Sakiz105 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 31 λεπτά πριν, NoNameNoFame είπε Είχα αγοράσει ενα πολο απο ιταλια diesel 1.6 του 2011 με 80000 χιλιόμετρα πριν 4 χρόνια στα 4000€. Το πούλησα πριν ένα μήνα 5500€ με 200000 χιλιόμετρα. Δεν ήξερα σε ποιον να το πρώτο δώσω με έπαιρναν τηλέφωνο κάθε μέρα στην κυριολεξία. Τελικά το πούλησα σε έναν μαντρά που λογικά θα έβγαλε και αυτός κανένα χιλιάρικο κέρδος. Βαλε 3-4 χιλιάρικα. Τον φεβρουάριο που κοιτούσα αρχικά μτχ, τα polo 11-14 ειχαν απο 7,5 εως 9. Και το περίεργο, όλα 120κ για βενζίνης 180κ για diesel σε χιλιόμετρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, NoNameNoFame είπε Είχα αγοράσει ενα πολο απο ιταλια diesel 1.6 του 2011 με 80000 χιλιόμετρα πριν 4 χρόνια στα 4000€. Το πούλησα πριν ένα μήνα 5500€ με 200000 χιλιόμετρα. Δεν ήξερα σε ποιον να το πρώτο δώσω με έπαιρναν τηλέφωνο κάθε μέρα στην κυριολεξία. Τελικά το πούλησα σε έναν μαντρά που λογικά θα έβγαλε και αυτός κανένα χιλιάρικο κέρδος. Και εννοείται οτι θα το πούλησε με ~60 χιλ χλμ🤣😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, korakios είπε πολύ πιο εύκολη είναι τεχνικά . Τα κιτ έτοιμα είναι , εδώ απλά θα ξηλώνουν μοτέρ και θα βάζουν τον ηλεκτροκινητήρα με την μπαταρία πολλά παίζουν κέντρο βάρους αλλάζει που σημαινει θα πρέπει να αλλάξουν και αλλά πράγματα για να ειναι ασφαλές το όχημα θα πρέπει να συνεργαστεί με τα υπάρχοντα συστήματα (αν το αυτοκίνητο δεν ειναι 25 χρονών έχει παραααααααπολυ δουλειά σαν σύνολο ανετακι περνάς το καινουργιο αμάξι σε λεφτά (για να περάσει ολα τα προτίμα ασφάλειας κλπ ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Παραγγείλαμε τελικά το i30 Nline 1.5 160ps, σε fastback. Το είδα και από κοντά, ακομα και αν αγαπάω τα hatchback, ήταν πιο πολύ σε κουπέ παρά σε sedan. 6-7 μήνες αναμονή μου είπαν. Το καλό, κλείδωσε η τιμή (3κ για να κλειδώσει μου είπαν), το κακό, αν δεν έρθει τον δεκέμβριο θα πρέπει να σκάσω 265+100 για το άλφα μου για τέλη-ασφάλεια τότε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 26 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Παραγγείλαμε τελικά το i30 Nline 1.5 160ps, σε fastback. Το είδα και από κοντά, ακομα και αν αγαπάω τα hatchback, ήταν πιο πολύ σε κουπέ παρά σε sedan. 6-7 μήνες αναμονή μου είπαν. Το καλό, κλείδωσε η τιμή (3κ για να κλειδώσει μου είπαν), το κακό, αν δεν έρθει τον δεκέμβριο θα πρέπει να σκάσω 265+100 για το άλφα μου για τέλη-ασφάλεια τότε Άψογη επιλογή άντε με το καλό. Χρώμα; Τίποτα extra έβαλες; Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι πόσο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, liakinen είπε Άψογη επιλογή άντε με το καλό. Χρώμα; Τίποτα extra έβαλες; Τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι πόσο; Χρώμα το βασικό, red engine (πάει άψογα με την μαυρη οροφή/ζάντες του nline) Το μόνο κακό, δεν μπορούσα να βάλω εξτρά, τα έχει όλα η έκδοση. Είπα να μου δώσουν δώρο τα πατάκια nline 24.850 (24κ+250pdi+250 πινακίδες+300 για την χρηματοδότηση), 84 δόσεις 6,9 σταθερό, 10κ προκαταβολή. Ρώτησα, με 60 δόσεις έχω μικρότερο επιτόκιο? Όχι λεει, βάλε 84 και το εξοφλείς όποτε θες και γλιτώνεις το επιτόκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Χρώμα το βασικό, red engine (πάει άψογα με την μαυρη οροφή/ζάντες του nline) Το μόνο κακό, δεν μπορούσα να βάλω εξτρά, τα έχει όλα η έκδοση. Είπα να μου δώσουν δώρο τα πατάκια nline 24.850 (24κ+250pdi+250 πινακίδες+300 για την χρηματοδότηση), 84 δόσεις 6,9 σταθερό, 10κ προκαταβολή. Ρώτησα, με 60 δόσεις έχω μικρότερο επιτόκιο? Όχι λεει, βάλε 84 και το εξοφλείς όποτε θες και γλιτώνεις το επιτόκιο. Καλή τιμή για την εποχή μας. Να σου πω την αμαρτία μου γουστάρω τρελά το Shadow Grey της Hyundai 😍 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Καλή τιμή για την εποχή μας. Να σου πω την αμαρτία μου γουστάρω τρελά το Shadow Grey της Hyundai 😍 Το είχε διαθέσιμο αρχές σεπτεμβρίου, είναι αρκετά πιο wanted στην ελλάδα. Αλλά το είδα στο kona που είχε εκεί, και δεν μου άρεσε τοσο πολύ για έκδοση Nline. Είναι πιο πολύ για "premium". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Το είχε διαθέσιμο αρχές σεπτεμβρίου, είναι αρκετά πιο wanted στην ελλάδα. Αλλά το είδα στο kona που είχε εκεί, και δεν μου άρεσε τοσο πολύ για έκδοση Nline. Είναι πιο πολύ για "premium". Καλά γούστα είναι αυτά και ένα χρώμα μπορεί να μην ταιριάζει σε ένα μοντέλο όσο σε ένα άλλο. Όλα τα αυτοκίνητα που είχα ήταν με μεταλλικό σκούρο χρώμα (μπλέ, μαύρο) και τις πρώτες ώρες που τα έπλενα ήταν χάρμα οφθαλμών. Αν και έμπαιναν σε γκαράζ μόλις τα περπατούσα τραβούσαν την σκόνη σαν μαγνήτης. Έβαλα στόχο το καινούργιο όταν έρθει να είναι ασημί ή γκρί και τα παράγωγα τους. Από την άλλη το κόκκινο που πήρες του δίνει extra 10 - 20 άλογα επιπλέον 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Από την άλλη το κόκκινο που πήρες του δίνει extra 10 - 20 άλογα επιπλέον 😋 Δεν είχε το μπλέ του N, διαφορετικά είχα πάει εκεί καρφί. Οι άλλες επιλογές μου ήταν άσπρο, και sunset red μεταλλικό, που το έδειξε σε μινιατούρα, ήταν κεραμιδί. Μιας και έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη τώρα, παιδιά, kia/hyundai έχουν περάσει μπροστά από VAG και σε ποιότητα και σε design. Πριν το i30 ειχα δει, yaris, corolla, leon, golf, polo. Το μόνο που δεν είχα δει, και έλεγα αν δεν μου αρέσει το i30 είναι η τελευταία επιλογή, ήταν το SCALA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Δεν είχε το μπλέ του N, διαφορετικά είχα πάει εκεί καρφί. Οι άλλες επιλογές μου ήταν άσπρο, και sunset red μεταλλικό, που το έδειξε σε μινιατούρα, ήταν κεραμιδί. Μιας και έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη τώρα, παιδιά, kia/hyundai έχουν περάσει μπροστά από VAG και σε ποιότητα και σε design. Πριν το i30 ειχα δει, yaris, corolla, leon, golf, polo. Το μόνο που δεν είχα δει, και έλεγα αν δεν μου αρέσει το i30 είναι η τελευταία επιλογή, ήταν το SCALA. Καλύτερα το κόκκινο παρά τα άλλα δύο. Αν λες για το Performance Blue του N τότε εννοείται ότι θα πήγαινες καρφί. Hyundai i30 και i30 fastback τα θεωρώ πανέμορφα για τα δικά μου μάτια. Και το εσωτερικό τους μου αρέσει καθώς θέλω εργονομία και σοβαρότητα. Πχ δεν θα αγόραζα ποτέ τα σύγχρονα PEUGEOT με το διαστημικό ταμπλό - όργανα. Golf: κάθε χρόνο και χειρότερα, τραγικό infotainment με πλήκτρα αφής που είναι ότι πρέπει να σκάσεις σε δέντρο την ώρα που παίζεις με αυτά. Yaris: Το καινούργιο τρώγεται. Leon: Καλύτερο από Golf στα μάτια μου. Polo: Αδιάφορο όπως πάντα. Corolla sedan: Εδώ να πω ότι την βρίσκω υπέροχη, άνετη και στην έκδοση Hybrid με αυτόματο (ok CVT ξέρουμε τα αρνητικά του) απλά ασυναγώνιστη στην οικονομία. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Μιας και έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη τώρα, παιδιά, kia/hyundai έχουν περάσει μπροστά από VAG και σε ποιότητα και σε design. Νταξ ειπαμε καλη επιλογη εκανες και σου αρεσει αλλα για το θεο μη το χεσουμε κιολας... 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, liakinen είπε Corolla sedan: Εδώ να πω ότι την βρίσκω υπέροχη, άνετη και στην έκδοση Hybrid με αυτόματο (ok CVT ξέρουμε τα αρνητικά του) απλά ασυναγώνιστη στην οικονομία. θα το έπαιρνα το 2025 λολ. Για να πάρω τον νέο 1800 που θα βγει τον οκτώβριο 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Νταξ ειπαμε καλη επιλογη εκανες και σου αρεσει αλλα για το θεο μη το χεσουμε κιολας... Αντίθετα, δεν είμαι της άποψης "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου". Πιο πριν στο θέμα, ανέφερα ότι στόχος ήταν το Mazda 3. Δυστηχώς δεν το έφτανα, το ίδιο και το Corolla 2.0. Το Ceed επίσης δεν το έφερναν. Πέρασα και τα είδα όλα. Ισως θα έπρεπε να πω VW και όχι VAG. * και προς θεού, δεν μιλάω για audi η vw tuareg κτλ. Ειναι εντελώς άλλη κατηγορία. Πάντα μιλάω για ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2022 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε θα το έπαιρνα το 2025 λολ. Για να πάρω τον νέο 1800 που θα βγει τον οκτώβριο Αντίθετα, δεν είμαι της άποψης "αν δεν παινέψεις το σπίτι σου". Πιο πριν στο θέμα, ανέφερα ότι στόχος ήταν το Mazda 3. Δυστηχώς δεν το έφτανα, το ίδιο και το Corolla 2.0. Το Ceed επίσης δεν το έφερναν. Πέρασα και τα είδα όλα. Ισως θα έπρεπε να πω VW και όχι VAG. * και προς θεού, δεν μιλάω για audi η vw tuareg κτλ. Ειναι εντελώς άλλη κατηγορία. Πάντα μιλάω για ανταγωνισμό στην ίδια κατηγορία. Ε βασικά δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα ή design με κανένα απο VW group (δεν μιλάμε για αξιοπιστία για να μην πέσουν άλλοι να με φάνε , εκεί πιθανών υπερέχει kia/ hyundai) Αλλά επειδή και εγώ έχω μπει σε όλα (εκτός απο το νέο Sportage και Tucson) , μόνο το x-ceed δείχνει να πλησιάζει , όλα τα άλλα με το που ανοίγεις την πόρτα καταλαβαίνεις την διαφορά απο το VW group. Στο Kona έσκυψα και έβλεπα τις βίδες πίσω απο το τιμόνι , στο i30 μπήκα και με έπιασε η μέση μου στην έκθεση και δεν είχε καν θήκη πίσω από το κάθισμα. Είπαμε κάθε μάρκα με τα υπερ της , πολύ καλή επιλογή έκανες , πάρα πολύ όμορφο και σπορ το i30N line και ειδικά το fastback , αλλά έχουν ακόμη για τα φτάσουν σε ποιότητα και design. Και το λέω με την λογική ότι σε όσα μπήκα ένα σύγκριση με το Leon του 2013 που είχα και πάλι μου φαίνονταν όλα "κάπως". Με το καλό να έρθει περιμένουμε παρουσίαση στο κλαμπ sorry για το offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις