Gkaraxas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εχω δύο συμβόλαια στην W&V και η διάρκεια είναι αορίστου χρόνου ..από 03/07/2018 (Διάρκεια 3.1. Η παρούσα Σύμβαση συμφωνείται αορίστου χρόνου, τίθεται σε ισχύ κατά την ως άνω ημερομηνία υπογραφής της από τα Μέρη και μπορεί να καταγγελθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11.....) εάν πάω σε άλλον πάροχο θα έχω ρήτρα αποχώρησης ;;; Δεν γράφει κάτι στην σύμβαση..
Dante80 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Gkaraxas είπε Εχω δύο συμβόλαια στην W&V και η διάρκεια είναι αορίστου χρόνου ..από 03/07/2018 (Διάρκεια 3.1. Η παρούσα Σύμβαση συμφωνείται αορίστου χρόνου, τίθεται σε ισχύ κατά την ως άνω ημερομηνία υπογραφής της από τα Μέρη και μπορεί να καταγγελθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11.....) εάν πάω σε άλλον πάροχο θα έχω ρήτρα αποχώρησης ;;; Δεν γράφει κάτι στην σύμβαση.. Αν στο συμβόλαιό σας δεν συμπεριλαμβάνεται ρήτρα αποχώρησης, γιατί να πληρώσετε ρήτρα αποχώρησης; Πληροφοριακά, να αναφέρω πως σε αντίστοιχη περίπτωση (σύμβαση αορίστου χρόνου, σταθερό πρόγραμμα W&V), η μετάβαση μου στην ΔΕΗ το φθινόπωρο που μας πέρασε ήταν χωρίς κάποιο απρόοπτο. Επιπρόσθετα, νομίζω πως θα ήταν χρήσιμο να μεταφερθεί η συζήτηση στο κάτωθι νήμα, το οποίο είναι και το κατάλληλο: Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από Dante80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα