emperor4her Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Παιδες ας σοβαρευτουμε,το οτι δεν το κανει σε εσας,δε σημαινει οτι δε συμβαινει,ή οτι με τον τροπο που λετε εσεις λυνεται. Ειναι πολυ συχνο προβλημα αυτο,το οποιο εχει λυση,αλλα αν εχεις γενικα μεγαλο κυκλο,εισαι ενεργος σε σελιδες και γκρουπς ή ασχολεισαι με αγγελιες,τοτε μιλαμε για δεκαδες ή εκατονταδες ασχετα ονοματα. Η λυση δυστυχως ειναι τοσο κακη,που το πιο ευκολο ειναι να κανεις μπλοκ,αν μιλαμε για παντελως ασχετες επαφες. Ναι Τελικα εχουν καταργησει τον τροπο που ηξερα. Υπηρχε κανονικα επιλογη διαγραφης επαφης,αλλα επρεπε να κανεις 10 βηματα για να το κανεις. Στο σημειο αυτο πλεον εχει αφαιρεθει η επιλογη διαγραφης,εχει μονο block. block δεν θα θελα να κανω, αν ειναι απο σελιδες που ακολουθω πες οτι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει να μου στειλει καποιος απο αυτους καποια στιγμη στο μελλον.. απλα παραξενευτηκα γιατι δεν εχει επιλογη ειτε να φαινονται αυτα που θελεις εσυ, ειτε να μην φαινονται καθολου ειτε κατι αλλο τελος παντων.. απλα βγαζει random επαφες, απο random σελιδες που ακολουθεις..?? οτι να ναι! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από emperor4her
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 31 λεπτά πριν, emperor4her είπε απλα παραξενευτηκα γιατι δεν εχει επιλογη ειτε να φαινονται αυτα που θελεις εσυ, ειτε να μην φαινονται καθολου ειτε κατι αλλο τελος παντων.. απλα βγαζει random επαφες, απο random σελιδες που ακολουθεις..?? οτι να ναι! οτι να'ναι πραγματικα. Ηταν μπουρ**λο αλλα ειχαν τουλαχιστον την επιλογη αφαιρεσης,τωρα ουτε αυτο δεν εχουν. Απαισια εφαρμογη,ουτε logout δεν εχει.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, StamTheMan είπε οτι να'ναι πραγματικα. Ηταν μπουρ**λο αλλα ειχαν τουλαχιστον την επιλογη αφαιρεσης,τωρα ουτε αυτο δεν εχουν. Απαισια εφαρμογη,ουτε logout δεν εχει. Για το logout συμφωνούμε. Η μόνη λύση είναι να μπαίνω από τις εφαρμογές και κάνω διακοπή της εφαρμογής. Αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό. 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Παιδες ας σοβαρευτουμε,το οτι δεν το κανει σε εσας,δε σημαινει οτι δε συμβαινει,ή οτι με τον τροπο που λετε εσεις λυνεται. Ειναι πολυ συχνο προβλημα αυτο,το οποιο εχει λυση,αλλα αν εχεις γενικα μεγαλο κυκλο,εισαι ενεργος σε σελιδες και γκρουπς ή ασχολεισαι με αγγελιες,τοτε μιλαμε για δεκαδες ή εκατονταδες ασχετα ονοματα. Η λυση δυστυχως ειναι τοσο κακη,που το πιο ευκολο ειναι να κανεις μπλοκ,αν μιλαμε για παντελως ασχετες επαφες. Ναι Τελικα εχουν καταργησει τον τροπο που ηξερα. Υπηρχε κανονικα επιλογη διαγραφης επαφης,αλλα επρεπε να κανεις 10 βηματα για να το κανεις. Στο σημειο αυτο πλεον εχει αφαιρεθει η επιλογη διαγραφης,εχει μονο block. Οταν θα κάτσω από τον υπολογιστή μου θα ποσταρω εδώ κάποια screenshot για το πως κάνω εγώ την διαγραφή να δούμε αν δουλεύουν, μηπως μιλάμε για διαφορετικό πράγμα.
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Οταν θα κάτσω από τον υπολογιστή μου θα ποσταρω εδώ κάποια screenshot για το πως κάνω εγώ την διαγραφή να δούμε αν δουλεύουν, μηπως μιλάμε για διαφορετικό πράγμα. Μιλαμε για διαγραφη απο το app,η απο το pc?
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, StamTheMan είπε Μιλαμε για διαγραφη απο το app,η απο το pc? Από το app. Λοιπόν έχω βάλει 2 screenshot. Στο πρώτο είναι σβησμένες οι επαφές, πατάς επάνω τους με πατημένο για λίγο στην οθόνη και εμφανίζει το menu στο 2. Στο 2 πατάς διαγραφή και διαγράφεται η επαφή και ο διάλογος. Δεν ξαναβλέπω ποτέ όσους διέγραψα έτσι. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα ή κάτι διαφορετικό; Από τον υπολογιστή το είχα κάνει παλαιότερα. Το κοίταξα μόλις τώρα, και από τον υπολογιστή εύκολα γίνεται η διαδικασία, πατάω άνοιγμα όλων στο messenger και μετά διαγράφω μια μια από το αρχείο συνομιλιών.
Fabricated Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Από το app. Λοιπόν έχω βάλει 2 screenshot. Στο πρώτο είναι σβησμένες οι επαφές, πατάς επάνω τους με πατημένο για λίγο στην οθόνη και εμφανίζει το menu στο 2. Στο 2 πατάς διαγραφή και διαγράφεται η επαφή και ο διάλογος. Δεν ξαναβλέπω ποτέ όσους διέγραψα έτσι. Μιλάμε για το ίδιο πράγμα ή κάτι διαφορετικό; Από τον υπολογιστή το είχα κάνει παλαιότερα. Το κοίταξα μόλις τώρα, και από τον υπολογιστή εύκολα γίνεται η διαδικασία, πατάω άνοιγμα όλων στο messenger και μετά διαγράφω μια μια από το αρχείο συνομιλιών. Με τη διαγραφή απλα διαγράφεις την συζήτηση. Δε στη ξανα βγάζει γιατί δεν ξανα μιλησατε
lyda94 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά άσχετο, αλλά έχω θέμα στο μεσεντζερ...δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις ούτε με τάμα! Όλες οι επιλογές είναι ενεργοποιημένες, αλλά μόνο αν μπω στην εφαρμογή θα εμφανιστεί το νέο μήνυμα. Αν μου στείλει κάποιος, αν δεν μπω στην εφαρμογή, δεν θα το δω ποτέ. Το ξέρω άσχετο, σόρρυ, αλλά έχει κανείς καμιά λύση?
infin1tyGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Ψάξε πώς μπορείς να απενεργοποιήσεις το battery optimization για το Messenger στο συγκεκριμένο κινητό που έχεις.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, Fabricated είπε Με τη διαγραφή απλα διαγράφεις την συζήτηση. Δε στη ξανα βγάζει γιατί δεν ξανα μιλησατε Διαγράφω γενικά το άτομο από την λίστα του messenger και δεν το βλέπω. Αν εννοείς πως αν μιλησω πάλι με τον ίδιο θα μου εμφανίσει και όλες τις παλιές συζητήσεις, αυτό δεν το έχω εξετάσει, μπορώ να κάνω δοκιμές να δω τι ισχύει.
StamTheMan Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Διαγράφω γενικά το άτομο από την λίστα του messenger και δεν το βλέπω. Τυχαινει σε εσενα. Στους υπολοιπους ατυχους δεν λειτουργει ετσι. Ολος ο πλανητης εχει αυτο το προβλημα,ψαξτο λιγο. Ενα διαστημα αν τον εκανα block για λιγο,μετα δεν εμφανιζοταν ξανα απο πανω. Δε μπορω και να κανω μπλοκ κοσμο στο ακυρο,ειδικα αν εχουμε μιλησει παλια σε καποι γκρουπ,μπορει να χρειαστει να μιλησουμε παλι. 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Αν εννοείς πως αν μιλησω πάλι με τον ίδιο θα μου εμφανίσει και όλες τις παλιές συζητήσεις, αυτό δεν το έχω εξετάσει, μπορώ να κάνω δοκιμές να δω τι ισχύει. Δε θα στις εμφανισει,αφου τις διεγραψες.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Οκ. Δεκτό και λογικο αυτό που λες. Δεν έχω ψάξει γενικώς ποτέ μου αν συμβαινει και τι συμβαίνει με αυτό το πρόβλημα σε άλλους. Είπα να ποσταρω εδώ επειδή το είχα λύσει με εύκολο τρόπο. Μάλλον επειδή δεν έχω πολλά άτομα add στο fb, μιλαω κυρίως με 7-8 άτομα από πολύ συχνά έως ελάχιστα και μετά σε 2-3 γκρουπ, μάλλον δεν αποτελώ αντιπροσωπευτικο δείγμα χρήστη και δεν έχει εμφανιστεί σε εμένα το εν λόγω πρόβλημα. 1
lyda94 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/2/2022 στις 10:52 ΜΜ, infin1tyGR είπε Ψάξε πώς μπορείς να απενεργοποιήσεις το battery optimization για το Messenger στο συγκεκριμένο κινητό που έχεις. ναι ρε συ, επιτελους! αυτο ηταν! ευχαριστω πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα