Προς το περιεχόμενο

Επιλογή φοιτητικού προγράμματος ίντερνετ για σταθερό

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στη Νοβα ειναι αρκετα γρηγοροι συνηθως. Περσι τετοιο καιρο στην Ξανθη, νεα γραμμη 50αρα συνδεθηκε σε 1 εβδομαδα απο την αιτηση. Και προπερσι σε αλλη γραμμη 100αρα το ιδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονόδρομος αν θες τη χαμηλοτερη τιμή είναι αυτές οι δύο εταιρίες.

Επεξ/σία από geoavlonitis

20 ώρες πριν, geoavlonitis είπε

Επειδή το πέρασα το λούκι πριν κάνα 2 χρόνια, καλύτερα να πάει ο γιος σου μόνος του για να κάνει αίτηση και να έχει και τη βεβαίωση εγγραφής από τη γραμματεία. Πρέπει να έχει ήδη ΑΦΜ που υποθέτω από τη στρατολογία τον ανάγκασαν να βγάλει. Έτσι είχαν κάνει όλοι οι γνωστοί μου τότε και πήραν το πρόγραμμα από την Cosmote την 24αρα στα 18.90. Εγώ και που πήγα να κάνω αίτηση μόνος μου δεν πήρα φοιτητικό πακέτο αφού πήγα Wind 😂

Έτσι για την ιστορία τελικά κατέληξα nova 50αρα με 19€, όλα έγιναν από απόσταση με εμαιλ. Βεβαίωση εγγραφής ακόμα δεν είχα και μου ζήτησαν και έστειλα το αποτελέσματα τον πανελλήνιων. Τώρα αναμονή για ενεργοποίηση τέλη Σεπτεμβρίου. 

• Like 2

1 ώρα πριν, chios είπε

Έτσι για την ιστορία τελικά κατέληξα nova 50αρα με 19€, όλα έγιναν από απόσταση με εμαιλ. Βεβαίωση εγγραφής ακόμα δεν είχα και μου ζήτησαν και έστειλα το αποτελέσματα τον πανελλήνιων. Τώρα αναμονή για ενεργοποίηση τέλη Σεπτεμβρίου. 

Απεριόριστα σταθερά και 2 ώρες κινητά;

38 λεπτά πριν, chios είπε

αυτό είναι απλά λόγο φπα στο νησί της Λέσβου βγαίνει 19€

Μήπως απλά σου κάνανε εσένα προσφορά ή κάποια έκπτωση 1 ευρώ για παράδειγμα, αλλιώς πως γλύτωσες τον ΦΠΑ στην Λέσβο; Από απορία ρωτάω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...