geoavlonitis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στη Νοβα ειναι αρκετα γρηγοροι συνηθως. Περσι τετοιο καιρο στην Ξανθη, νεα γραμμη 50αρα συνδεθηκε σε 1 εβδομαδα απο την αιτηση. Και προπερσι σε αλλη γραμμη 100αρα το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Άρα το πιο φθηνό 24 είναι nova και Voda. Και αντίστοιχα για 50; Αρα μονόδρομος σε αυτά; Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoavlonitis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μονόδρομος αν θες τη χαμηλοτερη τιμή είναι αυτές οι δύο εταιρίες. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από geoavlonitis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, geoavlonitis είπε Επειδή το πέρασα το λούκι πριν κάνα 2 χρόνια, καλύτερα να πάει ο γιος σου μόνος του για να κάνει αίτηση και να έχει και τη βεβαίωση εγγραφής από τη γραμματεία. Πρέπει να έχει ήδη ΑΦΜ που υποθέτω από τη στρατολογία τον ανάγκασαν να βγάλει. Έτσι είχαν κάνει όλοι οι γνωστοί μου τότε και πήραν το πρόγραμμα από την Cosmote την 24αρα στα 18.90. Εγώ και που πήγα να κάνω αίτηση μόνος μου δεν πήρα φοιτητικό πακέτο αφού πήγα Wind 😂 Έτσι για την ιστορία τελικά κατέληξα nova 50αρα με 19€, όλα έγιναν από απόσταση με εμαιλ. Βεβαίωση εγγραφής ακόμα δεν είχα και μου ζήτησαν και έστειλα το αποτελέσματα τον πανελλήνιων. Τώρα αναμονή για ενεργοποίηση τέλη Σεπτεμβρίου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, chios είπε Έτσι για την ιστορία τελικά κατέληξα nova 50αρα με 19€, όλα έγιναν από απόσταση με εμαιλ. Βεβαίωση εγγραφής ακόμα δεν είχα και μου ζήτησαν και έστειλα το αποτελέσματα τον πανελλήνιων. Τώρα αναμονή για ενεργοποίηση τέλη Σεπτεμβρίου. Απεριόριστα σταθερά και 2 ώρες κινητά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόνο ίντερνετ είναι η τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, chios είπε Μόνο ίντερνετ είναι η τιμή Εχεις link για το πρόγραμμα αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 https://www.3play.gr/nova/foititikes-prosfores αυτό είναι απλά λόγο φπα στο νησί της Λέσβου βγαίνει 19€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 38 λεπτά πριν, chios είπε αυτό είναι απλά λόγο φπα στο νησί της Λέσβου βγαίνει 19€ Μήπως απλά σου κάνανε εσένα προσφορά ή κάποια έκπτωση 1 ευρώ για παράδειγμα, αλλιώς πως γλύτωσες τον ΦΠΑ στην Λέσβο; Από απορία ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Έτσι είναι στα νησιά με μειωμένο φπα, και στο σπίτι μου στη Χίο νοβα έχω και στον λογαριασμό ο φπα είναι 17% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα