Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν τρέχουν τα windows σε υπολογιστή στο σχολείο μου. Ο υπολογιστής έχει και ubuntu. Τι να κάνω παιδιά ; Ανοίγει μετά από επιλογη στην αρχή το ubuntu. Το είδε ο καθηγητής υπολογιστών και μου είπε ότι δε γίνεται τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν χρειαζεσαι το ubuntu, κανε φορματ και ξαναπερνα τα windows. Αν χρειαζεσαι το ubuntu, παλι ξαναπερνα τα windows αλλα φροντισε να τα εγκαταστησεις στο partition που εινια ηδη. Μετα απλα επαναφερεις τον bootloader του ubuntu για να μπορεις να μπαινιες και στα 2.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά έχουν περαστεί από τους ειδικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μας είπαν ότι δε θα ξαναέρθουν, γιατί αυτά είναι μέσω ΕΣΠΑ και δεν μπορώ να κάνω αλλαγές.  Μπορείς να πεις καμιά ιδέα για να  επαναφέρω τα παράθυρα που δεν ανοίγουν; Ο τεχνικός του σχολείου μας μου είπε ότι μπορεί να γινόταν αναβάθμιση και εγώ εκείνη τη στιγμή την έκοψα κλείνοντας τον υπολογιστή.

Δημοσ.

Οταν λες οτι εκλεισες τον υπολογιστη, τον εβγαλες απο το ρευμα ή τον εκλεισες πατωντας παρατεταμενα το power button?
Εφοσον δεν μπορεις να κανεις αλλαγες, πως θα εκκινησεις απο ενα usb πχ για να κανεις οποιουδηποτε ειδους recovery μπορει να γινει (και εφοσον γινεται, γιατι μπορει και να μην γινεται τιποτα).

Δημοσ.
Στις 23/2/2022 στις 12:24 ΜΜ, xmaria είπε

Το είδε ο καθηγητής υπολογιστών και μου είπε ότι δε γίνεται τίποτα.

??????????????????????????

Εαν κατάλαβα καλά , ήταν dual boot , windows και ubuntu. Και στην αρχή διαλέγατε τι θέλατε να ξεκινήσει και το έκανε. Και τώρα , οτιδηποτε και να πατήσετε , σας ξεκιναει το ubuntu .. Σωστά εως εδώ ??

Εαν ειναι ετσι , πρέπει να ξαναφτιαχτεί το bootloader για να δεί παλι το partition των windows. Μπορεί να εχει καταστραφει βεβαια και γιαυτο να ξεκινάει ubuntu , αλλα πρέπει καποιος να το δει απο κοντα....

Κάποιος ποιο ειδικος απο εναν καθηγητή υπολογιστών 🙄

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sstratos είπε

Κάποιος ποιο ειδικος απο εναν καθηγητή υπολογιστών 🙄

🤣

12 ώρες πριν, xmaria είπε

.... Ο τεχνικός του σχολείου μας μου είπε ότι μπορεί να γινόταν αναβάθμιση ......

υπάρχει και τεχνικος στο σχολείο αλλά τα ρίχνει στον χρήστη 

Δημοσ.
Στις 24/2/2022 στις 12:49 ΜΜ, Aris_ είπε

υπάρχει και τεχνικος στο σχολείο αλλά τα ρίχνει στον χρήστη 

Γιατί προφανώς είναι βυσματίας άσχετος ή βαριέται να δουλέψει. 

Δημοσ.

Στα σχολεία δεν υπάρχουν τεχνικοί υπολογιστών. Υπάρχουν καθηγητές πληροφορικής που διδάσκουν τα αντίστοιχα μαθήματα.

Στο δικό μας σχολείο δώσαμε τα pc σε τοπικό εργαστήριο υπολογιστών και τα έκανε όλα μόνο windows και λειτουργούν έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...