Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, forgotten είπε

Και εγώ εξετάζω την κατασκευή ενός διαστημοπλοίου αλλά καθυστερω την ανάπτυξη του μέχρι να ανακαλυφθεί η τεχνολογία κατασκευής του , το να διαβάζω φήμες ως τεχνολογικό νέο αυτό μου κάνει...

Αναδιπλουμενο; 😛😄

Δημοσ.
9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δεν παιζει να υπαρχει κατι πιο αβολο απο το να πληκτρολογεις σε οθονη. στο κινητο βλεπεις τι πατας, στο keyboard οχι.

Συμφωνώ.

Ακόμη και στο iPad Pro 12,9 που το μέγεθος του ψηφιακού πληκτρολογίου έρχεται πιο κοντά σε ένα φυσικό, κοιτάζω που πληκτρολογώ.

Αντίθετα, γράφοντας τώρα από το φυσικό πληκτρολόγιο, θα ρίξω που και που μια κλεφτή ματιά.

• Like 3
Δημοσ.
17 ώρες πριν, uploading είπε

Οποιαδήποτε είδηση σχετικά με την Apple είναι πρωτοποριακή και δείχνει πόσα σκαλιά διαφορά έχει με οποιονδήποτε ανταγωνιστή ακόμα και αν τελικά δεν υλοποιηθεί ποτέ.

Τι εταιρεία πραγματικά!

Ναι! όντως φοβερή στο να πανηγυρίζει για πρωτοπορίες που άλλοι έχουν ήδη κάνει από το 2020!

https://www.theverge.com/2022/1/5/22867624/asus-zenbook-17-fold-oled-foldable-laptop-tablet-specs-price-release-date
Four Asus Zenbook 17 Fold OLED models arranged in a grid, in tablet, clamshell, book, and Surface mode respectively.

https://www.notebookcheck.net/A-Dell-XPS-15-with-a-foldable-dual-screen-OLED-display-could-be-a-reality-in-the-near-future.435042.0.html#news_intro_image

csm_dell_laptop_foldable_display_f81d310

Ελπίζω στο απώτατο μέλλον να πρωτοπορήσει ανακοινώνοντας για τους υπολογιστές τους οθόνες αφής , πενάκια και επιτέλους ενσωματωμένα στο ΟS προγράμματα 3D, που φυσικά κατά την Apple αυτά δεν χρειάζονται.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Οποίος νομίζει πως το μέλλον των φορητών συσκευών είναι αυτό που έχουμε τώρα απλά με .. την ικανότητα να διπλώνει είναι γελασμένος..

Δηλαδή τι για τα επόμενα 10 χρόνια το Innovation θα είναι το 13 pro Max που έχω τώρα με μια ακόμη οθόνη δίπλα του 🤔

Δεν νομίζω ..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, filip123go είπε

Ούτε καν.! Το πιο απλό να σου πω, σε αφή δεν έχεις τους οδηγούς στο F και το J  που είναι το 30% του τυφλού συστήματος ..! 

διαφωνώ από την στιγμή που βάλει τα χέρια πάνω στο f και j μετά δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάτι.  και να μην υπηρχαν οι οδηγοι δλδ απλα κοιτάς την πρώτη φορα που είναι το f και το j και τέλος ή με την συνήθεια από τα όρια του πληκτρολογίου τα χέρια πάνε μόνα τους. γνώμη μου με βάση την χρήση που κάνω εγώ και με βάση τι είναι το τυφλό σύστημα. τώρα να κρίνω κάτι το οποίο δεν έχει βγει καν στην αγορά και δεν το έχω χρησιμοποιήσει και να πω αααα τι κακό που είναι κτλ δεν θα το κάνω, όταν βγει και το χρησιμοποιήσουμε το συζητάμε πάλι. και στο κινητό πάντως ειδικά στα κινητά με μεγαλύτερη οθόνη και κατ επέκταση μεγαλύτερα ''κουμπιά'' πάλι είναι σχετικά εύκολο να γράψεις χωρίς να κοιτάς την οθόνη  πόσο μάλλον σε ένα πληκτρολόγιο τόσο μεγάλο όσο αυτό ενός λαπτοπ.

Επεξ/σία από kata_tixi
Δημοσ.

Εγώ ακόμα και για το WASD στα παιχνίδια κοιτάω το πληκτρολόγιο... 

Πραφανώς κάνω πλάκα σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η οθόνη αφής για πληκτρολόγιο laptop είναι μια καλή ιδέα. Είδαμε και το touchbar όταν το έβγαλε πόσο καλά πήγε

Αλλά δε βαρεθήκατε πλέον πρώτη φορά είναι; Η εταιρεία είναι η επιτομή της παπάτζας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρά προσωπική γνώμη μαζί με ό,τι έχω παρατηρήσει, foldable κινητά που γίνονται tablets της Samsung έχουν απήχηση, οπότε όταν θα τα βγάλει και η Apple θα έχει πολλούς πελάτες, ειδικά στους λάτρεις της εταιρείας. Αλλά foldable laptops;

Ελπίζω να το σκέφτηκαν σαν ένα Macbook απλό, για χρήστες που το χρησιμοποιούν για απλές δουλειές ή προσωπική χρήση όπως browsing και κάνα office. Θα βόλευε πάντως, laptop για να γράψεις ένα κείμενο, email ή σχόλιο σε social, ενώ στο καναπέ ή κρεβάτι για απλό scrolling ή για ταινία tablet. Αλλά σαν Pro; Με ανθρώπους που θα το χρησιμοποιήσουν στην καθημερινή δουλειά τους, 4-8 ώρες μπροστά με τέτοιο πληκτρολόγιο; Με τίποτα.

Τώρα αν κάποιος μπορεί να πληκτρολογεί τόσες ώρες έτσι μπράβο του (πραγματικά θαυμάζω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να το κάνει, ειδικά αν έχει και την δυνατότητα του swipe typing) αλλά οι περισσότεροι όταν δεν πληκτρολογούν "ξεκουράζουν" τα χέρια πάνω από το πληκτρολόγιο. Θα πρέπει συχνά να αφήνουν κάτω ή πάνω στο γραφείο, με τυφλό σύστημα ή χωρίς. Για αυτό οι περισσότεροι έχουν χοντρά κουμπιά αντί των λεπτών, επειδή όπως ανέφερε ένας χρήστης πιο πριν, έτσι έμαθαν αλλά είναι και ο πιο αποτελεσματικό για τους ίδιους.

Βέβαια ο καθένας με τις ανάγκες του. Αλλά Macbook Pro για χοντρές εργασίες πχ. του video editing το βλέπω αδύνατο. Όχι όμως σαν tablet που γίνεται τεράστια οθόνη laptop, που συνδέεις πληκτρολόγιο και ποντίκι μέσω Bluetooth. 

Επεξ/σία από Yellowie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...