Προς το περιεχόμενο

Νομοσχέδιο της Νέας Υόρκης απαγορεύει στα delivery apps να υπόσχονται παραδόσεις 15 λεπτών

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Μιλάς δηλ για τις εξαιρέσεις. Πάντοτε υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν. Εμείς κοιτάμε τον κανόνα.

Την περίπτωση του άρθρου, τη θεωρείς κανόνα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, AtiX είπε

Ρε συ μείνε στο γραφείο σου και μην μπλέκεις με επαγγέλματα που δεν καταλαβαίνεις… ο βοθρατζης για να έρθει το βράδυ ή την Κυριακή θα σε χρεώσει διπλάσια και θα πεις και ευχαριστώ, αν στο ζητήσει ο ντιλιβερας θα πάρεις να κανείς και παράπονα…

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Τι σημασία έχει αν θα μου ζητήσει διπλά ή τριπλά? Αφού πρίν λίγο έγραψες ότι δεν έχει σημασία το ότι πληρώνουμε κάτι

Αναφορά σε κείμενο

αν εσύ θεωρείς φυσιολογικό να μην περπατήσεις 100 μέτρα για να πάρεις καφέ και θέλεις επειδή πληρώνεις να σου το φέρουν τότε υπάρχει πρόβλημα…

Άρα τώρα θεωρείς φυσιολογικό ότι επειδή πληρώνεις διπλά τον βοθρατζή θα τον φωνάξεις και Κυριακή? 

• Thanks 1

Μόλις τώρα, Neural_handshake είπε

κανενα φιλοδωρημα να αφηνετε που κ που ,ολα τα αλλα ανεδαφικα κ αστειοτητες

Αφήνω φιλοδώρημα όσο συχνά μου αφήνουν και μένα στη δουλειά μου (λογιστής). Δίκαια πράματα 

• Like 2

Το επάγγελμα του διανομέα σεβασμό θέλει, όχι λύπηση. Και κακώς για το σωματείο τους που δεν έχει επιβάλει παύση διανομής σε ακραία καιρικά φαινόμενα. 

• Like 4

4 λεπτά πριν, Herald είπε

Φάσκεις και αντιφάσκεις. Τι σημασία έχει αν θα μου ζητήσει διπλά ή τριπλά? Αφού πρίν λίγο έγραψες ότι δεν έχει σημασία το ότι πληρώνουμε κάτι

Γιατί διαστρεβλώνεις τα λόγια μου… Μιλάγαμε για τους ντιλιβεράδες μίλησες για βοθρατζίδες…

άλλο το ένα άλλο το άλλο…

ΥΓ: βλέπω ξεκίνησες τις παλιές καλές τακτικές, κριμα…

• Like 1
  • Confused 1

5 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

κανενα φιλοδωρημα να αφηνετε που κ που ,ολα τα αλλα ανεδαφικα κ αστειοτητες

δεν παραγγέλνω σχεδόν ποτέ και τα κούριερ πάω και τα παραλαμβάνω μόνος μου.

αν ήταν όλοι σαν εμένα δεν θα υπήρχε ο κλάδος των διανομέων.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Herald είπε

Αφήνω φιλοδώρημα όσο συχνά μου αφήνουν και μένα στη δουλειά μου (λογιστής). Δίκαια πράματα 

αν στην δουλεια σου σε βιαζαν ας πουμε θα επρεπε με την σειρα σου οπου βρεις ευκαιρια να τραβας ενα μανικι? αυτη ειναι η δικαιολογια σου?

• Like 3
  • Sad 1

7 λεπτά πριν, Herald είπε

Άρα τώρα θεωρείς φυσιολογικό ότι επειδή πληρώνεις διπλά τον βοθρατζή θα τον φωνάξεις και Κυριακή? 

Αν θέλει έρχεται, αν θέλει δεν έρχεται… 

είπαμε δεν είναι το ίδιο…

2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Γιατί διαστρεβλώνεις τα λόγια μου… Μιλάγαμε για τους ντιλιβεράδες μίλησες για βοθρατζίδες…

άλλο το ένα άλλο το άλλο…

ΥΓ: βλέπω ξεκίνησες τις παλιές καλές τακτικές, κριμα…

Άρα τα άλλα επαγγέλματα αφού τα πληρώνεις μπορείς να τα καλείς κυριακές και αργίες και να τους ζητάς να βάζουν τον αγκώνα μέσα στο βόθρο, αλλά τους ντελιβέραδες δεν έχει σημασία που τους πληρώνεις, δεν είναι σωστό να βγαίνουν έξω όταν βρέχει. 

Διόρθωσε με αν διαστρεβλώνω κάτι από όσα έγραψες. 

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

δεν παραγγέλνω σχεδόν ποτέ και τα κούριερ πάω και τα παραλαμβάνω μόνος μου.

αν ήταν όλοι σαν εμένα δεν θα υπήρχε ο κλάδος των διανομέων.

επισης αν ολοι καναμε μονοι μας την φορολογικη μας δηλωση θα ξεπαστρευαμε κ τους λογιστες κ παει λεγοντας

ανθρωπια κ κατανοηση φιλε ,λιγο πολυ ολοι τρωμε μανικι ,δεν χρειαζεται να στρεφομαστε εναντιον του αλλου

στην τελικη θα βρεθουμε στην θεση τους κατ αναλογια κ τοτε δεν θα θελουμε να βρουμε μισος απεναντι μας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν θέλει έρχεται, αν θέλει δεν έρχεται… 

είπαμε δεν είναι το ίδιο…

Τι εννοείς αν θέλει ρε μαν? Ο υπάλληλος που έχει ο βοθρατζής τι διαφορά έχει απτόν υπάλληλο που έχει η ψησταριά?

6 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

αν στην δουλεια σου σε βιαζαν ας πουμε θα επρεπε με την σειρα σου οπου βρεις ευκαιρια να τραβας ενα μανικι? αυτη ειναι η δικαιολογια σου?

Η δικαιολογία για ποιό πράμα; Ξέρεις τι θα πεί δικαιολογία? Πώς διάολο το "αφήνω φιλοδώρημα όσο συχνά μου αφήνουν και εμένα" είναι δικαιολογία? Δικαιολογία τίνος πράματος? 

Ο βιασμός τι σχέση έχει; Συγκρίνεις τον βιασμό με το φιλοδώρημα? Δεν καταλαβαίνω..

Επεξ/σία από Herald

Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτή η κατάσταση που επικρατεί με τους διανομείς...

Ο πελάτης μπορεί να βιάζεται να φάει και να επιλέξει το κατάστημα με την αμεσότερη παράδοση, όμως, δεν γίνεται να ρισκάρει τη ζωή του το παλικάρι των 20-25€, γιατί το μαγαζί υπόσχεται ότι η παραγγελία θα παραδοθεί σε συγκεκριμένο χρόνο.

Πόσο μάλλον σε μεγάλες πόλεις...

Κάτι πρέπει να γίνει για να μετριαστεί αυτή η απαίτηση των μαγαζιών και των delivery εφαρμογών!

• Like 3

3 λεπτά πριν, Herald είπε

Άρα τα άλλα επαγγέλματα αφού τα πληρώνεις μπορείς να τα καλείς κυριακές και αργίες και να τους ζητάς να βάζουν τον αγκώνα μέσα στο βόθρο, αλλά τους ντελιβέραδες δεν έχει σημασία που τους πληρώνεις, δεν είναι σωστό να βγαίνουν έξω όταν βρέχει. 

Διόρθωσε με αν διαστρεβλώνω κάτι από όσα έγραψες. 

2 λεπτά πριν, Herald είπε

Τι εννοείς αν θέλει ρε μαν? Ο υπάλληλος που έχει ο βοθρατζής τι διαφορά έχει απτόν υπάλληλο που έχει η ψησταριά?

Εχεις δουλέψει ποτέ βόθρο? Έχεις έστω κάποιον συγγενή που να είναι βοθρατζής? Ρωτάω γιατί το να μιλάς για υπάλληλο είναι εκτός πραγματικότητας…

Μόλις τώρα, GeorgeViol είπε

Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτή η κατάσταση που επικρατεί με τους διανομείς...

Ο πελάτης μπορεί να βιάζεται να φάει και να επιλέξει το κατάστημα με την αμεσότερη παράδοση, όμως, δεν γίνεται να ρισκάρει τη ζωή του το παλικάρι των 20-25€, γιατί το μαγαζί υπόσχεται ότι η παραγγελία θα παραδοθεί σε συγκεκριμένο χρόνο.

Πόσο μάλλον σε μεγάλες πόλεις...

Κάτι πρέπει να γίνει για να μετριαστεί αυτή η απαίτηση των μαγαζιών και των delivery εφαρμογών!

για αρχη οι πλατφορμες πρεπει να αφαιρεσουν τις ενδειξεις χρονου παραδοσης ,δεν χρειαζεται τετοιο στοιχειου ανταγωνισμου που ουσιαστικα μεταθετει την πιεση στους ντελιβεραδες 

plus θα γινουν κ λιγο πιο ασφαλεις οι δρομοι 

• Like 2
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...