Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Ναι τα ίδια λεγανε και για τον Χίτλερ. Δεν χρειάζεται να ακουγονται αποψεις που θεωρούν οτι ανθρωποι δεν πρεπει να εχουν βασικά δικαιώματα επειδη ειναι gay, μουσουλμανοι, μαυροι, γυναικες. Δεν χρειάζεται να ακουγονται οι αποψεις ανθρωπων που πήρανε τα όπλα και μπουκαραν στο ΚΑΠΙΤΩΛΕΙΟ με οπλα 200 χρόνια μετα τον πόλεμο της ανεξαρτησιας με την Βρετανική Αυτοκρατορια. Σταματήστε αυτη την βλακεία με τις ισες αποστασεις. 

Δεν ξερω ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα μας πεις ποιες αποψεις "χρειαζονται" ή οχι αλλα εγω δεν ειδα ποτε τον Trump να αρνειται "Βασικα δικαιώματα" σε καμια τετοια ομάδα.

Παρεπιπτωντως θελω να μου δειξεις τις Μουσουλμανικες χώρες στις οποίες οι αλλοθρησκοι εχουν περισσότερα "βασικα δικαιώματα" απο οσα ειχαν οι Μουσουλμάνοι Αμερικανοί επι κυβέρνησης Trump.

Οταν βρεις επίσης ευκαιρία παίρνα μια βόλτα απο νότια Αφρική να δεις και την χαρούμενη υποδοχή των Μαύρων πολιτων προς τους ξένους πολιτισμους...

What a ride!!!

Επεξ/σία από MikeGR7
  • Like 5
  • Confused 3
  • Sad 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Υπάρχει αλλά η διαφορά ειναι πως αυτοι πισω απο τα usernames του Twitter δεν ζώνονται με οπλα και μπουκαρουν σε κυβερνητικα κτηρια

True. Παίρνουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό που χέστηκε η φατμέ και αγνοούμε όλο το σκατό culture που υπάρχει στο Twitter και καταστρέφει ζωές.

Προσωπικά χέστηκα αλλά να ξέρουμε και τι λέμε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeGR7 είπε

Δεν ξερω ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα μας πεις ποιες αποψεις "χρειαζονται" ή οχι αλλα εγω δεν ειδα ποτε τον Trump να αρνειται "Βασικα δικαιώματα" σε καμια τετοια ομάδα.

Παρε παρεπιπτωντως θελω να μου δειξεις τις Μουσουλμανικες χώρες στις οποίες οι αλλοθρησκοι εχουν περισσότερα "βασικα δικαιώματα" απο οσα ειχαν οι Μουσουλμάνοι Αμερικανοί επι κυβέρνησης Trump.

Οταν βρεις επίσης ευκαιρία παίρνα μια βόλτα απο νότια Αφρική να δεις και την χαρούμενη υποδοχή των Μαύρων πολιτων προς τους ξένους πολιτισμους...

What a ride!!!

Το τι εχει πει και τι εχει κανει ο Τραμπ και ποσο ρατσιστής ειναι, αρκει ενα google search. Δεν θα σου κανω μαθημα. Τώρα το "επιχειρημά" ξερεις τι μου θυμιζει; Του ηλιθιους χριστιανοταλίμπαν που οταν πιασανε το παστιτσιο φωναζαν κανε τα αυτα στο Αφγανισταν αν τολμας. Και μόνο που συγκρίνεις με τετοιες τριτοκοσμικες χώρες αρκει. Γιατι φυσικά θα συγκρινεις τον εαυτο σου με αυτους για να νιωσεις καλυτερα. Με ποιον να συγκριθεις; Με τους Σκανδιναβούς; 

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Δεν χρειάζεται να ακουγονται αποψεις που θεωρούν οτι ανθρωποι δεν πρεπει να εχουν βασικά δικαιώματα επειδη ειναι gay, μουσουλμανοι, μαυροι, γυναικες.

Και τότε γιατί το τουήτερ δεν έχει κλείσει τα ακάουντς των τζιχαντιστών αλλά έκλεισε του Τραμπ, που παρεμπιπτόντως τον ψήφισαν άνθρωποι που ανήκουν στις κατηγορίες που έγραψες

3 ώρες πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε

Υπάρχει αλλά η διαφορά ειναι πως αυτοι πισω απο τα usernames του Twitter δεν ζώνονται με οπλα και μπουκαρουν σε κυβερνητικα κτηρια

Όχι, αυτοί ζώνονται με εκρηκτικά

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Και τότε γιατί το τουήτερ δεν έχει κλείσει τα ακάουντς των τζιχαντιστών αλλά έκλεισε του Τραμπ, που παρεμπιπτόντως τον ψήφισαν άνθρωποι που ανήκουν στις κατηγορίες που έγραψες

Όχι, αυτοί ζώνονται με εκρηκτικά

Ποιος είπε ότι το twitter πράττει σωστα; Γιατί πάντα δικαιολογείτε ένα λάθος με ένα λάθος; Άρα λοιπόν να μην βάλουμε φυλακή τους βιαστές παιδιών που βρίσκουμε κάθε μέρα στην Ελλάδα, γιατί δεν τους βάζουν φυλακή στο Αφγανιστάν. Ωραία λογική 

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, jmirko15 είπε

το σκατό culture που υπάρχει στο Twitter και καταστρέφει ζωές

Στο επόμενο επεισόδιο 'Αλήθειες με την Ζήνα' καλεσμένοι συνάνθρωποί μας που η ζωή τους καταστράφηκε από το Twitter.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Έτσι δεν έλεγαν και για το φβ? Μιλάω για την πλατφόρμα χωρίς να συμμερίζομαι την νοοτροπία του δημιουργού. 

Γιατί για το Instagram; Όταν έφτιαξα λογαριασμό εκεί, στο peak του ήταν το Facebook. Σε όσους έλεγα κάνε κανα λογαριασμό, όλοι μου έλεγαν τι βλακεία είναι αυτό; Αφού το ίδιο μπορεί να κάνει και το Fb μαζί με όλα τα άλλα...

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SeaLion είπε

Στο επόμενο επεισόδιο 'Αλήθειες με την Ζήνα' καλεσμένοι συνάνθρωποί μας που η ζωή τους καταστράφηκε από το Twitter.

Aww ναι κάνε λες και δεν ξέρεις/καταλαβαίνεις τι γίνεται με το καρκίνωμα που λέγεται Twitter και τους χρήστες του. Ο πυρήνας του cancel culture και ότι μλκ συνεπάγεται με αυτό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ανησυχεί ο Τραμπ και ο κάθε Τραμπ. Με ανησυχεί που ο πρόεδρος των ΗΠΑ φιμώθηκε  με την απλή απόφαση κάποιου υπαλλήλου μιας πλατφόρμας χωρίς καμία νομική διαδικασία. Ή θα υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο διαδίκτυο ή θα έχουμε λογοκρισία. Και μάλιστα λογοκρισία από κάποιο υπάλληλο του k0l0y που δεν πήρε από πουθενά δημοκρατική εντολή να κάνει αυτό που κάνει. Η εξουσία που έχει δοθεί σε αυτές τις Πλατφόρμες Κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια. Προσωπικά είμαι υπέρ της απόλυτης ελευθερίας του λόγου έστω και αν ο άλλος βρίζει τα πιστεύω μου. Και νομίζω πως για αυτό πρέπει να παλέψει ο κάθε χρήστης του διαδικτύου άσχετα από το ποιες είναι οι αντιλήψεις του. Διαφορετικά με τις τεράστιες δυνατότητες ελέγχου που μας παρέχει πλέον η ψηφιακή τεχνολογία θα οδηγηθούμε στον χειρότερο φασισμό που έχει βιώσει ποτέ η ανθρωπότητα. Για το "καλό μας" πάντα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να γράψεις στο Twitter πια από το 2014 πχ στην Ινδία γκρεμίστηκε ένα κτίριο που έφτιαχναν ρούχα με 0,8€ την ώρα για λογαριασμό μεγάλων εταιρειών και σκοτώθηκαν 1000ατομα από τα 3000  (που είχαν κάνει αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις ότι είναι ακατάλληλο) γιατί τα βάζεις με τα συμφέροντα της Zara, Gucci κτλπ. Θα φας Μπαν σαν χρήστης από το Twitter, και το Twitter θα πρέπει να λογοδοτήσει στις εταιρείες αυτές; Τι κάνεις ρε; Θα του πουν; Τρελάθηκες  αφήνεις να γράφουν τέτοια;

Τα ίδια με το να αναφέρεις την Κίνα, Ρωσία, Τουρκία (που είναι απαγορευμένο εκεί βέβαια το Twitter)

Παίζει και αυτό το παιχνίδι του.

Βέβαια αυτά δεν θα μπορείς να τα γράψεις ούτε στου Τραμπ, Ομπάμα σάιτ κτλπ

Απλά απεχετε και θα σβήσουν αυτά τα σάιτ. Άντε το πολύ να γεμίσουν όλοι από την ίδια συνομοταξία να ευλογούν τα γένια τους.

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, anax111 είπε

Ή θα υπάρχει απόλυτη ελευθερία στο διαδίκτυο ή θα έχουμε λογοκρισία.

Δηλαδή λες να νομιμοποιηθεί το dark web?

Δημοσ.

Δεν ξέρω,ίσως δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό απ´τους οπαδούς του κλόουν.Η δημοκρατία έχει κι αυτή τα όρια της.Δεν μπορω να πάω σε μια πλατφόρμα και να γράφω ¨ζήτω η παιδοφιλία,είναι αναφαίρετο δημοκρατικό μου δικαίωμα¨!

Δεν μπορείς να έχεις ρητορική μίσους και να λες οτι ¨δημοκρατία έχουμε,λέω οτι θέλω¨.Που και πάλι δεν τον είχαν αποκλείσει τον Τραμπ,αν δεν κάνω λάθος,παρά μόνο όταν έγινε η εισβολή στο Καπιτώλιο.Το ξαναγράφω ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ μετά απο έμμεση προτροπή του,μέσα στο Καπιτώλιο(!).Τι άλλο έπρεπε να γίνει δλδ;;;

Και σταματήστε να συμψηφίζετε καταστάσεις «Ναι αλλα κ η άλλη πλατφόρμα το ένα…», «Κ η άλλη πλατφόρμα το άλλο».Οτιδήποτε είναι καταδικαστέο,να το καταδικάσουμε.
Και είναι οξύμωρο να επικαλούνται οι οπαδοί του Τραμπ και το συνάφι τους,την  ¨άλλη άποψη¨ ή τη δημοκρατία.Αυτός που όποιος διαφωνούσε μαζί του,τον έλεγε κομμουνιστή.Που οι ίδιοι έχουν αλλεργία στο διαφορετικό.Μη τρελαθούμε τελείως τώρα…

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...