Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jimaki37 είπε

90$ για μία extra οθόνη. Αν είχε FM transmitter θα με έψηνε αλλά για εμένα είναι pass

Δεν είναι αξιόπιστη λύση το Transmitter, λογικό να μη το βάλει.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, filip123go είπε

Δεν έχεις καταλάβει τι κάνει η συσκευή έτσι;;

Ψάχνω καιρό κάτι παρόμοιο. Μακάρι να έρθει και εδώ .

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνει η συσκευή. Μπορείς να μου εξηγήσεις;

Εκτος από το περιστροφικό , φυσικό κουμπί, και ΙΣΩΣ το  Aux-Out, τι προσφέρει η "μεσολάβηση" του που δε θα μπορούσε να κάνει απευθείας το κινητό συνδεδεμένο στο Bluetooth του αυτοκινήτου;

Γιατί πρέπει να είναι συσκευή και όχι App?

10 ώρες πριν, filip123go είπε

Γιατί δεν τρέχουν όλοι spοtify από το κινητό τους. Εγώ πχ στο αυτοκίνητο το τρέχω από το smartwatch. Είναι πολύ πιο εύκολο να περιηγηθείς στην οθόνη που έχεις μπροστά σου, παρά στο ρολόι. Επίσης με την οθόνη μπορει να αλληλεπιδράσει και ο συνοδηγός. 

Μα και πάλι λέει ότι θα χρειάζεται το κινητό, δεν είναι ότι θα δουλεύει χωρίς την ανάγκη χρήσης του κινητού.

Σε τι διαφέρει από απλά μια βάση πάνω στην οποία βάζεις το κινητό; (εκτός από το διακόπτη)

Δημοσ.
14 ώρες πριν, filip123go είπε

Το να παρεις ενα καλωδιο απο το κινητο σου να το βαζεις στο aux? οχι?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, filip123go είπε

Χμμ οκ πες δεν έχεις android auto ή apple car δεν έχεις και smartphone; απλά κότσαρε μια βάση για το κινητό εφόσον δεν έχει τα 2 πρώτα και είσαι κομπλέ 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Χμμ οκ πες δεν έχεις android auto ή apple car δεν έχεις και smartphone; απλά κότσαρε μια βάση για το κινητό εφόσον δεν έχει τα 2 πρώτα και είσαι κομπλέ 

Αυτό λέω, ότι δεν τρέχω το spotify απο smartphone (και δεν θέλω να το τρέξω από το smartphone).

6 ώρες πριν, DrLo είπε

Μα και πάλι λέει ότι θα χρειάζεται το κινητό, δεν είναι ότι θα δουλεύει χωρίς την ανάγκη χρήσης του κινητού.

Όχι δεν χρειάζεσαι κινητό. Χρειάζεσαι μια συσκευή με spotify premium και bt. 

2 ώρες πριν, dreamer.gr είπε

Το να παρεις ενα καλωδιο απο το κινητο σου να το βαζεις στο aux? οχι?

Δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου για spotify. 

6 ώρες πριν, DrLo είπε

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνει η συσκευή. Μπορείς να μου εξηγήσεις;

Spoiler

Guys, srsly, δεν έχουν όλοι μόνο το κινητό για spotify. Μπορείς να κάνεις stream απο 200 συσκευές. Μπορείς να stremareis από το tablet στο πίσω κάθισμα, από το smartwatch η από το κινητό. Προσωπικά το κινητό παίζει το ρόλο του gps στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω να παίζει ΚΑΙ μουσική ταυτόχρονα και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και γιατί είναι επικινδυνο να προσπαθέις να αλλάξεις τραγούδι και μετά να επαναφέρεις τους χάρτες. 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, filip123go είπε

Αυτό λέω, ότι δεν τρέχω το spotify απο smartphone (και δεν θέλω να το τρέξω από το smartphone).

Δεν χρησιμοποιώ το κινητό μου για spotify. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Guys, srsly, δεν έχουν όλοι μόνο το κινητό για spotify. Μπορείς να κάνεις stream απο 200 συσκευές. Μπορείς να stremareis από το tablet στο πίσω κάθισμα, από το smartwatch η από το κινητό. Προσωπικά το κινητό παίζει το ρόλο του gps στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω να παίζει ΚΑΙ μουσική ταυτόχρονα και για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας και γιατί είναι επικινδυνο να προσπαθέις να αλλάξεις τραγούδι και μετά να επαναφέρεις τους χάρτες. 

Όλα αυτά καλά κι ωραία, αλλά το 2015. Τώρα που σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα έχουν απο τη μαμά τους Carplay/Android Auto είναι τελείως άχρηστο. 9/10 φορές συνδυάζονται και με χειριστήρια στο τιμόνι οπότε δε χρειάζεται καν να βγεις απο τους χάρτες για να αλλάξεις τραγούδι. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Όλα αυτά καλά κι ωραία, αλλά το 2015. Τώρα που σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα έχουν απο τη μαμά τους Carplay/Android Auto είναι τελείως άχρηστο. 9/10 φορές συνδυάζονται και με χειριστήρια στο τιμόνι οπότε δε χρειάζεται καν να βγεις απο τους χάρτες για να αλλάξεις τραγούδι. 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ρε φίλε το δικό μου αυτοκίνητο (2014 μοντελο) ΔΕΝ έχει.!! Πωωω ρε τι είστε εδώ μέσα! Επειδή ΕΣΕΙΣ δεν χρειάζεστε κάτι, τελείωσε, είναι άχρηστο και θα πάει άπατο!

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, filip123go είπε

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ρε φίλε το δικό μου αυτοκίνητο (2014 μοντελο) ΔΕΝ έχει.!! Πωωω ρε τι είστε εδώ μέσα! Επειδή ΕΣΕΙΣ δεν χρειάζεστε κάτι, τελείωσε, είναι άχρηστο και θα πάει άπατο!

Το Google Maps εχει εδώ και πολλά χρόνια Spotify/Apple Music control buttons. Το Waze έχει για το Spotify. Βλέπεις το χάρτη σου και στο κατω μέρος της οθόνης (στο G-Maps) αλλάζεις τραγούδια απροβλημάτιστα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Το Google Maps εχει εδώ και πολλά χρόνια Spotify/Apple Music control buttons. Το Waze έχει για το Spotify. Βλέπεις το χάρτη σου και στο κατω μέρος της οθόνης (στο G-Maps) αλλάζεις τραγούδια απροβλημάτιστα. 

Παμε πάλι. 3η φορά που το γράφω. Δ Ε Ν  Χ Ρ Η Σ Ι Μ Ο Π Ο Ι Ω   S P O T I F Y  Α Π Ο   Τ Ο   Κ Ι Ν Η Τ Ο!!
Έχεις κάποιο άλλο gadget που να αφήνει τον συνοδηγό να αλλάζει μουσική με ασφάλεια, ενώ stremarw από το smatrwatch? Οχί. Γιατί ΔΕΝ υπάρχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, filip123go είπε

... όπως για παράδειγμα το κινητο.

Εκτός αν αυτός που έγραψε την "είδηση" στο insomnia γράφει ότι να ναι:

Ουσιαστικά το Car Thing είναι μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για αυτοκίνητα, με την προϋπόθεση να υπάρχει auxiliary ή Bluetooth σύνδεση και φυσικά πηγή ενέργειας. Μετά το Car Thing συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και αναλαμβάνει το ρόλο μεσολαβητή  μέσω της οθόνης αφής, για να ελέγχετε την εφαρμογή του Spotify.

ακόμα και τίποτα να μη χρειάζετε (που δεν είναι αυτό που λέει το άρθρο) το car thing δεν είναι τίποτα άλλο από το 1/3 ενός εντελώς base κινητο κολλημένο σε μια βάση με ένα περιστροφικό διακοπτη).

Επεξ/σία από DrLo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...