Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Φιλοι μου καλησπερα. Ζηταω τη βοηθεια σας οσο θα γινοταν συντομοτερα. Εχω εμπλακει σε μια περιπετεια απο την Τεταρτη που περασε αναφορικα με την αγορα μιας καρτας γραφικων. Μετα απο σχετικη ερευνα στο διαδικτυο αποφασισα να αγορασω μια RX6700XΤ μιας και μεχρι εκει εφτανε η τσεπη μου και πιο κατω δεν συμβιβαζοταν το γουστο μου. Κατεληξα τελικα αναμεσα στις γνωστες να προτιμησω την εκδοση της Asus και συγκεκριμενα την Tuf Gaming RX6700XT 12GB 012G με κωδικο προιοντος στο σαιτ της Asus 90YV0G80-M0NA00. Το βασικο μου κριτηριο ηταν το memory interface των 256bit συμφωνα με τις περιγραφες των τεχνικων χαρακτηριστικων σε οποιο καταστημα κι αν κοιταξα με πρωτη αναζητηση.Και λεω με πρωτη αναζητηση διοτι το πραγμα εμπλεξε αρκετα οταν απο την σελιδα της Asus κατεβασα το οικειο λογισμικο GPUtweakII με ενσωματωμενο το εργαλειο του GPU-Z. Και...κανω το λαθος να τρεξω το εργαλειο για να θαυμασω το...εργαλειο μου και μου πεφτουν τα αυτια οταν ειδα 192bit. Για να μη σας κουραζω με λεπτομερειες που με εχουν κανει να ξενερωσω απιστευτα ας πω μονο το εξης. Ειμαι απο την Τεταρτη σε επικοινωνια και με την Asus Hellas και με την Asus USA και η απαντηση που παιρνω πλες αυτες τις μερες ειναι οτι η καρτα αποκτα το memory interface των 256bit οταν μετακινεις τον διακοπτη που εχει οπως....και πολλες ακομα καρτες για oc ή gaming ή οπως το ονομαζει η καθε φιρμα στη θεση "performance mode". Επιμενουν! Εχω φαει τουλαχιστον δεκα ωρες ψαχνοντας και αλλαζοντας ρυθμισεις και προφιλ και οτι μου ηρθε στο μυαλο, και αλλες δυο ωρες οι τεχνικοι του καταστηματος που πηρα την καρτα. 192bit γραφει η διαγνωση.Εφτασαν να εχουν κανει επισημη αναζητηση προδιαγραφων και απαντησης στο τεχνικο τμημα της Asus USA... Σας παρακαλω. Μηπως ειναι ελαττωματικη η δικη μου; Εσεις ή καποιος γνωστος. Ή δικος του γνωστος. Ξερετε καποιον να εχει αυτη την καρτα για να κανει μια δοκιμη τρεχοντας το GPU-Z μια φορα στη θεση Quiet Mode και μια φορα στη θεση Performance Mode με επανεκκινηση για σιγουρια στο ενδιαμεσο, και να μου πει τι βλεπει;;; Η καρτα αυτη ειναι 192 ή 256;;; Asus Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 TUF Gaming OC 90YV0G80-M0NA00 Ευχης εργον οι παραπανω απο μια απαντησεις κι αν εχετε και screenshot ακομα καλυτερα να εχω να τα δειξω!! Θα με τρελανουν αυτοι! Οχι τιποτ'αλλο...να ξερω αμα ειναι , να ζητησω αλλη αν εχει ελάττωμα ή να παρω τα λεφτα μου πισω! Διοτι στο φιναλε αμα τη διαφημιζουν για 256 και ειναι 192, το επομενο ραντεβου μου θα ειναι στο Υπουργειο Αναπτυξης... Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.amd.com/en/products/graphics/amd-radeon-rx-6700-xt Αν εχει διακοπτη ειναι μαλλον για το BIOS. Πρέπει (λογικά) να εχει ενα overclock BIOS και ενα normal BIOS. Αναλογα που βαζεις τον διακοπτη χρησιμοποιει το αντιστοιχο. Το memory interface ειναι 192bit και δεν αλλαζει. Μην την πειραζεις, αστην ήσυχη και κάτσε και παίξε παιχνίδια ή οτι αλλο θες να κάνεις με την κάρτα. Εχεις καρταρα, οπότε κατσε και απολαυσε το gaming και ασε τα overclock και τα παραπονα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από duffyduck 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 ειτε 192 ειτε 256 σχεδον το ιδιο θα τρεχει,δε νομιζω να συναντησεις ποτε σου προβλημα ή ουσιαστικη διαφορα,ακομη κ μετα απο 5 χρονια στα τοτε παιχνιδια. αφου εχεις επισημη απαντηση θα τη βρεις την ακρη κ πως ενεργοποιειται μου ακουγεται σα να πηρες φεραρι κ δεν σου αρεσει η αεροτομη κ θες να την κανεις πιο πλατεια μπορεις να την επιστρεψεις, αλλα προσωπικα δεν θα το εκανα για κανενα τετοιο λογο. ακομη κ μαινιγκ αν κανεις αγοραζεις κ ...δευτερη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, duffyduck είπε https://www.amd.com/en/products/graphics/amd-radeon-rx-6700-xt Αν εχει διακοπτη ειναι μαλλον για το BIOS. Πρέπει (λογικά) να εχει ενα overclock BIOS και ενα normal BIOS. Αναλογα που βαζεις τον διακοπτη χρησιμοποιει το αντιστοιχο. Το memory interface ειναι 192bit και δεν αλλαζει. Μην την πειραζεις, αστην ήσυχη και κάτσε και παίξε παιχνίδια ή οτι αλλο θες να κάνεις με την κάρτα. Εχεις καρταρα, οπότε κατσε και απολαυσε το gaming και ασε τα overclock και τα παραπονα. Φιλε μου καταλαβαινω τι λες. Αλλα εξισου σημαντικα: κακως αν την πουλανε για 256 αν ειναι 192 και επιμενουν αδιαπραγματευτα οτι η καρτα αλλαζει memory interface. Απλα την αληθεια ψαχνω χωρις να αγορασω δευτερη ιδια για να δω οτι ετσι ειναι και η δευτερη....(λεμε τωρα...😂😂) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από Firefighter1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Firefighter1 είπε Φιλε μου καταλαβαινω τι λες. Αλλα εξισου σημαντικα: κακως αν την πουλανε για 256 αν ειναι 192 και επιμενουν αδιαπραγματευτα οτι η καρτα αλλαζει memory interface. Απλα την αληθεια ψαχνω χωρις να αγορασω δευτερη ιδια για να δω οτι ετσι ειναι και η δευτερη....(λεμε τωρα...😂😂) βαζε τη τα βραδια να σκαβει κ σε λιγο καιρο θα τρεχεις με δυο κ μια κονσολα δωρο.. ας ειναι κ 100 ...οχι 192... οι δυο θα τρεχουν 400 κ θα γινεις σουπερ μαινερ κιολας Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από Stefanos683 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Firefighter1 είπε Φιλε μου καταλαβαινω τι λες. Αλλα εξισου σημαντικα: κακως αν την πουλανε για 256 αν ειναι 192 και επιμενουν αδιαπραγματευτα οτι η καρτα αλλαζει memory interface. Απλα την αληθεια ψαχνω χωρις να αγορασω δευτερη ιδια για να δω οτι ετσι ειναι και η δευτερη....(λεμε τωρα...😂😂) Μια χαρα ειναι η καρτα το προβλημα σου ειναι μεταξυ 192-256 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, triplex1 είπε Μια χαρα ειναι η καρτα το προβλημα σου ειναι μεταξυ 192-256 ? Ναι. Η αληθεια. Θελω αυτο που μου πλασαρουν, οχι επειδη ειναι Α+ και δεν ειναι Α++ δεν πειραζει. Μεταξυ 6 καρτων ειναι η μονη που διαφημιζεται στο Σκρουτζ ως 256. Ειναι 256;; Ξερεις καποιον να την εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Firefighter1 είπε Ναι. Η αληθεια. Θελω αυτο που μου πλασαρουν, οχι επειδη ειναι Α+ και δεν ειναι Α++ δεν πειραζει. Μεταξυ 6 καρτων ειναι η μονη που διαφημιζεται στο Σκρουτζ ως 256. Ειναι 256;; Ξερεις καποιον να την εχει; δωσε το λινκ να δω το 256 της συγκεκριμενης γιατι ολες ξερω ειναι 192 , προφανως μπερδευτηκες με 6800 και πηρες 6700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε δωσε το λινκ να δω το 256 της συγκεκριμενης γιατι ολες ξερω ειναι 192 , προφανως μπερδευτηκες με 6800 και πηρες 6700 https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/TUF-Gaming/TUF-RX6700XT-O12G-GAMING/techspec/ Τεσσερις μερες ψαχνουμε ενα πολυκαταστημα κι εγω. Το βλεπουμε οτι το αναφερει στις προδιαγραφες. Στις μετρησεις δεν το βλεπουμε. Διαβασε την αναρτηση μου, τα αναφερω ολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Firefighter1 είπε https://www.asus.com/Motherboards-Components/Graphics-Cards/TUF-Gaming/TUF-RX6700XT-O12G-GAMING/techspec/ Τεσσερις μερες ψαχνουμε ενα πολυκαταστημα κι εγω. Το βλεπουμε οτι το αναφερει στις προδιαγραφες. Στις μετρησεις δεν το βλεπουμε. Διαβασε την αναρτηση μου, τα αναφερω ολα.. Η Asus την αναφερει σαν 192 & 256 , κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει με pci-e4.0 και τι cpu θα δουλεψει την καρτα για να παρει το boost , το tweak απο μονο του δε νομιζω να κανει κατι τετοιο και ποτε μη πιστευεις τι γραφουν στο σκρουτζ , τα εχουμε πει πιο παλια Πες μας το υπολοιπο το hardware απο τι αποτελειται , μητρικη και επεξεργαστης Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από triplex1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, triplex1 είπε Η Asus την αναφερει σαν 192 & 256 , κατα πασα πιθανοτητα εχει να κανει με pci-e4.0 και τι cpu θα δουλεψει την καρτα για να παρει το boost , το tweak απο μονο του δε νομιζω να κανει κατι τετοιο και ποτε μη πιστευεις τι γραφουν στο σκρουτζ , τα εχουμε πει πιο παλια Πες μας το υπολοιπο το hardaware απο τι αποτελειται , μητρικη και επεξεργαστης Tuf Gaming x570 και Ryzen 5 3600X με 32GB Crucial στα 3600 χρονισμενη. Αυτα περιμενουμε απο την Asus να μας πει. Υπο ποιες προυποθεσεις βγαζει 256βιτ. Γι αυτο ψαχνω καποιον να την εχει. Η Ασους θα απαντησει...ξερεις πότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Firefighter1 είπε Tuf Gaming x570 και Ryzen 5 3600X με 32GB Crucial στα 3600 χρονισμενη. Αυτα περιμενουμε απο την Asus να μας πει. Υπο ποιες προυποθεσεις βγαζει 256βιτ. Γι αυτο ψαχνω καποιον να την εχει. Η Ασους θα απαντησει...ξερεις πότε... drivers εβαλες της Asus ή της amd? κανονικα με τον διακοπτη γυρισμενο πρεπει να σε δωσει το boost και να σε δειξει 256 , ασε τα tweak και cpu-z και βαλε hwinfo ή aida extreme και δες το to κοιταω θα σε δωσω απαντηση λιγο πιο μετα γιατι πρεπει να βγαλω τα σκυλια μου βολτα , νομιζω εχω την απαντηση που θες Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από triplex1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Απο το σαιτ της Ασους. Αλλα θα καταργησω ολους τους οδηγους και θα κανω καθαρη εγκατασταση διοτι ειχα μια RX570 Sapphire πριν , εχεις δικιο. Παρολα αυτα θα περιμενω απαντησεις απο φιλους που ισως εχουν κατοχο στο περιβαλλον τους. Εχω δει εξακριβωμενες αγορες για την καρτα αυτη. Ελπιζω να πεσει στην αντιληψη καποιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Firefighter1 είπε Απο το σαιτ της Ασους. Αλλα θα καταργησω ολους τους οδηγους και θα κανω καθαρη εγκατασταση διοτι ειχα μια RX570 Sapphire πριν , εχεις δικιο. Παρολα αυτα θα περιμενω απαντησεις απο φιλους που ισως εχουν κατοχο στο περιβαλλον τους. Εχω δει εξακριβωμενες αγορες για την καρτα αυτη. Ελπιζω να πεσει στην αντιληψη καποιου. Αδερφε ξηλωστα ολα μεχρι να γυρισω και κατεβασε adrenalin απο την amd και χωσε και κοιτα τα απο hwinfo & aida extreme poy se eipa η καρτα τρεχει με 256bit δεν εχει γινει απ'αυτους η μ@λακια , απο σενα εγινε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Firefighter1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, triplex1 είπε Αδερφε ξηλωστα ολα μεχρι να γυρισω και κατεβασε adrenalin απο την amd και χωσε και κοιτα τα απο hwinfo & aida extreme poy se eipa η καρτα τρεχει με 256bit δεν εχει γινει απ'αυτους η μ@λακια , απο σενα εγινε Βασικά να πω ότι Adrenaline έχει πάνω. Από την προηγούμενη κάρτα. Αλλά ενδέχεται όντως να παίζει κάτι με τους οδηγούς. Θα τα λάβω όλα υπόψιν και θα επανέλθω.... αύριο μάλλον.... Όποιος φίλος έχει κάποιο στοιχείο ας αφήσει ένα μήνυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις