Vempire_G4 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Οι εκτιμήσεις αυτές ωθούν τους διανομείς να παραβιάζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να θέτουν τους ίδιους αλλά και άλλους ανθρώπους σε κίνδυνο Μην πας μακριά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, kotronas είπε Καλομαθημένοι όλοι και αλλάζω και το α με Ω, θέλετε τον καφέ στο χέρι και μπόρεις να το πάρεις απο το μαγαζί στα 300 μέτρα δίπλα σου, όταν βλέπαμε αγώνα παραγγέλναμε και κάτι για την παρέα τώρα και τα τσιγάρα με ντιλίβερη τα παίρνουμε ούστ κοπρές. Ναι τι να σου πω, ο ντελιβερας θα χαλαστει απίστευτα με το να φέρει τον καφέ από το μαγαζί απέναντι και να τσιμπήσει και το 1€ φιλοδώρημα. Επίσης το τι κάνατε εσείς δεν μας ενδιαφέρει. Καλά κάνατε. Όπως καλά κάνουν και αυτοί που πηγαίνουν και παίρνουν τον καφέ μόνοι τους και αυτοί που παραγγέλνουν καφέ από το δίπλα μαγαζί, εφόσον το προσφέρει σαν υπηρεσία. Το πρόβλημα σας ποίο είναι; On topic τώρα, πολύ καλή κίνηση, καλό θα ήταν να γίνει και εδώ. Με φίλους ντελιβερι που έχω μιλήσει, μου λένε μισή ώρα με 40 λεπτά είναι ένας λογικός χρόνος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Αν εσένα σου φαίνεται λογικό επειδή πληρώνεις, να τα έχεις όλα στα πόδια σου εμένα μου περισσεύει… αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα κρίνω αυτή την πράξη, ούτε και να μπω σε έναν τέτοιου είδους διάλογο… 🙂 Τι λογική είναι αυτή? Είναι υπηρεσία που σου παρέχεται είτε με το προϊόν είτε επι πληρωμή ξεχωριστά. Τι ντροπές και σαχλαμάρες λέτε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, TNT2 είπε Κοινωνία κηφήνων που βαριουνται να κουνηθούν. Δεν γίνεται όλοι να είναι τόσο busy ή τόσο παραγωγικοί που δεν μπορούν να πεταχτούν σούπερ μάρκετ ή στο καφέ. Απλά βαριουνται γιατί θέλουν να δουν την σειρουλα τους. Από την πλευρά των εργοδοτών, ε οκ και να πεθάνει κανείς δεν πειράζει, η παραγγελία να φτάσει στην ώρα της Από οποία μεριά και το αγγίξεις βρωμάει έλλειψη παιδείας και άνθρωποι-παραπλευρες απώλειες. Τι γράφεις ρε φίλε; Υπάρχει ένα σωρό κόσμος που δούλεψε 40 χρόνια σαν σκυλί και τώρα απλά θέλει να καθίσει να ξεκουραστεί. Ναι, να δει την σειρούλα του και τις ειδήσεις του και να χαζέψει ότι γουστάρει. Από που κι ως που είναι κηφήνας αυτός; Και γιατί το να ζοριστεί κάποιος στην δουλειά του είναι κακό; Εγώ δούλεψα σε χωράφι στα 16 μου κανονικό οκτάωρο, όπως και χιλιάδες άλλοι έφηβοι και έφηβες στην αγροτική Μακεδονία. Μόνο καλό μου έκανε το ζόρι που έφαγα εκεί, και λεφτά βγάλαμε, και να δουλεύουμε μάθαμε, και καταλάβαμε και πως είναι η ζωή. Και τώρα στα 50 μου θέλω όταν παραγγέλνω ένα καφέ να έρχεται το δυνατόν συντομότερο. Δεν σου λέω να πάει να σκοτωθεί ο άλλος για να στον φέρει. Να προσπαθήσει να τον φέρει όσο γρηγορότερα γίνεται χωρίς να κινδυνέψει και χωρίς να παραβιάσει τους νόμους, αυτό θέλω. Εάν τους παραβιάσει και κινδυνέψει αυτό είναι δική του επιλογή, δεν φταίει κανένας άλλος. Όταν αναλαμβάνεις μια δουλειά αναλαμβάνεις και τους κινδύνους της, όποιοι και αν είναι αυτοί. Είτε είσαι ναυτικός, είτε ξυλουργός, είτε ντελιβεράς. Επιλέγεις την δουλειά, επιλέγεις και τα ρίσκα της. Δεν σου φταίει κανένας άλλος για αυτό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, MrRush είπε Ζώντας χρόνια στην Αθήνα, το ένα πράγμα που με τρόμαζε κάθε φορά στους δρόμους ήταν μηχανάκια που έκαναν delivery ανάποδα σε μονόδρομους ή περνώντας στενά χωρίς να κοιτάξουν με μεγάλη ταχύτητα, απλά πατώντας κόρνα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο NYC αλλά εδώ οι ντελιβεράδες είτε νομίζουν ότι κυκλοφορούν μόνοι στον δρόμο είτε έχουν τόσο απαίσια αφεντικά που αν δεν πάει η παραγγελία στην ώρα της, χάνουν λεφτά ή την δουλειά τους. Έτσι ακριβώς αλλά φταίμε κι εμείς ως πελάτες που δεν κουνάμε τον πισινό μας να πάμε να πάρουμε τα σουβλάκια και μας πειράζει που όταν κάποιος σκίζεται να μας τα φέρει και γκρινιάζουμε ότι είναι κρύα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Είμαι σε ένα κτίριο που στο από κάτω στενό υπάρχει coffee island, γιατί να παραγγείλω για να μου το φέρει και να μην πάω εγώ? Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν πάω, θα απολυθεί κάποιος? To προφανές ρε μαν, όταν σταματήσουν 100 άτομα να παραγγελνούν τότε δεν θα χρειάζεται και ο ντελιβεράς. Πολλά μαγαζιά στο κέντρο ζούνε από τους καφέδες που παραγγελνούν τα γραφεία που είναι στα 500 μέτρα γύρω γύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τι λογική είναι αυτή? Είναι υπηρεσία που σου παρέχεται είτε με το προϊόν είτε επι πληρωμή ξεχωριστά. Τι ντροπές και σαχλαμάρες λέτε? άπειρες φωτογραφίες με όλους εμάς να θελουμε το καφέ μας στην πόρτα μας… είπαμε αφού πληρώνουμε και βγάζουν και αρκετά, ας τους φερθούνε σαν δούλους… 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT2 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, anax111 είπε Τι γράφεις ρε φίλε; Υπάρχει ένα σωρό κόσμος που δούλεψε 40 χρόνια σαν σκυλί και τώρα απλά θέλει να καθίσει να ξεκουραστεί. Ναι, να δει την σειρούλα του και τις ειδήσεις του και να χαζέψει ότι γουστάρει. Από που κι ως που είναι κηφήνας αυτός; Και γιατί το να ζοριστεί κάποιος στην δουλειά του είναι κακό; Εγώ δούλεψα σε χωράφι στα 16 μου κανονικό οκτάωρο, όπως και χιλιάδες άλλοι έφηβοι και έφηβες στην αγροτική Μακεδονία. Μόνο καλό μου έκανε το ζόρι που έφαγα εκεί, και λεφτά βγάλαμε, και να δουλεύουμε μάθαμε, και καταλάβαμε και πως είναι η ζωή. Και τώρα στα 50 μου θέλω όταν παραγγέλνω ένα καφέ να έρχεται το δυνατόν συντομότερο. Δεν σου λέω να πάει να σκοτωθεί ο άλλος για να στον φέρει. Να προσπαθήσει να τον φέρει όσο γρηγορότερα γίνεται χωρίς να κινδυνέψει και χωρίς να παραβιάσει τους νόμους, αυτό θέλω. Εάν τους παραβιάσει και κινδυνέψει αυτό είναι δική του επιλογή, δεν φταίει κανένας άλλος. Όταν αναλαμβάνεις μια δουλειά αναλαμβάνεις και τους κινδύνους της, όποιοι και αν είναι αυτοί. Είτε είσαι ναυτικός, είτε ξυλουργός, είτε ντελιβεράς. Επιλέγεις την δουλειά, επιλέγεις και τα ρίσκα της. Δεν σου φταίει κανένας άλλος για αυτό. Τα πράγματα όπως έχουν γράφω. Δεν σου προσέβαλα το χωράφι σου. Στα 50 σου πρέπει να κουνιέσαι και λίγο και να περπατάς. Εαν δεν κατάλαβαίνεις το ποστ μου, sorry not sorry. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Herald είπε To προφανές ρε μαν, όταν σταματήσουν 100 άτομα να παραγγελνούν τότε δεν θα χρειάζεται και ο ντελιβεράς. Πολλά μαγαζιά στο κέντρο ζούνε από τους καφέδες που παραγγελνούν τα γραφεία που είναι στα 500 μέτρα γύρω γύρω. Ναι ρε φίλε μου, η κάθε εταιρία έχει και 50 ντιλιβεράδες και αν σταματήσουν να παραγγέλνουν οι μισοί θα διώξουν τους 25… πάτε καλά? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από AtiX 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Atix πρέπει να σου γράψω το αυτονόητο? Τι μου πόσταρες τις ακραίες περιπτώσεις? Μιλάμε για τις καθημερινές καταστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε άπειρες φωτογραφίες με όλους εμάς να θελουμε το καφέ μας στην πόρτα μας… είπαμε αφού πληρώνουμε και βγάζουν και αρκετά, ας τους φερθούνε σαν δούλους… Αντί να πεις μην παραγγέλνεις όταν έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, κάθεσαι και το γενικεύεις. Προσωπικά καφέ παραγγέλνω ελάχιστες φορές τον χρόνο. Αν ήταν όλοι σαν εμένα καμιά καφετέρια δεν θα πλήρωνε ντελιβερά. Πολλά μαγαζιά δεν στέλνουν πακέτο σε τέτοιες συνθήκες, καλύτερα να κατευθύνεις την δυσαρέσκεια σου στα "αφεντικά" που δεν νοιάζονται για τους υπαλλήλους τους και όχι στους πελάτες που με τις παραγγελίες τους συντηρούν αυτές τις θέσεις εργασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Atix πρέπει να σου γράψω το αυτονόητο? Τι μου πόσταρες τις ακραίες περιπτώσεις? Μιλάμε για τις καθημερινές καταστάσεις. 1 λεπτό πριν, ktf είπε Αντί να πεις μην παραγγέλνεις όταν έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, κάθεσαι και το γενικεύεις. Προσωπικά καφέ παραγγέλνω ελάχιστες φορές τον χρόνο. Αν ήταν όλοι σαν εμένα καμιά καφετέρια δεν θα πλήρωνε ντελιβερά. Πολλά μαγαζιά δεν στέλνουν πακέτο σε τέτοιες συνθήκες, καλύτερα να κατευθύνεις την δυσαρέσκεια σου στα "αφεντικά" που δεν νοιάζονται για τους υπαλλήλους τους και όχι στους πελάτες που με τις παραγγελίες τους συντηρούν αυτές τις θέσεις εργασίας. Το άρθρο μιλάει για μια ακραία κατάσταση… αν εσεις εξωραΐζετε τις καταστάσεις δεν σας φταίει κανείς… Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το άρθρο μιλάει για μια ακραία κατάσταση… αν εσύ εξωραΐζεις τις καταστάσεις δεν σου φταίει κανείς… Εσύ όμως για το γραφείο σου μας έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 το 100% οσων λενε καλοπληρωμενους τεμπεληδες τους ντελιβεραδες αν ηταν οι ιδιοι ντιλιβερι θα ελεγαν αλλο ποιημα νταξει κοινωνια τερμα κυνικων εγωιστων που περα απο τον εαυτουλη δεν τους καιγεται καρφι καλα παμε 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ktf είπε Αντί να πεις μην παραγγέλνεις όταν έχει ακραία καιρικά φαινόμενα, κάθεσαι και το γενικεύεις. Προσωπικά καφέ παραγγέλνω ελάχιστες φορές τον χρόνο. Αν ήταν όλοι σαν εμένα καμιά καφετέρια δεν θα πλήρωνε ντελιβερά. Πολλά μαγαζιά δεν στέλνουν πακέτο σε τέτοιες συνθήκες, καλύτερα να κατευθύνεις την δυσαρέσκεια σου στα "αφεντικά" που δεν νοιάζονται για τους υπαλλήλους τους και όχι στους πελάτες που με τις παραγγελίες τους συντηρούν αυτές τις θέσεις εργασίας. Δεν παραγγέλνω καν καφέ γιατί έχω μηχανή και έχω το μεράκι να φτιάχνω μόνος μου. Ούτε και του junk food είμαι γιατί σκουπιδοφαϊ είναι το απέξω (σουβλάκια, πίτσες κτλ). Αλλά αν παραγγείλω κάποια φορά που έχω φίλους σπίτι θα πρέπει να πάρω το αμάξι και να πάω 5-10 χλμ να τα πάρω εγώ για να μην κάνει την δουλειά του ο διανομέας που για αυτό πληρώνεται? Σοβαρά ρε Atix τώρα? Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα