Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία από Dell

Migi29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Ζήτησα μία προσφορά για μπαταρία από την Dell, ώστε να αντικαταστήσω την παλιά στο λάπτοπ μου και εκτός από τη χρέωση της μπαταρίας υπάρχει και μία δεύτερη χρέωση, η Point-of-need WUD part delivery only, η οποία, όπως μου είπαν, αφορά τα έξοδα αποστολής. Το θέμα είναι ότι αυτό το κόστος ανέρχεται στα 36.92 ευρώ - περισσότερα απ' όσο κοστίζει η ίδια η μπαταρία - και το ότι ο ΦΠΑ υπολογίζεται συνδυαστικά και για την μπαταρία και για τα έξοδα αποστολής. 

Πώς γίνεται να χρεώνουν 37 ευρώ την αποστολή της μπαταρίας, ειδικά απ' τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν θα έρθει από εξωτερικό; Από τα γραφεία τους στο Μαρούσι έμαθα ότι δεν γίνεται να την παραλάβω και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω τη γνήσια κάπου αλλού εδώ Ελλάδα. Επειδή δεν έχω άλλη παρόμοια εμπειρία, αυτή είναι η πολιτική τους; Να σε γδέρνουν με τα έξοδα αποστολής; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, Migi29 είπε

Καλησπέρα, 

Ζήτησα μία προσφορά για μπαταρία από την Dell, ώστε να αντικαταστήσω την παλιά στο λάπτοπ μου και εκτός από τη χρέωση της μπαταρίας υπάρχει και μία δεύτερη χρέωση, η Point-of-need WUD part delivery only, η οποία, όπως μου είπαν, αφορά τα έξοδα αποστολής. Το θέμα είναι ότι αυτό το κόστος ανέρχεται στα 36.92 ευρώ - περισσότερα απ' όσο κοστίζει η ίδια η μπαταρία - και το ότι ο ΦΠΑ υπολογίζεται συνδυαστικά και για την μπαταρία και για τα έξοδα αποστολής. 

Πώς γίνεται να χρεώνουν 37 ευρώ την αποστολή της μπαταρίας, ειδικά απ' τη στιγμή που μου είπαν ότι δεν θα έρθει από εξωτερικό; Από τα γραφεία τους στο Μαρούσι έμαθα ότι δεν γίνεται να την παραλάβω και δεν ξέρω αν μπορώ να βρω τη γνήσια κάπου αλλού εδώ Ελλάδα. Επειδή δεν έχω άλλη παρόμοια εμπειρία, αυτή είναι η πολιτική τους; Να σε γδέρνουν με τα έξοδα αποστολής; 

Μπορούσες να απευθυνθείς σε αντιπρόσωπο της dell ...Αυτήν είναι η πολιτική τους και μάλιστα η dell έχει το καλύτερο aftersale service ....εδώ μπορείς να ενημερωθείς σχετικά https://dell.secure.force.com/FAP/?c=gr&l=el&pt=findadistributor

Στις 23/2/2022 στις 8:05 ΜΜ, Migi29 είπε

Καλησπέρα, 

Βρες στο Internet μια συμβατή στην μισή τιμή και μην ασχολεισαι άλλο εαν βγαζεις άκρη. Και να μην είναι βέλτιστη μικρό το κακό. Μέχρι να χρειαστείς άλλη θα χρειάζεσαι άλλο laptop. Και εγω το ίδιο έκανα και α μια χαρά. Λίγο ψάξιμο θέλει μόνο να μην πέσεις σε κακή μαϊμού 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...