maparios Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, ανα τακτα χρονικα διαστήματα άκουγα φίλους γνωστούς κλπ να μου αναφέρουν οτι λόγο covid έχουν χάσει γευση και οσφρηση, και δεν το θεωρούσα τόσο σοβαρο. χθές, ήρθε η σειρά μου (δεν κολλησα covid, εχω καποιο κρυολογημα καθως εχω κανει pcr) και εχασα ξαφνικα γευση καθως και οσφρηση στο 100% ! είναι απο τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορούν να συμβούν σε εναν ανθρωπο πιστεψτε με. και εχω ερωτήσεις, εσεις πως το αντιμετωπίσατε ; υπάρχει κάτι που μπορούμε να κανουμε για να το επαναφέρουμε; δεν θελω να παω σε ΩΡΛ δεν εχω οικονομικη δυνατοτητα. διαβασα για βιταμινη Α, αλλα περαν αυτου καποια αλλη λυση; 1
Anonymous11 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 μαλλον περασες covid πριν κανα 10ημερο
vagos789 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μαλλον περασες covid και θα φτιαξει μονο του σταδιακα αλλα σε αγνωστο βαθος χρονου
haralabosg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον το αυριανο ή μεθαυριανο shelf/rapid θα δειξει οτι νοσείς...
kirileman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Έχω δει μια ταινία που στο τέλος έχασαν και την όραση.
AristidisZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 το έπαθε και η γυναίκα μου, από ρινοφαρυγγίτιδα το Νοέμβρη κόλλησε ο μικρός μας από τον ανιψιό της, ο μικρός κόλλησε τη μάνα του, και ήταν 2-3 μέρες κομμάτια η σύζυγος (και ο μικρός ταλαιπωρήθηκε) κάναμε ένα σκασμό self test και οι 2 (μέχρι και στο μωρό έκανα), και PCR (οι 2 ενήλικες), κανείς δεν είχε covid εγώ btw δεν κόλλησα σταδιακά επανήλθε
nyne Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μπορεις να κλεισεις ραντεβου ειτε σε νοσοκομειο ειτε σε ικα και ας μην εισαι ασφαλισμενος,απλα χρειαζεται να εχεις αμκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις