Azubos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ και μια βδομάδα εκεί που παίζω game ξαφνικά σβήνει η οθόνη (no signal) και μόλις κάνω restart το pc δεν έχω drivers της κάρτας γραφικών έχουν γίνει uninstall ( το πρόβλημα δε συμβαίνει με το που ανοίξω ένα game μπορεί να γίνει σε 10 λεπτά μπορεί και σε 8 ώρες ) gigabyte b450m d3sh rx 570 8gb 16gb ram amd Ryzen 5 3400g Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από Azubos
Apollonian Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Το πρόβλημα φαίνεται να είναι η κάρτα γραφικών σου. - Έλεγξε για ενημερώσεις στα προγράμματα οδήγησης γραφικών σου και στη συνέχεια, δες εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα. Εάν δεν το κάνει, απεγκατέστησε όλα τα προγράμματα οδήγησης γραφικών και εγκατέστησέ τα ξανά. Χρησιμοποιήστε το λογισμικό της GPU σου για να πραγματοποιήσεις αυτές τις απαραίτητες ενημερώσεις και επανεγκαταστάσεις. - Έλεγξε αν η GPU σου υπερθερμαίνεται. Η τυπική θερμοκρασία GPU είναι μεταξύ 65C και 85C κατά τη διάρκεια του gaming. Αν είναι πιο ψηλά, κάτι δεν πάει καλά. Μπορείς να ελέγξεις τη θερμοκρασία της GPU σου χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως το Speccy. Εάν διαπιστώσεις ότι η GPU σου υπερθερμαίνεται, αυτό από μόνο του είναι ένας αρκετά αξιοπρεπής λόγος για τον οποίο μπορεί να χάνεται σήμα, ειδικά εάν έχεις μια παλαιότερη GPU. Η υπερθέρμανση μπορεί να προκληθεί για πολλούς διαφορετικούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης θερμοκρασίας στο δωμάτιό σου έως την κάλυψη των ανεμιστήρων του υπολογιστή σου με τυχαία αντικείμενα που μπορούν να εμποδίσουν τη ροή του αέρα μέσα στο σύστημα. Επομένως, βγάλε τα καλώδια από το ρεύμα, καθάρισε τον υπολογιστή και το σύστημα ψύξης της GPU πολύ προσεκτικά, βεβαιώσου ότι ο υπολογιστής μπορεί να έχει αξιοπρεπή ροή αέρα και έλεγξε εάν το πρόβλημα παραμένει. 1
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Apollonian είπε όπως το Speccy Φωτιά και τσεκούρι! HWiNFO για όλα τα υποσυστήματα του υπολογιστή ή GPU-Z για να βλέπει επιμέρους το κάθε υποσύστημα της κάρτας γραφικών. 1
Azubos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω ελέγξει και για updates και για τις θερμοκρασίες της gpu(35 με 40 βαθμούς σε benchmark με ultra quality). Εχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα και τους drivers της gpu,έχω πάει σε παλιότερο driver και έχω κάνει και format στο pc. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Azubos
cpc464 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Αρχικά κατέβασε και τρέξε το DDU για να καθαρίσεις όλα τα κατάλοιπα από παλιούς drivers και στην συνέχεια εγκατέστησε την τελευταία εκδοσή.
Azubos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Το χω κάνει και αυτό με το ddu αλλά και πάλι τίποτα , το πρβλημα παραμένει
duffyduck Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Φαντάζομαι την RAM σου την αγορασες σε kit των 2 x 8GB. Αρχικα θα προτεινα να βαλεις την RAM στα default/auto με απενεργοποιημένο το XMP, οποτε θα τρεχει στα 2133MHz. Παιξε και δες αν ετσι σου λυθει το προβλημα. 1
Azubos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Θα το δοκιμάσω και αυτό με τις ram είχα πάρει kit αλλά η μια μου κάηκε και μετά αγόρασα απλά άλλη μια
Kthulhou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 τρέξε ένα καλό memtest κ άστο ώρες να τρέχει, πχ όταν θα βλέπεις Champions League ή κάτι που σ αρέσει κ δε θα χρειάζεσαι τον ΗΥ μετά stress test την GPU με benchmarks κ βλέπε κ θερμοκρασίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα