Προς το περιεχόμενο

Αγόρα κάρτας ήχου

Guiness1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν είναι να κάνεις τέτοια αγορά πάρε ένα iFi Zen DAC V2 170euros αλλά είναι μέρα με την νύχτα με αυτά που παραθέτεις για αγορά τόσο σε ποιότητα ήχου όσο και κατασκευής και κάτι που θα σου μείνει.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 23/2/2022 στις 10:06 ΜΜ, ICE-T είπε

αν είναι να κάνεις τέτοια αγορά πάρε ένα iFi Zen DAC V2 170euros αλλά είναι μέρα με την νύχτα με αυτά που παραθέτεις για αγορά τόσο σε ποιότητα ήχου όσο και κατασκευής και κάτι που θα σου μείνει.

ΑΥτό προϋποθέτει να έχεις βέβαια και άριστα ηχεία.Ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

Στις 23/2/2022 στις 9:36 ΠΜ, 3DJIN είπε

εξωτερικη.

παρε g6,g5

Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Guiness1212 είπε

ΑΥτό προϋποθέτει να έχεις βέβαια και άριστα ηχεία.Ευχαριστώ για το σχόλιο σου.

Ευχαριστω πολύ.

αν αυτο νομιζεις παω πασο,εγω το ειπα για να μην πεταξεις τα χρηματα σου σε κατι που θα το βαλεις στο κουτι του πισω γρηγορα .

Επεξ/σία από ICE-T

9 ώρες πριν, ICE-T είπε

αν αυτο νομιζεις παω πασο,εγω το ειπα για να μην πεταξεις τα χρηματα σου σε κατι που θα το βαλεις στο κουτι του πισω γρηγορα .

Η κάρτα φαίνεται άριστη και απο κριτικές που διάβασα απλά μου είναι κάπως ακριβή για την τσέπη αυτή την εποχή εκτός και αν βέβαια κανώ υπομονή και την πάρω αργότερα . Επίσης τα  ηχεία που έχω τώρα έχουνε θέμα βέβαια ψάχνομαι για καινούργια και δεν έχω καταλήξει ακόμα στο τι θα πάρω εχεις να προτείνεις κάτι μαζί με την κάρτα (ήχεια). Ευχαριστώ

• Like 1

9 ώρες πριν, Guiness1212 είπε

Η κάρτα φαίνεται άριστη και απο κριτικές που διάβασα απλά μου είναι κάπως ακριβή για την τσέπη αυτή την εποχή εκτός και αν βέβαια κανώ υπομονή και την πάρω αργότερα . Επίσης τα  ηχεία που έχω τώρα έχουνε θέμα βέβαια ψάχνομαι για καινούργια και δεν έχω καταλήξει ακόμα στο τι θα πάρω εχεις να προτείνεις κάτι μαζί με την κάρτα (ήχεια). Ευχαριστώ

το καταλαβαίνω φίλε μου ότι είναι αρκετά τα χρήματα, μπορείς να  συνδυάσεις την κάρτα με κάποια edifier 2.0 έχει πολλές επιλογές ανάλογα τα χρήματα ,αν πας σε creative κοίτα μήπως την πάρεις μεταχειρισμένη από το φόρουμ να γλυτώσεις κάποια έξοδα τουλάχιστον 

• Like 3

19 ώρες πριν, Guiness1212 είπε

Καλά έχεις χαλασμένα ηχεία και θα δώσεις έστω και μισό ευρώ σε κάρτα ήχου; Όλα στα ηχεία πρέπει να τα ρίξεις και να κάτσεις με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου.

• Like 1

4 ώρες πριν, PC_Science_Lefkada είπε

Καλά έχεις χαλασμένα ηχεία και θα δώσεις έστω και μισό ευρώ σε κάρτα ήχου; Όλα στα ηχεία πρέπει να τα ρίξεις και να κάτσεις με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου.

Προφανως θα κάνω ταυτόχρονη αγορα και ηχείων αυτο ελειπε απλα θέω να κατασταλαξω σε καρτα ηχου πρωτα σε ηχεια ειμαι μεταξυ 2

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...