nik0laus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 @Liverpool89 Τελικά την κρατησες .... τη γυναικα ....
Liverpool89 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nik0laus είπε @Liverpool89 Τελικά την κρατησες .... τη γυναικα .... Την κρατησα, την παντρεύτηκα και εκανα παιδι μαζι της. Το μελλον με την γυναικα ομως αβεβαιο, μπορει μια μερα να ξυπνήσεις και να γκρεμιστει ο κοσμος που νομιζεις οτι ζεις, με το σκυλι ομως σιγουρα οχι, θα ναι εκει καθε μερα, να περιμένει ποτε θα γυρισω. Στο σπιτι άλλος γαβγίζει, αλλος δαγκωνει. Υ.Γ: αν δεν ημουν εγω το σκυλι θα ταν στην καλυτερη εξω στο δρομο αδεσποτο. 9 2
Sibyl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, corsair04 είπε Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό προσπαθώ να επικοινωνήσω με τη φιλοζωική της περιοχής μου για να μάθω πληροφορίες για τη διαδικασία υιοθεσίας του σκύλου (μου) αλλά δυστυχώς κανείς δε σηκώνει το τηλέφωνο και δεν απάντα στα μηνύματα …Το σκυλί (θηλυκό) είναι 5χρονων, βιβλιάριο, εμβόλια και τσιπ. Είναι των γονιών μου αλλά λόγο ότι πλέον δεν μπορεί κανένας να του προσφέρει την απαιτουμένη φροντίδα που χρειάζεται (σοβαρό πρόβλημά υγείας), εγώ από την άλλη έχω αλλεργικό άσθμα και μου δημιουργεί αναπνευστικό πρόβλημα δεν μπορώ να το κρατήσω ενάντια στην υγεία μου…Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ; ευχαριστώ Από την ώρα που το διάβασα έχει ματώσει η καρδιά μου όπως ματώνει κάθε φορά που ακούω απάνθρωπα περιστατικά με ζώα. ΄Ακου χρυσέ μου άνθρωπε! Το ζώο θα το δώσεις σε κάποιον που αξίζει να δοθεί και που είσαι σίγουρος ότι θα περάσει καλά. Ούτε σε πρόχειρη φιλοξενία επί πληρωμή ούτε σε τσοπάνηδες ούτε όπου να ΄ναι... Θα πάρεις όσο χρόνο χρειαστεί ακόμα κι αν απαιτηθεί να παίρνεις αντιισταμινικά για ν΄αντιμετωπίσεις την αλλεργία σου. Ζωντανό πλάσμα είναι που πεινάει, διψάει, κρυώνει και ζεσταίνεται, υποφέρει, λυπάται και χαίρεται όπως εσύ! Είσαι υπεύθυνος γι΄αυτό! Κάνε και μια επισταμένη έρευνα στο διαδίκτυο. Εγώ με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο, βρήκα αυτά: https://www.dogsvoice.gr/ https://www.dogsvoice.gr/filozoikes https://strayplanet.gr/ Σίγουρα θα υπάρχουν και πολλά άλλα. Και αν βρεις ένα αξιόπιστο μέρος, κάνε ένα ταξίδι να μεταφέρεις το ζώο, εκεί. Και το ζώο το αξίζει και εσύ θα έχεις ήσυχη την συνείδησή σου! 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, corsair04 είπε εγώ από την άλλη έχω αλλεργικό άσθμα και μου δημιουργεί αναπνευστικό πρόβλημα δεν μπορώ να το κρατήσω ενάντια στην υγεία μου… Για το άσθμα υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές που κάνουν θαύματα (μιλάω εκ πείρας). Επίσης στην περίπτωση που όντως έχεις αλλεργία σε σκύλο (σπάνιο σε σχέση με γάτα αλλά όχι απίθανο), υπάρχουν κατάλληλες εξετάσεις με αλλεργιολόγο όπου ξεκινάς μετά ανοσοθεραπεία και το λύνεις (πάλι εκ πείρας). Τρόποι υπάρχουν. Το ζήτημα στο τέλος της ημέρας είναι αν όντως το άμοιρο ζωντανό το νιώθετε ως μέλος της οικογένειας ή απλά ως κάτι που τώρα που έγινε βάρος καλό είναι να σας αδειάσει την γωνιά.
Sibyl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Την κρατησα, την παντρεύτηκα και εκανα παιδι μαζι της. Το μελλον με την γυναικα ομως αβεβαιο, μπορει μια μερα να ξυπνήσεις και να γκρεμιστει ο κοσμος που νομιζεις οτι ζεις, με το σκυλι ομως σιγουρα οχι, θα ναι εκει καθε μερα, να περιμένει ποτε θα γυρισω. Στο σπιτι άλλος γαβγίζει, αλλος δαγκωνει. Υ.Γ: αν δεν ημουν εγω το σκυλι θα ταν στην καλυτερη εξω στο δρομο αδεσποτο. ΄Ατιμα πλάσματα συνάνθρωπε οι γυναίκες! Τι περιμένεις; 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 (Μην μου την πέσετε ότι κατηγορώ το φύλο μου. Πλάκα κάνω.) ΄Αντε που γκρινιάζεις για την αβεβαιότητα του μέλλοντος! Μια χαρά είσαι! Με την γυναίκα σου, το παιδάκι σου και τον αγαπημένο σου σκύλο! Οικογενειακή ευτυχία! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από Sibyl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις