Προς το περιεχόμενο

Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης απαγορεύει στα delivery apps να υπόσχονται παραδόσεις 15 λεπτών

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, TNT2 είπε

Τα πράγματα όπως έχουν γράφω. Δεν σου προσέβαλα το χωράφι σου. Στα 50 σου πρέπει να κουνιέσαι και λίγο και να περπατάς. Εαν δεν κατάλαβαίνεις το ποστ μου, sorry not sorry. 

Με την δική σου λογική φίλε, όλες οι υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να τις κάνει από μόνος του θα πρέπει να τις κάνει από μόνος του "για να κουνιέται και να περπατάει" για να μην ταλαιπωρηθεί ο επαγγελματίας του είδους! Πήγαινε για ύπνο φίλε.  Και την επόμενη φορά που θα σου χαλάσει το κλιματιστικό κατακαλόκαιρο  μην καλέσεις τον μάστορα και ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος. Πιάσε το δοκιμαστικό, το πολύμετρο, το μανόμετρο και το φρέον και φτιάξτο μόνος σου. Μην πάθει και τίποτα ο μάστορας κι έχεις το κρίμα στο λαιμό σου! 

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, AtiX είπε

Ως φυσιολογικό παράδειγμα, αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να μην περπατήσεις 100 μέτρα για να πάρεις καφέ και θέλεις επειδή πληρώνεις να σου το φέρουν τότε υπάρχει πρόβλημα…

μα τι γραφεις!!?!?!??!?

το προβλημα ειναι ξεκαθαρο που βρισκεται.....δεν ξερω ισως να μην σε πηραν delivery σε καποια εταιρεια, δεν μπορω να βρω κατι αλλο γιατι αυτος ο παραλογισμος που βγαζεις.

Αν θέλει κάπιος να καταλάβει γιατί αυτή η χώρα δεν θα πάει Π Ο Τ Ε μπροστά, ας διαβάσει τα σχόλια αυτού του άρθρου.  Εγώ προτείνω να επέμβει το κράτος άμεσα και να κλείσει όλα τα delivery apps και να χώσει γερά πρόστημα σε ΟΛΑ τα καταστήματα εστίασης για επέλθει πάλι ηρεμία στη γη. Και κάθε φορά που κάποιος θέλει να φτιάξει μια νέα επιχείρηση ή έχει μια ιδέα για μια υπηρεσία, να πάρει πρώτα το ΟΚ από τους εργατολόγους του ινσόμνια και να θέσει γενικό δημοψήφισμα σε ολόκληρο τον λαό.

• Like 3
  • Sad 1

6 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

το ξερετε οτι τους βαζουν χρονοδιαγραμματα παραδοσεων αρκετα ασφυκτικα πολλες φορες; μην βλεπουμε μονο την παρτη μας γιατι αυτο θα κανουν κ οι αλλοι οταν το μπαλακι πεσει σε εμας

Αν "η πάρτη μας" η οποία μόλις τέθηκε στην πυρά, είναι πρωτίστως η ανησυχία για την ασφάλεια μας (ψυχική+σωματική) καθώς επίσης και η προφύλαξη της περιουσίας (η οποία έχει καταστεί εργαλείο ταυτισμένο με την βελτίωση της καθημερινότητας μας και τούμπαλιν ψυχικής+σωματικής υγείας μας)... είναι τουλάχιστον ανησυχητικό, να επιδιώκεται κανιβαλισμός της κραταιάς λογικής με προσχήματα που μόνο προκάλυψη δυστυχίας μπορούν να αποκομίσουν!

12 λεπτά πριν, gousias είπε

Αν "η πάρτη μας" η οποία μόλις τέθηκε στην πυρά, είναι πρωτίστως η ανησυχία για την ασφάλεια μας (ψυχική+σωματική) καθώς επίσης και η προφύλαξη της περιουσίας (η οποία έχει καταστεί εργαλείο ταυτισμένο με την βελτίωση της καθημερινότητας μας και τούμπαλιν ψυχικής+σωματικής υγείας μας)... είναι τουλάχιστον ανησυχητικό, να επιδιώκεται κανιβαλισμός της κραταιάς λογικής με προσχήματα που μόνο προκάλυψη δυστυχίας μπορούν να αποκομίσουν!

μηπως να τους εκανες μια αγωγη ζητωντας αποζημιωσεις για ηθικη ,σωματικη βλαβη ,μακροχρονια ψυχολογικα τραυματα καθως ευθυνες για την ηθικη καταπτωση της κοινωνιας ,τον πολιτικο ευτελισμο αλλα κ τον κινδυνο εξαφανισης του βασιλικου πιγκουινου της ανταρκτικης?

5 ώρες πριν, great είπε

🤷‍♂️

2022 εδώ καλησπέρα!

Είμαι 5 χρόνια εκτός Ελλάδας, αλλά το ότι η νεοπλουτιστικη λογική "πληρώνω για να έχω" θεωρείται πρόοδος στην πατρίδα μου ακόμα με πονάει...

2 ώρες πριν, Herald είπε

Εκεί θέλω να καταλήξω. Η βροχή νερού είναι χειρότερη από την βροχή σκ**ού δηλαδή σύμφωνα με την άποψη σου.

Ε προσωπικά το θεωρώ μέγιστη υποκρισία, είσαι okay με το να ζητήσεις σε κάποιον να βουτήξει μέχρι το λαιμό στα σ***τα επειδή τον πληρώνεις,  αλλά το θεωρείς μεμπτό να του ζητήσεις να οδηγήσει 2 τετράγωνα μέσα στη βροχή. 

Συγκρίνεις άσχετα πράγματα. Ο ένας άνθρωπος πληρώνεται να είναι μέσα στα σκατα, έχει ειδικό εξοπλισμό γι'αυτό και πληρώνεται βαρέα και ανθυγιεινά (αν όχι, κακώς). Επίσης δεν έχει κάποια μόνιμη πίεση χρόνου. Ο άλλος ρισκάρει τη ζωή του γιατί υπόσχεται το αφεντικό παράδοση σε 15' και ο "πληρώνω άρα απαιτώ" πελάτης αν αργήσει το φαγητό θα πάρει να κάνει παράπονα.

Δε λέει κανείς να καταργηθεί το επάγγελμα. Αλλά ότι χρειάζεται ένα μέτρο στο ποτέ παραγγέλνεις και τι απαιτήσεις έχεις.

Αλλά εδώ φτάσαμε να παρουσιάζεται ο συγκεκριμένος κλάδος από μερικούς σαν life hack. Σχεδόν πείστηκα να παρατήσω τη δουλειά μου να πάω να γίνω delivery, με τέτοιες φοβερές συνθήκες εργασίας που έχουν και πόσο καλά αμείβονται!

1 ώρα πριν, anax111 είπε

Με την δική σου λογική φίλε, όλες οι υπηρεσίες που μπορεί κάποιος να τις κάνει από μόνος του θα πρέπει να τις κάνει από μόνος του "για να κουνιέται και να περπατάει" για να μην ταλαιπωρηθεί ο επαγγελματίας του είδους! Πήγαινε για ύπνο φίλε.  Και την επόμενη φορά που θα σου χαλάσει το κλιματιστικό κατακαλόκαιρο  μην καλέσεις τον μάστορα και ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος. Πιάσε το δοκιμαστικό, το πολύμετρο, το μανόμετρο και το φρέον και φτιάξτο μόνος σου. Μην πάθει και τίποτα ο μάστορας κι έχεις το κρίμα στο λαιμό σου! 

Γενικά, αν μπορείς να κάνεις πράγματα μόνος σου με μέτρο καλό είναι να προσπαθείς. Αλλά πάντα με μέτρο. Αν ξέρεις ότι μια δουλειά σου θα ταλαιπωρήσει έναν επαγγελματία και εσύ τον φέρνεις μόνο και μόνο επειδή βαριέσαι και σου περισσεύουν τα λεφτά, μην περιμένεις να σε εκτιμά κιόλας ο κόσμος. Ή εν πάση περιπτώσει μην το κάνεις συνεχώς. Αυτό είναι το νόημα.

• Like 4

3 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Συγκρίνεις άσχετα πράγματα. Ο ένας άνθρωπος πληρώνεται να είναι μέσα στα σκατα, έχει ειδικό εξοπλισμό γι'αυτό και πληρώνεται βαρέα και ανθυγιεινά (αν όχι, κακώς)

Και ο άλλος πληρώνεται να μεταφέρει φαγητά και καφέδες ακόμα και αν έξω ψιχαλίζει ή βρέχει ή δεν έχει λιακάδα. 

4 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Επίσης δεν έχει κάποια μόνιμη πίεση χρόνου. Ο άλλος ρισκάρει τη ζωή του γιατί υπόσχεται το αφεντικό παράδοση σε 15' και ο "πληρώνω άρα απαιτώ" πελάτης αν αργήσει το φαγητό θα πάρει να κάνει παράπονα.

Ναί όλα τα άλλα επαγγέλματα δουλεύουν με χρονική άνεση και διαλείμματα για σιέστα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, lofi είπε

Μάλλον τα δικά σου στατιστικά ειναι 15ετίας + αν νομίζετε οτι ένας full time  delivery βγάζει 900+ ευρώ μόνο στις 10-11 ωρες δουλειά. Ειδάλλως δεν θα είχαμε τόσους αιώνιους deliverades που το έχουν σπουδάσει το θέμα. Εδώ επένδυση κάνει ο άλλος αγοράζει μηχανάκι και λέει θα το κάνω απόσβεση τότε κτλπ. Γιαυτό όλοι οι πιτσιρικάδες απο τα 17 + είναι έτοιμο το combo , μπαλακλαβα + northface μπουφαν + παπί και φύγαμε για μεροκάματο, και καλά κάνουν αλλα όχι οτι δεν έχει κερδος σαν κλαδος ειδικα πλεον που έχουμε 1121331 καταστήματα εστίασης ανα τετραγωνικό και με τον covid ολοι παραγγελία στην παραγγελία είμασταν. Εκτός αν θίγεσαι προσωπικά για άλλους λόγους με το επάγγελμα και απαντάς έτσι. Delivery fulltime σοβαρός κάτω απο 1200 δεν πέφτει ουτε με σφαίρες και σε όποιον αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. :) 

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση ..... υπαρχουν ατομα που κανουν διανομη για extra εισοδημα προσπερνωντας νομοθεσιες και νοοτροπιες .... και υπαρχουν διανομεις που ειναι επαγγελματιες και ζουν τις οικογενειες τους, οπως εγω τα 2 τελευταια χρονια .... πηγαινω στο σπιτι εναν αξιοπρεπες μισθο απο υπερμετρο αθροισμα ωρων που σιγουρα ξεπερνουν 65ωρες εβδομαδιως. Εμεις λοιπων δεν προκειται να εργαστουμε ουτε χωρις ασφαλεια, ουτε χωρις δικαιωματα ουτε θα κουβαλησω κιβωτια αναψυκτικων εχοντας φορεσει ισοθερμικα για να αντεξω τους 5-6 celsius και να γινω μουσσκεψα εσωτερικα.

Δυστυχως εκτος απο τις γνωστες πλατφορμα λιγα ειναι τα καταστηματα που το προσφερουν αυτο.

Οπως και να εχει με αυτο συντηρω πλεον την οικογενεια μου και εχω επενδυσει σιγα-σιγα σε αναλογο εξοπλισμο για να μην χανω μεροκαματα εξαιτιας καιρικων συνθηκων και ταυτοχρονα να μεγιστοποιησω την ασφαλεια μου εχοντας πλεον "ρυθμιση" και την ψυχοσυνθεση μου ωστε να μην επηρεαζεται η οδηγηση μου απο ασχημες συμπεριφορες γιατι στις αρχες πολλες φορες "επιασα" τον εαυτο μου να ξεσπα στο τιμονι.

Επομενως ο επαγγελματιας βγαζει αλλα με πολυ κοπο και πολλες ωρες ... 1200-1300€ θα βγουν αλλα με υπερωριες, αργιες, νυχτερινα και τιπς αρα οπως αντιλαμβανεσαι δεν μιλαμε για 8ωρο και οχι καθε μηνα και δυστυχως εκτος απο τα εξοδα του δικυκλου που πες στα καλυπτει η εταιρια θελεις πολλα λεφτα για εξοπλισμο .... εξοπλισμος που συνεχεια θελει ανανωση .... καθε χρνο χουφτες .... καθε χρονο μπουφαν .... καθε χρονο βασεις για κινητο .... καρτες κινητης .... κινητα ... battery bank ....  ισοθερμικα καλα ... περιλαιμεα .... γαντια ....  ktl ktl

Επεξ/σία από dimitris.73
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, Herald είπε

Και ο άλλος πληρώνεται να μεταφέρει φαγητά και καφέδες ακόμα και αν έξω ψιχαλίζει ή βρέχει ή δεν έχει λιακάδα. 

Ναί όλα τα άλλα επαγγέλματα δουλεύουν με χρονική άνεση και διαλείμματα για σιέστα. 

Μπορούμε, παρακαλώ, να αποφύγουμε την πλάνη του Αχυρανθρώπου στη συζήτηση; Άλλο αν ψιχαλιζει η απλά βρέχει και άλλο όταν έχει κακό καιρό με επικίνδυνες συνθήκες. Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε τη διαφορά.

Επίσης σημαντικό το ότι το delivery πληρώνεται για να μας φέρει το οτιδήποτε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Όταν ο μαγαζατορας/app υπόσχεται υπερβολικά σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει σε κάθε δουλειά! Αν ο βοθρατζής υπόσχονταν σε όλους ότι θα σου φτιάξει το βόθρο σε 15' από την ώρα που θα πάρεις τηλέφωνο και έστελνε τον υπάλληλο να κόψει το λαιμό του να το καταφέρει, το ίδιο πρόβλημα θα ίσχυε.

• Like 1

7 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Μπορούμε, παρακαλώ, να αποφύγουμε την πλάνη του Αχυρανθρώπου στη συζήτηση; Άλλο αν ψιχαλιζει η απλά βρέχει και άλλο όταν έχει κακό καιρό με επικίνδυνες συνθήκες. Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε τη διαφορά.

Επίσης σημαντικό το ότι το delivery πληρώνεται για να μας φέρει το οτιδήποτε σε εύλογο χρονικό διάστημα. Όταν ο μαγαζατορας/app υπόσχεται υπερβολικά σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό δημιουργεί σοβαρά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει σε κάθε δουλειά! Αν ο βοθρατζής υπόσχονταν σε όλους ότι θα σου φτιάξει το βόθρο σε 15' από την ώρα που θα πάρεις τηλέφωνο και έστελνε τον υπάλληλο να κόψει το λαιμό του να το καταφέρει, το ίδιο πρόβλημα θα ίσχυε.

Αυτά τι σχέση έχουν με τον πελάτη; Ποσώς με ενδιαφέρει αν βρέχει η ψυχαλίζει η ρίχνει καρέκλες ή χιόνι. Αν το μαγάζι επιλέγει να κάνει delivery εγώ θα παραγγείλω. Αν ο εν λόγω ντελιβέρας δεν θέλει να δουλεύει όταν ρίχνει καρέκλες ας πάει σε μαγαζί που δνε κάνει delivery εκείνες τις μέρες. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι συνθήκες εργασίας επικρατούν και αν ο ντελιβέρας είναι ευχαριστήμενος ή τον έχουν με την απειλή όπλου και δουλεύει. 

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν ντελιβεράδες που θέλουν να δουλέυουν τις δύσκολες μέρες γιατί μπορεί να έχουν μεγαλύτερα tips πχ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Αυτά τι σχέση έχουν με τον πελάτη; Ποσώς με ενδιαφέρει αν βρέχει η ψυχαλίζει η ρίχνει καρέκλες ή χιόνι. Αν το μαγάζι επιλέγει να κάνει delivery εγώ θα παραγγείλω. Αν ο εν λόγω ντελιβέρας δεν θέλει να δουλεύει όταν ρίχνει καρέκλες ας πάει σε μαγαζί που δνε κάνει delivery εκείνες τις μέρες. Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι συνθήκες εργασίας επικρατούν και αν ο ντελιβέρας είναι ευχαριστήμενος ή τον έχουν με την απειλή όπλου και δουλεύει. 

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν ντελιβεράδες που θέλουν να δουλέυουν τις δύσκολες μέρες γιατί μπορεί να έχουν μεγαλύτερα tips πχ.

Δε χρειάζεται να είναι με την απειλή όπλου. Μπορεί να είναι απλά με την απειλή απόλυσης. Ή να δουλεύει στο χιόνι* γιατί ο επιχειρηματίας και ο πελάτης θεωρούν ότι είναι οκ να δουλεύει μέσα στο χιόνι και ο υπάλληλος δεν μπορεί να πει όχι γιατί θα χάσει τη δουλειά του. Αλλά από ότι κατάλαβα αυτό δε σε ενοχλεί. Άμα μπορείς να παραγγείλεις με το χιόνι, αφού έχεις λεφτά τι σε νοιάζει; Ας πει όχι ο ντελιβερας να χάσει τη δουλειά του! Εσύ κορόιδο είσαι να φας τοστ;

*Το χιόνι εν προκειμένω είναι πρόβλημα όταν ο ντελιβερας δεν έχει εξοπλισμό και δεν είναι μαθημένος, πχ στην Αθήνα. Αν πας στη Σουηδία που το χιόνι είναι καθημερινότητα και υπάρχουν υποδομές, δεν είναι το ίδιο.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Δε χρειάζεται να είναι με την απειλή όπλου. Μπορεί να είναι απλά με την απειλή απόλυσης. Ή να δουλεύει στο χιόνι* γιατί ο επιχειρηματίας και ο πελάτης θεωρούν ότι είναι οκ να δουλεύει μέσα στο χιόνι και ο υπάλληλος δεν μπορεί να πει όχι γιατί θα χάσει τη δουλειά του.

Και ο βοθρατζής θα χάσει την δουλειά του αν δεν θέλει να μπεί μέχρι τον αγκώνα στα ***τά. Ας κάνει άλλη δουλειά λοιπόν. Εγώ πάντως προτιμώ να παραδίδω πακέτα στο χιόνι μια φορά στα 2 χρόνια που θα τύχει παρά να είμαι καθημερινά στα σ***τά.

15 λεπτά πριν, liberostelios είπε

Αλλά από ότι κατάλαβα αυτό δε σε ενοχλεί. Άμα μπορείς να παραγγείλεις με το χιόνι, αφού έχεις λεφτά τι σε νοιάζει; Ας πει όχι ο ντελιβερας να χάσει τη δουλειά του! Εσύ κορόιδο είσαι να φας τοστ;

Φυσικά και δεν με ενοχλεί. Γιατί να με ενοχλήσει? Εγώ πάω σε ένα μαγαζί και πληρώνω για τις υπηρεσίες που το μαγαζί προσφέρει. Το αν ο υπάλληλος γουστάρει ή δεν γουστάρει ή δεν του κάνει ο μισθός ή ξύπνησε στραβά ή δεν του αρέσει το κρύο δεν με απασχολούν. 

Θα σου κάνω copy paste τι έγραψα πρίν να μου πείς αν αυτό είναι το επιχείρημα σου

Τον υπάλληλο βοθρατζή μπορείς να τον καλέσεις (μια μέρα με λιακάδα) και να του πείς να μπεί με τον αγκώνα μέσα στα ***τά γιατί τον πληρώνεις. Τον ντελιβέρα δεν μπορείς να τον καλέσεις να σου φέρει έναν καφέ 100 μέτρα παρακάτω όταν βρέχει (*χιονίζει), παρόλο που επίσης πληρώνεις. 

Επεξ/σία από Herald
  • Like 1

53 λεπτά πριν, Herald είπε

Μπράβο νεοέλληνα. Να υποθέσω είσαι από αυτούς που ψωνίζουν τις Κυριακές και λένε "μπραβο, πολύ χαίρομαι που ο συνανθρωπος μου δεν μπορεί να κάτσει την Κυριακή με την οικογενεια του γιατί τις υπόλοιπες μέρες δεν προλαβαίνω να κάνω τα ψώνια μου.". Να ξέρεις όμως πως όταν κάτι χτυπάει την πόρτα του διπλανού σου αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει και τη δική σου.

1 ώρα πριν, dimitris.73 είπε

Η αληθεια ειναι καπου στην μεση ..... υπαρχουν ατομα που κανουν διανομη για extra εισοδημα προσπερνωντας νομοθεσιες και νοοτροπιες .... και υπαρχουν διανομεις που ειναι επαγγελματιες και ζουν τις οικογενειες τους, οπως εγω τα 2 τελευταια χρονια .... πηγαινω στο σπιτι εναν αξιοπρεπες μισθο απο υπερμετρο αθροισμα ωρων που σιγουρα ξεπερνουν 65ωρες εβδομαδιως. Εμεις λοιπων δεν προκειται να εργαστουμε ουτε χωρις ασφαλεια, ουτε χωρις δικαιωματα ουτε θα κουβαλησω κιβωτια αναψυκτικων εχοντας φορεσει ισοθερμικα για να αντεξω τους 5-6 celsius και να γινω μουσσκεψα εσωτερικα.

Δυστυχως εκτος απο τις γνωστες πλατφορμα λιγα ειναι τα καταστηματα που το προσφερουν αυτο.

Οπως και να εχει με αυτο συντηρω πλεον την οικογενεια μου και εχω επενδυσει σιγα-σιγα σε αναλογο εξοπλισμο για να μην χανω μεροκαματα εξαιτιας καιρικων συνθηκων και ταυτοχρονα να μεγιστοποιησω την ασφαλεια μου εχοντας πλεον "ρυθμιση" και την ψυχοσυνθεση μου ωστε να μην επηρεαζεται η οδηγηση μου απο ασχημες συμπεριφορες γιατι στις αρχες πολλες φορες "επιασα" τον εαυτο μου να ξεσπα στο τιμονι.

Επομενως ο επαγγελματιας βγαζει αλλα με πολυ κοπο και πολλες ωρες ... 1200-1300€ θα βγουν αλλα με υπερωριες, αργιες, νυχτερινα και τιπς αρα οπως αντιλαμβανεσαι δεν μιλαμε για 8ωρο και οχι καθε μηνα και δυστυχως εκτος απο τα εξοδα του δικυκλου που πες στα καλυπτει η εταιρια θελεις πολλα λεφτα για εξοπλισμο .... εξοπλισμος που συνεχεια θελει ανανωση .... καθε χρνο χουφτες .... καθε χρονο μπουφαν .... καθε χρονο βασεις για κινητο .... καρτες κινητης .... κινητα ... battery bank ....  ισοθερμικα καλα ... περιλαιμεα .... γαντια ....  ktl ktl

Κατανοητό και μακάρι να ήταν όλοι έτσι όπως περιγράφεις…εγώ το ειπα σαν κριτήριο γιατί στην περιοχή που μένω βόρεια Αττική έχω φίλους που δουλεύουν delivery σίγουρα όχι 8ωρο σίγουρα κάτω από άσχημες συνθήκες και σίγουρα με κίνδυνο καθημερινά αλλά όλα αυτά γίνονται και για το αντίστοιχο μεροκάματο…μην ξεχνάμε και αυτοι που δουλεύουν -6-7 ώρες σε μια μηχανή για την ασφάλεια του καθένα και πληρώνονται όντως 800 ευρώ με 1002 άλλους κινδύνους 

9 λεπτά πριν, DaemonLord92 είπε

Μπράβο νεοέλληνα. Να υποθέσω είσαι από αυτούς που ψωνίζουν τις Κυριακές και λένε "μπραβο, πολύ χαίρομαι που ο συνανθρωπος μου δεν μπορεί να κάτσει την Κυριακή με την οικογενεια του γιατί τις υπόλοιπες μέρες δεν προλαβαίνω να κάνω τα ψώνια μου.". Να ξέρεις όμως πως όταν κάτι χτυπάει την πόρτα του διπλανού σου αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει και τη δική σου.

Δεν είμαι Έλληνας.

Το μαγαζί που είναι ανοιχτό την Κυριακή, αν δεν θέλει, μπορεί να....σταματήσει να ανοίγει τις Κυριακές? Τι κοτσανάρα πέταξες ρε τρελέ, lol. :P

Να είσαι καλά, καιρό είχα να διαβασώ τέτοια χαζομάρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...