Aten-Ra Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μπορει και η Asus να το μπερδεψε και να την αναφερει με ολα τα υπολοιπα σαιτ του πλανητη οτι η συγκεκριμενη παει στα 256 , καθολου απιθανο Δεν υπάρχει κανένα άλλο site στον πλανήτη που να αναφέρει 256bit memory interface στην RX6700XT έκτος από αυτό της ASUS για την συγκεκριμένη κάρτα TUF Gaming. Στο ίδιο site της ASUS αν δεις άλλα μοντέλα RX6700XT, γράφει 192bit memory interface. https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/ASUS/RX6700XT-12G/techspec/ 4
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Aten-Ra είπε Δεν υπάρχει κανένα άλλο site στον πλανήτη που να αναφέρει 256bit memory interface στην RX6700XT έκτος από αυτό της ASUS για την συγκεκριμένη κάρτα TUF Gaming. Στο ίδιο site της ASUS αν δεις άλλα μοντέλα RX6700XT, γράφει 192bit memory interface. https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/ASUS/RX6700XT-12G/techspec/ ναι τα εχω δει τα υπολοιπα 1
panatha1369 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Occultist είπε Μπορεί. το bus width ειναι 192bit οχι 256..Αυτο λεει ο ts 1
Apollonian Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχουν πολύ πολύ λίγες κάρτες που μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσω του bios για να αλλάξουν το πλάτος του διαύλου μνήμης. Σε γενικότερες γνώσεις την λύση την έχουν μόνο η AMD και η Nvidia. Επομένως η απάντηση είναι ότι δεν γίνεται να αλλαχτεί και μην το επιδιώξεις. 2
iTron Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Όλες οι 6700ΧΤ έχουν 192bit. Θα έχει γίνει κάποιο λάθος στο site της ASUS. AMD Radeon RX 6700 XT Specs | TechPowerUp GPU Database 6
Firefighter1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους και να σας ευχαριστήσω που καταθέτετε ο καθένας τη γνώμη του για το θέμα μήπως και συνδυαστικά βρούμε καμιά άκρη. Τώρα όσον αφορά το τυπογραφικό λάθος, πέντε μέρες μετά και με επικοινωνία με την ίδια την Άσους σε Ελλάδα και Αμερική, δεν δηλώνουν τυπογραφικό λάθος. Εμμένουν στην ικανότητα αλλαγής εύρους διαύλου με το κουμπάκι του διπλού bios. Έχει καταθέσει επίσημο ερώτημα για το πώς και υπό ποιες προϋποθέσεις το ίδιο το πολυκατάστημα που την αγόρασα. Άντε να δούμε. Όντας σε αναμονή λοιπόν, μόνο γνώμες και δοκιμές έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε. Ελπίζω να φτάσει στα αυτιά κάποιου κατόχου όλο τούτο το θέμα μήπως και μας λύσει την απορία από την πλευρά του. Και συνεχίζω τις δοκιμές που προτείνετε κάποιοι φίλοι. Θα σας ενημερώσω εδώ σίγουρα όταν και αν βρεθεί η έγκυρη και τελική λύση.
Herald Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, triplex1 είπε εχει να κανει με το τσιπσετ της μητρικης -cpu-καρτας , μια χαρα τα λενε , εσεις μπερδευεστε. Στο έχω πεί και σε άλλο νήμα, σταματά να γράφεις γαι τα πάντα, ειδικά όταν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι γράφεις. Πραγματικά δηλαδή θα πάρει κανέναν στο λαιμό του, τι σχέση έχει το CPU και η μητρική με το memory bus της κάρτας ρε φίλε? Το κάνεις συνέχεια, μπαίνεις σε θέματα για τα οποία είσαι στην καλύτερη ημιμαθής και αρχίζεις και αραδιάζεις τις θεωρίες σου που είναι πιο λάθος πεθαίνεις. Συγκρατήσου λίγο 2
Occultist Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 14 ώρες πριν, panatha1369 είπε το bus width ειναι 192bit οχι 256..Αυτο λεει ο ts Δεν απάντησα στον ts. Απάντησα σε αυτό...
triplex1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Να ενημερωσεις γιατι ολοι εδω μεσα τρελη την ASUS προσπαθουν να βγαλουν 1
nickk0kkav Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Το bus των 6700xt ειναι 192bit και για αυτο και η μνημη ειναι 12gb . Αν ηταν 256 bit η μνημη θα ηταν 8gb ή 16gb . Σε καθε περιπτωση το βασικο που παιζει ρολο το bandwidth. Προφανως δε θα παραδεχθουν ευκολα τυπογραφικο λαθος γιατι θα φανε μηνυση για παραπληροφοριση και πανε να σε μπερδεψουν με παπατζες οπως το κουμπακι του bios . Ζητα γραπτως απαντηση . Υποθετικα αν το συγκεριμενο μοντελο ειχε 256bit διαυλο ενω ολες οι αλλες 6700xt ειχαν 192bit το memory bandwidth θα ηταν αλλου σε σχεση με τον ανταγωνισμο (Οσο παω να απαντησω πειθομαι οτι τρολλαρεις αλλα τελος παντων ) 2
Aten-Ra Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Το bus των 6700xt ειναι 192bit και για αυτο και η μνημη ειναι 12gb . Αν ηταν 256 bit η μνημη θα ηταν 8gb ή 16gb . Αυτό δεν είναι απαραίτητο, μπορεί να έχει 192bit memory Interface με πχ 8GB η 16GB μνήμη.
Firefighter1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickk0kkav είπε Το bus των 6700xt ειναι 192bit και για αυτο και η μνημη ειναι 12gb . Αν ηταν 256 bit η μνημη θα ηταν 8gb ή 16gb . Σε καθε περιπτωση το βασικο που παιζει ρολο το bandwidth. Προφανως δε θα παραδεχθουν ευκολα τυπογραφικο λαθος γιατι θα φανε μηνυση για παραπληροφοριση και πανε να σε μπερδεψουν με παπατζες οπως το κουμπακι του bios . Ζητα γραπτως απαντηση . Υποθετικα αν το συγκεριμενο μοντελο ειχε 256bit διαυλο ενω ολες οι αλλες 6700xt ειχαν 192bit το memory bandwidth θα ηταν αλλου σε σχεση με τον ανταγωνισμο (Οσο παω να απαντησω πειθομαι οτι τρολλαρεις αλλα τελος παντων ) Ακριβως αυτα σκεφτομαι κι εγω, για τις δυνατοτητες τις καρτας και το πλασαρισμα στην αγορα, και τους εχω ζητησει απο Ελλαδα και Αμερικη να μου το επιβεβαιωσουν ρητα και γραπτα και το κανουν, επωνυμα στα μειλ που μου απαντανε. Μεχρι που το καταστημα που το αγορασα εστειλε κι αυτο επισημο ερωτημα και περιμενουμε απαντηση. Αντιλαμβανομαι τις σκεψεις που μπορει να γινονται. Δεν ειμαι ανθρωπος που τη βρισκω να κοροιδευω κοσμο. Ακριβως οσο δεν ειμαι ο ανθρωπος άλλα να μου υποσχεσαι και άλλα να μου δινεις. 🙏👍👍 1 ώρα πριν, triplex1 είπε κατι τετοιο εννοεις? 😁 Ρε που τον ξερω αυτον.......που τον ξερω......🙄🙄🙄🙄🙄 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Firefighter1 1
triplex1 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Firefighter1 είπε Ακριβως αυτα σκεφτομαι κι εγω, για τις δυνατοτητες τις καρτας και το πλασαρισμα στην αγορα, και τους εχω ζητησει απο Ελλαδα και Αμερικη να μου το επιβεβαιωσουν ρητα και γραπτα και το κανουν, επωνυμα σδτα μειλ που μου απαντανε. Μεχρι που το καταστημα που το αγορασα εστειλε κι αυτο επισημο ερωτημα και περιμενουμε απαντηση. Αντιλαμβανομαι τις σκεψεις που μπορει να γινονται. Δεν ειμαι ανθρωπος που τη βρισκω να κοροιδευω κοσμο. Ακριβως οσο δεν ειμαι ο ανθρωπος άλλα να μου υποσχεσαι και άλλα να μου δινεις. 🙏👍👍 Ρε που τον ξερω αυτον.......που τον ξερω......🙄🙄🙄🙄🙄 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 θελω να τρολλαρεις με απαντηση της asus οτι η καρτα μπορει να τρεξει στα 256 1
jgeorgiou Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, triplex1 είπε θελω να τρολλαρεις με απαντηση της asus οτι η καρτα μπορει να τρεξει στα 256 Δεν νομίζω να του απαντήσουν γραπτώς τέτοιο πράγμα οπότε δεν θα χρειαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις