APPLEGEEK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά όλα καλά έως σήμερα στης 4 μου έριξαν την ταχύτητα στα 1mbps. Έχω καταναλώσει 500,GB περίπου. Τους καλώ στην τεχνική βοήθεια και μου λένε ότι θα σας καλέσει το αρμόδιο τμήμα. Ρωτάω είναι τεχνικο το ζήτημα,; Δεν απαντάνε. Εάν φύγω σε συμβόλαιο πρόσφατο θα πληρώσω ποινή ; Αφού δεν παίρνω αυτό το σέρβις που έπρεπε.
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 καλημερα, μπορω να κανω υπαναχωριση εφοσον δεν παιρνω αυτο που λεει η wind;; W unlimited πηρα και μου βαζουν καπελο 1ΤΒ, vs Cosmote gigamax 100 TB τι μπορω να κανω ;;;
valadsk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε καλημερα, μπορω να κανω υπαναχωριση εφοσον δεν παιρνω αυτο που λεει η wind;; W unlimited πηρα και μου βαζουν καπελο 1ΤΒ, vs Cosmote gigamax 100 TB τι μπορω να κανω ;;; για αυτο σε ρωτησα στο αλλο θεμα αν σου εκαναν τιποτα.. ακριβως τα ιδια και μενα. κανε φορητοτητα σε καρτοκινητο να κοπει και δωσε οταν μπορέσεις ότι έχεις κανα 10αρικο να εξοφληθεί. αυτό εχω κανει και γω. μην μπλεξεις με emails προσπαθωντας να πατησεις σε όρους που δεν αναγραφονται., είναι άσχετοι και τα παγια τρέχουν. παθών και εγώ ο ίδιος. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, valadsk είπε για αυτο σε ρωτησα στο αλλο θεμα αν σου εκαναν τιποτα.. ακριβως τα ιδια και μενα. κανε φορητοτητα σε καρτοκινητο να κοπει και δωσε οταν μπορέσεις ότι έχεις κανα 10αρικο να εξοφληθεί. αυτό εχω κανει και γω. μην μπλεξεις με emails προσπαθωντας να πατησεις σε όρους που δεν αναγραφονται., είναι άσχετοι και τα παγια τρέχουν. παθών και εγώ ο ίδιος. Καλησπέρα ευχάριστω. Τα ίδια σου κάναν; Και πώς φύγω τώρα ; Εγώ έχω συμβόλαιο. Εάν πάω κόσμοτε θέλω απεριόριστη χρήση Ίντερνετ
lector Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Cosmote gigamax 100 TB Υπαρχει τετοιο πραμα σοβαρα τωρα;
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Υπαρχει τετοιο πραμα σοβαρα τωρα; Ναι
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά τι κάνουμε με αυτούς τους ψεύτες ; Λένε απεριόριστη χρήση αλλά μετά τα 500γιγκα πέφτει η ταχύτητα Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από APPLEGEEK
sortie Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Πολιτική ορθής χρήσης λέγεται. Θα σου πρότεινα να δεις το συμβόλαιο σου τι ακριβώς έχεις συμφωνήσει.
APPLEGEEK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 21 λεπτά πριν, sortie είπε Πολιτική ορθής χρήσης λέγεται. Θα σου πρότεινα να δεις το συμβόλαιο σου τι ακριβώς έχεις συμφωνήσει. Και η cosmote ; Γιατί δεν τον έχει. Και γιατί διαφημίζουν λάθος ; Μπορώ να κάνω μυνησεις;
Λύση lector Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Λύση Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, sortie είπε Πολιτική ορθής χρήσης λέγεται Για την ακριβεια, λεγεται ψευδης διαφημιση, και υπαρχει απο την πρωτη στιγμη που εφευρεθηκε ο ορος "απεριοριστα" στον τομεα της τηλεφωνιας. Απλα για καποιο (υποπτο) λογο κανενα δικαστηριο δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο το ζητημα. Το "απεριοριστο" ειναι μια πολυ συγκεκριμενη εννοια με σαφεστατο νοημα, το "ορθο" ειναι κατι ασαφες και αβεβαιο που υποκειται στη διακριτικη ευχερεια του καθενος.
APPLEGEEK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, lector είπε Για την ακριβεια, λεγεται ψευδης διαφημιση, και υπαρχει απο την πρωτη στιγμη που εφευρεθηκε ο ορος "απεριοριστα" στον τομεα της τηλεφωνιας. Απλα για καποιο (υποπτο) λογο κανενα δικαστηριο δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο το ζητημα. Το "απεριοριστο" ειναι μια πολυ συγκεκριμενη εννοια με σαφεστατο νοημα, το "ορθο" ειναι κατι ασαφες και αβεβαιο που υποκειται στη διακριτικη ευχερεια του καθενος. Να κάνω μια μυνηαη ; Γιατί το έχουν παρακάνει
Kostasallinone Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, lector είπε Για την ακριβεια, λεγεται ψευδης διαφημιση, και υπαρχει απο την πρωτη στιγμη που εφευρεθηκε ο ορος "απεριοριστα" στον τομεα της τηλεφωνιας. Απλα για καποιο (υποπτο) λογο κανενα δικαστηριο δεν εχει ασχοληθει ποτε με αυτο το ζητημα. Το "απεριοριστο" ειναι μια πολυ συγκεκριμενη εννοια με σαφεστατο νοημα, το "ορθο" ειναι κατι ασαφες και αβεβαιο που υποκειται στη διακριτικη ευχερεια του καθενος. Άλλο απεριόριστα και άλλο μείωση ταχύτητας. Και με 512kbps να τρέχεις, εφόσον δεν κόβουν τα δεδομένα πάλι απεριόριστα θεωρείται.
lector Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Να κάνω μια μυνηαη ; Γιατί το έχουν παρακάνει Δεν ειμαι εγω ο καταλληλος να σου πω κανε ή μην κανεις, ισως θα ηταν χρησιμο να ρωτησεις καποιο δικηγορο, για να δεις κιολας αν μπορεις να βρεθεις κερδισμενος απο αυτη την ιστορια. Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι αυτο το πραγμα τρεχει χρονια τωρα και δεν εχει ανοιξει ρουθουνι, δεν εχει ακουστει ποτε να συνεβη κατι σχετικα με αυτη την απατη, και τα "απεριοριστα" με "πολιτικη ορθης χρησης" τα θυμαμαι τουλαχιστον απο το 2012 που δουλευα στο χωρο των τηλεπικοινωνιων. 11 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Άλλο απεριόριστα και άλλο μείωση ταχύτητας. Και με 512kbps να τρέχεις, εφόσον δεν κόβουν τα δεδομένα πάλι απεριόριστα θεωρείται. Δηλαδη αν ξεκινας με 1 gbps και μετα σε ριχνουν στο 1 kbps δεν ειναι περιορισμος; Τι ειναι τοτε; Και αν θεωρησουμε οτι δεν ειναι περιορισμος, γιατι η μειωση ταχυτητας υπαρχει στα ψιλα γραμματα με αστερισκους και οχι φατσα φορα στη διαφημιση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα