Thanos540 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα σας, βρισκομαι σε αναζητηση ενος gaming laptop . Προορίζεται για επεξεργασια video και εικόνας ( davinci, after effects, photoshop). Η οθονη δεν με ενδιαφερει καθως εχω εξωτερικη. Σε δευτερη μοιρα μπαινει και το gaming(παιχνιδια τυπου λολ ,cs, φιφα) εχω ξεxωρισει τα παρακατω 2 : (ναι εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση σε hp λογω κακης εμπειριας με lenovo) 1)https://www.plaisio.gr/gaming-zone/gaming-pcs/gaming-laptops/hp-pavilion-gaming-15-ec2004nv-laptop-ryzen-7-5800h-16-gb-1-tb-gtx-1650-4-gb-_3680355?qId=1069621f09529ba37bf9bba010ce5dc1&qIx=products_price_asc 2)https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/235751-nb-hp-15-ec1007nv-r7-4800h-16-512-1650ti Ποιο απο τα 2 θα ταιριζε παραπανω στις απαιτησεις μου; Εννοειται δεχομαι και αλλες προτασεις σε αυτην την κατηγορια τιμης Επίσης θα μπορουσα να κοιταξω κατι αλλο περα απο gaming laptop; ή η καρτα γραφικων ειναι απαραιτητη για επεξεργασια βιντεο; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Αρχικα να ξεκινησουμε απο το γεγονος , οτι τα δυο φορητα που εχεις στα λινκς εχουν ακριβως την ιδια τιμη και το 2ο ειναι υποδυεστερο του πρωτου. Αρα αυτοματως αν πρεπει να επιλεξεις καποιο απο αυτα τα δυο , καταλαβαινεις σε ποιο πας. Δευτερον , απο ο,τι διαβαζω , davinci (paid version) και after effects μπορουν να χρησιμοποιησουν την gpu για rendering. Kατα πασα πιθανοτητα το photoshop θα παιξει με τον επεξεργαστη κατα κυριο λογο. Αρα για τα δυο προαναφερθεντα προγραμματα , καλο ειναι να υπαρχει και μια καλη καρτα για να κανει την δουλεια γρηγορα. Δεν ξερω αν τα συγκεκριμενα φορητα με αυτην την καρτα ειναι value for money σε αυτα τα λεφτα. Ρωτα στο σχετικο θεμα στην κατηγορια λαπτοπς (πανω πανω καρφιτσωμενο , σε κοινη θεα) να σου προτεινουν πιο "σωστα" φορητα για την δουλεια που τα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα