Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, wotw είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς είναι αυτή η χρέωση και γιατί είναι τόσο μεγάλη; Στους τελευταίους 2 λογαριασμούς είναι σχεδόν 3πλάσια του κόστους της κατανάλωσης. Μιλάμε για 80€ ρεύμα και ~200€ ρήτρα κόστους προμήθειας (!)

Έχει αναλυθεί σε κυριολεκτικά χιλιάδες ποστ. Ψάξε τα θέματα εδω

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wotw είπε

Καλησπερα...Δεν εχεις ακουσει οτι οι παροχοι εχουν βαλει ρητρες αναπροσαρμογης στους λογαριασμους..Οι τιμες φυσικου αεριου εχουν ανεβει 400% το πετρελαιο ανεβαινει, το χρηματιστηριο ενεργειας ειναι επανω......

Πας εδω.. Εισαι για να αλλααζεις παροχο...

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, wotw είπε

https://www.watt-volt.gr/exupiretisi-pelaton/ilektriko-revma/sixnes-erotiseis/logariasmoi-xreoseis/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...