Επισκέπτης Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!)
ΠάρηςΓ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, wotw είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!) Έχει αναλυθεί σε κυριολεκτικά χιλιάδες ποστ. Ψάξε τα θέματα εδω 1
takoulou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, wotw είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!) Καλησπερα...Δεν εχεις ακουσει οτι οι παροχοι εχουν βαλει ρητρες αναπροσαρμογης στους λογαριασμους..Οι τιμες φυσικου αεριου εχουν ανεβει 400% το πετρελαιο ανεβαινει, το χρηματιστηριο ενεργειας ειναι επανω...... Πας εδω.. Εισαι για να αλλααζεις παροχο... 1
george1807 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, wotw είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!) https://www.watt-volt.gr/exupiretisi-pelaton/ilektriko-revma/sixnes-erotiseis/logariasmoi-xreoseis/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις