Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Εχεις δουλέψει ποτέ βόθρο? Έχεις έστω κάποιον συγγενή που να είναι βοθρατζής? Ρωτάω γιατί το να μιλάς για υπάλληλο είναι εκτός πραγματικότητας… Εχω πελάτες και ναί, έχουν υπαλλήλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Herald είπε Εχω πελάτες και ναί, έχουν υπαλλήλους. Και τους περνούν βράδυ ή Κυριακή και τους λένε έλα έχουμε δουλειά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, gakost είπε Έτσι ακριβώς αλλά φταίμε κι εμείς ως πελάτες που δεν κουνάμε τον πισινό μας να πάμε να πάρουμε τα σουβλάκια και μας πειράζει που όταν κάποιος σκίζεται να μας τα φέρει και γκρινιάζουμε ότι είναι κρύα. Δουλεία είναι και αυτή. Εμείς έχουμε ευθύνη να μην παίρνουμε delivery όταν έξω έχει κωλόκαιρο (δηλαδή καύσωνα ή χιόνι, χαλάζι, βροχή), τώρα τον καλό καιρό γιατί να μην παραγγείλεις; Είναι σαν να λες ότι φταίμε που δεν πάμε να φτιάξουμε τον καφέ μας μόνοι μας στο μαγαζί και κάποιος πάει και τον φτιάχνει για εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Και τους περνούν βράδυ ή Κυριακή και τους λένε έλα έχουμε δουλειά??? E καλά αυτό δεν το ξέρω, πάντως ηλεκτρολόγους τους παίρνουν κανονικότατα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, και μερικοί μένουν και εκτός Αττικής και έρχονται κέντρο με παπάκι στις 2 τα ξημερώματα. True story Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Herald είπε E καλά αυτό δεν το ξέρω, πάντως ηλεκτρολόγους τους παίρνουν κανονικότατα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, και μερικοί μένουν και εκτός Αττικής και έρχονται κέντρο με παπάκι στις 2 τα ξημερώματα. True story Θα σε παρακαλούσα να ξεχωρίζεις αν έρχονται υπάλληλοι ή τα αφεντικά… όχι τίποτα άλλο μην γράφουνε για να κερδίσουμε εντυπώσεις… 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Θα σε παρακαλούσα να ξεχωρίζεις αν έρχονται υπάλληλοι ή τα αφεντικά… όχι τίποτα άλλο μην γράφουνε για να κερδίσουμε εντυπώσεις… 🙂 Tι σημασία έχει; Πάμε μια ανακεφαλαίωση Τον υπάλληλο βοθρατζή μπορείς να τον καλέσεις (μια μέρα με λιακάδα) και να του πείς να μπεί με τον αγκώνα μέσα στα ***τά γιατί τον πληρώνεις. Τον ντελιβέρα δεν μπορείς να τον καλέσεις να σου φέρει έναν καφέ 100 μέτρα παρακάτω όταν βρέχει, παρόλο που επίσης πληρώνεις. Δεν θέλω να βάλω λόγια στο στομα σου, οπότε αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό από το παραπάνω διόρθωσε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Ας βάλουν ένα 30λεπτο να είναι καλυμμένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Herald είπε Tι σημασία έχει; Πάμε μια ανακεφαλαίωση Τον υπάλληλο βοθρατζή μπορείς να τον καλέσεις (μια μέρα με λιακάδα) και να του πείς να μπεί με τον αγκώνα μέσα στα ***τά γιατί τον πληρώνεις. Τον ντελιβέρα δεν μπορείς να τον καλέσεις να σου φέρει έναν καφέ 100 μέτρα παρακάτω όταν βρέχει, παρόλο που επίσης πληρώνεις. Δεν θέλω να βάλω λόγια στο στομα σου, οπότε αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό από το παραπάνω διόρθωσε με Μια μέρα με λιακάδα μπορείς να καλέσεις οποιονδήποτε θέλεις και δουλεύει… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Μια μέρα με λιακάδα μπορείς να καλέσεις οποιονδήποτε θέλεις και δουλεύει… Εκεί θέλω να καταλήξω. Η βροχή νερού είναι χειρότερη από την βροχή σκ**ού δηλαδή σύμφωνα με την άποψη σου. Ε προσωπικά το θεωρώ μέγιστη υποκρισία, είσαι okay με το να ζητήσεις σε κάποιον να βουτήξει μέχρι το λαιμό στα σ***τα επειδή τον πληρώνεις, αλλά το θεωρείς μεμπτό να του ζητήσεις να οδηγήσει 2 τετράγωνα μέσα στη βροχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά λοιπόν 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thiva7 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Αν εσένα σου φαίνεται λογικό επειδή πληρώνεις, να τα έχεις όλα στα πόδια σου εμένα μου περισσεύει… αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνω αυτή την πράξη, ούτε και να μπω σε έναν τέτοιου είδους διάλογο… 🙂 Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω την λογική σου. Συγνώμη αλλά είναι μια ακόμη υπηρεσία από το εκάστοτε κατάστημα. Εάν θες μπορείς να κατέβεις τις 10 σκάλες και να πάρεις το καφέ σου... Εγω που θέλω να πάρω τηλ και να εκμεταλλευτώ την υπηρεσία παράδοσης είμαι τεμπέλης? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, thiva7 είπε Εγω που θέλω να πάρω τηλ και να εκμεταλλευτώ την υπηρεσία παράδοσης είμαι τεμπέλης? Ναί αλλά δεν είναι κακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiosdimitriadis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Μια μέρα με λιακάδα μπορείς να καλέσεις οποιονδήποτε θέλεις και δουλεύει… επίσης μπορείτε να ανοίγετε την εφαρμογή στο κινητό που λέει την πιθανότητα βροχής μέσα στη μέρα. Όταν είναι πάνω από 30-40% μην παραγγέλνετε γιατί μπορεί να βρέξει. Όταν πάει στο 0% πάλι περιμένετε μερικές ώρες γιατί κάποιες φορές κάνει λάθος. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από alexiosdimitriadis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis_s Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Πάλι κρύα πίτσα θα φάμε... καιρός να γίνουμε vegan!🌿 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 @Atix μερικες φορες ο μονος τροπος να "κερδισεις" ειναι απλα να μην παιξεις, καπις μαν? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα