι συμβατό φυσικά) , ο κόσμος προχωράει σε όλους τους τομείς θέλω να ελπίζω. Εάν εσείς δεν θέλετε να ακολουθήσετε πάρε σε καμία σπηλιά χωρίς ρεύμα νερό και τα σχετικά και ελπίζω να μην σας προβληματίζει η υπάρξει της φωτιάς.... Xαλάρωσε, οι περισσότεροι το λένε για πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, dpolal είπε Για τράβα να το πείς αυτό στα νήματα του android και θα πέσουν να σε φάνε. Xαλάρωσε, οι περισσότεροι το λένε για πλάκα. εχω δει πολλους που δεν το λενε για πλακα μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενα θεματα με windows 11 και windows 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, venuets είπε εχω δει πολλους που δεν το λενε για πλακα μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενα θεματα με windows 11 και windows 10 Οι «περισσότεροι» έγραψα, όχι όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, dpolal είπε Οι «περισσότεροι» έγραψα, όχι όλοι. αυτους αφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει και το linux mint. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lost2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, CyanBlue είπε Καθαρή εγκατάσταση σε υπολογιστή 12 ετών, με Intel P43 chipset, Core2Quad, 4GB RAM και τρέχουν πολύ πιο ομαλά από ότι τα Win10 που είχε εγκαταστημένα πριν. Εκκίνηση (από SSD εννοείται) τόσο γρήγορα όσο και σε νεότερα σύστηματα που έχω. Το θέμα είναι να τα αφήσω και να εγκαταστήσω την εμπορική εφαρμογή που έχω ή να εμπιστευθώ Win10 για χρήση σε βάθος χρόνου? Με ποια μέθοδο το κατάφερες; εγώ σε AMD FX δεν κατάφερα τίποτα , με ότι βρήκα στο νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, venuets είπε Προσωπικά έχω windows 11 πριν το launch και μπορώ να πω ότι πάνε σφαίρα ,ναι δεν είναι τέλεια αλλά αφού μπορείτε εσείς κάντε το καλύτερο. Τα windows δεν είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα ώστε να μπορεί κάποιος να το βελτιώσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, nemom είπε Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο ΟΚ θέλει να προωθήσει τις πωλήσεις hw σίγουρα γιατί εννοείται οι συνεργάτες του οικοσυστήματος είναι μια αγορά που θέλει να είναι βιώσιμη στην εποχή των αναλώσιμων smartphone αλλά και από την άλλη η MS έχει κάθε θεμιτό λόγο να θέλει να προστατεύσει και το δικό της sw, με το να καθιστά με κάθε δυνατό τρόπο σαφές πως η απόδοση των Windows 11 σε αδύναμα συστήματα δεν μπορεί να είναι ενδεικτική δε γίνεται ας πούμε να βγαίνει ο καθείς σε hw δεκαετίας ή ασύμβατο και να εκφράζει άποψη ξεχνώντας ή παραβλέποντας τις δυνατότητες/ασυμβατότητες του hw - διότι μέχρι τώρα αυτό συνέβαινε Λαπτοπ με τον i5 7200u και υποτίθεται δεν υποστηρίζεται, οταν υποστήριζονται πολλοί ποιο αδύναμοι μεταγενεστεροι cpu.. Πλην αυτού, καλύπτει τα πάντα.. Εννοείται τρέχει μια χαρά τα 11.Με λίγα λόγια, απλό μάρκετινγκ για να πάρεις καινούργιο μηχάνημα, τίποτα αλλο. Εχω την εντύπωση περισσότεροι θα βάλουν τώρα τα 11, απο οτι αν έμπαιναν σε ολα τα μηχανήματα εξαρχής. Ο κόσμος θέλει να νιώθει οτι "έκλεψε", κέρδισε κατι κλπ. Είναι χαρακτηριστικό οτι παντού διαβάζεις κολπα για να τα βάλεις σε μη υποστήριζομενο σύστημα. Αλλιώς θα ειχαμε την κλασική συζήτηση, ιδια με 10, θα μείνω στα 10 κλπ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα