Προς το περιεχόμενο

Η social media πλατφόρμα του Trump κυκλοφόρησε στο iOS

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, AtiX είπε

Κάτσε δηλαδή ο άλλος να σε βρίζει, να λέει επί τούτου ψέματα και εσύ να το παίζεις ότι δήθεν δεν τρέχει τίποτα? Δημοκρατία έχουμε, όχι λαλάκυνση…

Πώς ξέρεις τι ακριβώς γράφτηκε αν μπαίνει ο moderator ή κάποιος από την διαχείριση και το σβήνει/τροποποιεί;

Όταν διαγράφεις είναι σαν να παρουσιάζεις μια κατάσταση όπου ο άλλος δεν υπάρχει. Σαν να μην έχεις κανέναν αντίπαλό και μόνο ΕΣΥ είσαι ο σωστός. Μπορείς να καταλάβεις τι επιπτώσεις έχει αυτό στη Δημοκρατία; Ή απλά σε ενδιαφέρει να περνάει μια συγκεκριμένη ατζέντα και όλα καλά;

Στο ελληνικό reddit βλέπεις διεγραμμένα posts που από τις απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι απλά ενοχλούσαν και δεν παραβίαζαν κανέναν κανόνα. Έχω κρατήσει μέχρι και screenshot σε ορισμένα από αυτά.

3 ώρες πριν, mimits είπε

Δεν ξέρω,ίσως δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό απ´τους οπαδούς του κλόουν.Η δημοκρατία έχει κι αυτή τα όρια της.Δεν μπορω να πάω σε μια πλατφόρμα και να γράφω ¨ζήτω η παιδοφιλία,είναι αναφαίρετο δημοκρατικό μου δικαίωμα¨!

Δεν μπορείς να έχεις ρητορική μίσους και να λες οτι ¨δημοκρατία έχουμε,λέω οτι θέλω¨.Που και πάλι δεν τον είχαν αποκλείσει τον Τραμπ,αν δεν κάνω λάθος,παρά μόνο όταν έγινε η εισβολή στο Καπιτώλιο.Το ξαναγράφω ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ μετά απο έμμεση προτροπή του,μέσα στο Καπιτώλιο(!).Τι άλλο έπρεπε να γίνει δλδ;;;

Και σταματήστε να συμψηφίζετε καταστάσεις «Ναι αλλα κ η άλλη πλατφόρμα το ένα…», «Κ η άλλη πλατφόρμα το άλλο».Οτιδήποτε είναι καταδικαστέο,να το καταδικάσουμε.
Και είναι οξύμωρο να επικαλούνται οι οπαδοί του Τραμπ και το συνάφι τους,την  ¨άλλη άποψη¨ ή τη δημοκρατία.Αυτός που όποιος διαφωνούσε μαζί του,τον έλεγε κομμουνιστή.Που οι ίδιοι έχουν αλλεργία στο διαφορετικό.Μη τρελαθούμε τελείως τώρα…

Δεν διαγράφεται μόνο τέτοιου είδους περιεχόμενο στις μεγάλες πλατφόρμες. Αλλιώς δεν θα εναντιώνονταν τόσοι. Τέτοιο περιεχόμενο άλλωστε διώκεται από το νόμο(παιδοφιλία, υποκίνηση σε βία κτλ.).

Τέλος πρέπει να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι βαφτίζουν  κάτι ως "ρητορική μίσους" ανάλογα με τις προθέσεις τους καλές ή δόλιες. Δεν αυτοχαρακτηρίζεται από μόνο του.

7 ώρες πριν, SeaLion είπε

Στο επόμενο επεισόδιο 'Αλήθειες με την Ζήνα' καλεσμένοι συνάνθρωποί μας που η ζωή τους καταστράφηκε από το Twitter.

Ναι μπορεί να γίνει η αιτία να χάσεις τη δουλειά σου(=λεφτά=επιβίωση) επειδή είπες κάτι άκομψο ή επειδή θεωρήθηκε ότι έθιξες κάποια προστατευόμενη από SJW κοινωνική ομάδα.

• Like 2
  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

2 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Πώς ξέρεις τι ακριβώς γράφτηκε αν μπαίνει ο moderator ή κάποιος από την διαχείριση και το σβήνει/τροποποιεί;

Όταν διαγράφεις είναι σαν να παρουσιάζεις μια κατάσταση όπου ο άλλος δεν υπάρχει. Σαν να μην έχεις κανέναν αντίπαλό και μόνο ΕΣΥ είσαι ο σωστός. Μπορείς να καταλάβεις τι επιπτώσεις έχει αυτό στη Δημοκρατία; Ή απλά σε ενδιαφέρει να περνάει μια συγκεκριμένη ατζέντα και όλα καλά;

Στο ελληνικό reddit βλέπεις διεγραμμένα posts που από τις απαντήσεις καταλαβαίνεις ότι απλά ενοχλούσαν και δεν παραβίαζαν κανέναν κανόνα. Έχω κρατήσει μέχρι και screenshot σε ορισμένα από αυτά.

Δεν διαγράφεται μόνο τέτοιου είδους περιεχόμενο στις μεγάλες πλατφόρμες. Αλλιώς δεν θα εναντιώνονταν τόσοι. Τέτοιο περιεχόμενο άλλωστε διώκεται από το νόμο(παιδοφιλία, υποκίνηση σε βία κτλ.).

Τέλος πρέπει να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι βαφτίζουν  κάτι ως "ρητορική μίσους" ανάλογα με τις προθέσεις τους καλές ή δόλιες. Δεν αυτοχαρακτηρίζεται από μόνο του.

Λες οτι υπάρχει νόμος για την υποκίνηση βίας αλλα,δεν απαντάς για το Καπιτώλιο.Δεν ήταν υποκίνηση βίας? Θεσμική εκτροπή ήταν,όχι μόνο υποκίνηση βίας!

Και έχει δίκιο κι ο @Atix,πιο πάνω,που λέει οτι εδώ ακόμη και στο insomnia,για πιο «light» σχόλια,τρώμε διαγραφή σχολίων.Κι εγω διαφωνώ μερικές φορές,αλλά και το φόρουμ πρέπει να κρατήσει τις ισορροπίες όταν νομίζει οτι η κατάσταση ξεφεύγει.

Η ρητορική μίσους,η υποκίνηση βίας,ο φασιστικός λόγος δεν είναι η «άλλη άποψη»,είναι η απαράδεκτη άποψη.Ειδικά απ´το πρόεδρο ενός κράτους.

• Like 2

22 λεπτά πριν, mimits είπε

Η ρητορική μίσους,η υποκίνηση βίας,ο φασιστικός λόγος δεν είναι η «άλλη άποψη»,είναι η απαράδεκτη άποψη.Ειδικά απ´το πρόεδρο ενός κράτους.

Δεν είναι σαν το νόμο της βαρύτητας όλα αυτά που λες. Τα αντικείμενα δεν περιμένουν τη γνώμη κάποιου ανθρώπου για να πέσουν στη γη. Είναι κάτι που συμβαίνει αντικειμενικά.

Αυτά που λες χωρούν υποκειμενικής ερμηνείας(εκτός από την υποκίνηση σε βία) ανάλογα με το ποιος έχει τη δύναμη να "βαράει".

Θα στο πω πιο απλά για να το καταλάβεις. Πες ότι ένας άνθρωπος είναι τέρμα αντικοινωνικός(όχι κοινωνιοπαθής). Δεν κάνει καθόλου παρέες. Κάνει κακό σε κανέναν; Όχι. Αξίζει να πάθει κακό; Και πάλι όχι γιατί από τη στιγμή που δεν ζημιώνει κανέναν ισχύουν όλα τα δικαιώματα όπως για κάθε άλλον  άνθρωπο. 

Θα τον χαρακτήριζες όμως φυσιολογικό; Είναι δηλαδή η γενική τάση στους ανθρώπους η αντικοινωνικότητα; Όπου αντικοινωνικός βάλε μια άλλη λέξη και θα δεις που θα βρεθείς αν εκφραστείς δημόσια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Θα τον χαρακτήριζες όμως φυσιολογικό; Είναι δηλαδή η γενική τάση στους ανθρώπους η αντικοινωνικότητα; Οπου αντικοινωνικός βάλε μια άλλη λέξη και θα δεις που θα βρεθείς αν εκφραστείς δημόσια.

Όσο αυτός παραμένει για την πάρτη του αντικοινωνικός κανένα πρόβλημα, όταν όμως μαζεύονται καμία 100 και οργανώνονται ώστε να επιβάλουν με το έτσι θέλω την αντικοινωνικότητα τους διαστρευλώνοντας πράγματα κάπου αρχίζει και ενοχλεί…

αλήθεια όμως από πότε ο αντικοινωνικός απειλεί την κοινωνία που ζει?

αν ήθελες και ήσουν ειλικρινής με το παράδειγμα σου και με αυτό που συζητάμε θα έπρεπε να γράψεις για απόψεις που πραγματικά απειλούν μια κοινωνία… πχ για έναν παιδεραστή, έναν  κατα συρροή δολοφόνο, έναν χουντικό, έναν ανθρωποφάγο, έναν βιαστή, έναν έμπορο ναρκωτικών, γυναικών, παιδιών ή ανθρωπίνων οργάνων… όλα αυτά γιατί δεν τα έφερες ως παράδειγμα και δέχεσαι να υπάρχει απαγόρευση και όχι για κάποιον που υποθάλπτει επιβεβαιωμένα την δημοκρατία της πατρίδας του???

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, AtiX είπε

Δηλαδή λες να νομιμοποιηθεί το dark web?

Έγραψα πως είμαι "υπέρ της απόλυτης ελευθερίας του λόγου", όχι ότι είμαι υπέρ της νομιμοποίησης του εγκλήματος. Μην τα συγχέουμε. 

Μόλις τώρα, anax111 είπε

Έγραψα πως είμαι "υπέρ της απόλυτης ελευθερίας του λόγου", όχι ότι είμαι υπέρ της νομιμοποίησης του εγκλήματος. Μην τα συγχέουμε. 

Αρα θέλεις κανόνες, αλλά μόνο αυτούς που σε συμφέρουν και πάντα για την περίοδο και για την οποία μιλάμε?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί απλά δεν απεχετε και δεν ασχολείστε με τι σοσιαλ έχει ο Πούτιν, ο Τραμπ, o Jack Dorsey και ο Ερντογάν και απλά σταματήστε να μπαίνετε σε αυτές τις σελίδες/εφαρμογές;

Συνεχίστε την ζωή σας και μην φοβάστε, δεν θα ντυθούν νίντζα να σας επιτεθούν. 

Screenshot_2022-02-24-20-21-16-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Επεξ/σία από Tetrabitos
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...