emperor4her Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρες, έχω μια απορία.. στο messenger μου εμφανίζει στο πάνω μέρος, πάνω από τις συνομιλίες κάποια άτομα.. Πώς επιλέγονται αυτά τα άτομα? Η απορία μου γεννήθηκε γιατί μου εμφανίζει κάποια άτομα που ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε είναι φίλοι, ούτε τα ξέρω.. υπάρχει κάποιος τρόπος να "κρυφτούν"? Όχι ότι καίγομαι κ όλας, απλά αναρωτιέμαι πώς βγαίνουν εκεί πάνω..
gorge18 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μπορει να ειχατε μιλήσει στο παρελθον για καποια αγγελια. Και εμενα το κανει αλλα τους εχω ολους κλειστους και ειμαι οκ!
czarjuly Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Κάποια στιγμή σου έστειλαν μήνυμα μια ερώτηση ίσως και το αποδέχτηκες και πλέον στα εμφανιζει
Menelaos83 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εμενα παντως απο τους 6 7 που εμφανιζει με εναν δεν εχω καμια επαφη ουτε εχω μιλησει ουτε τπτ.
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Υπαρχει τροπος να διαγραφουν,αλλα ειναι τοοοοοοσο μεγαλη ταλαιπωρια που δεν αξιζει,καλυτερα μπλοκ. 2 ώρες πριν, emperor4her είπε Καλησπέρες, έχω μια απορία.. στο messenger μου εμφανίζει στο πάνω μέρος, πάνω από τις συνομιλίες κάποια άτομα.. Πώς επιλέγονται αυτά τα άτομα? Η απορία μου γεννήθηκε γιατί μου εμφανίζει κάποια άτομα που ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε είναι φίλοι, ούτε τα ξέρω.. υπάρχει κάποιος τρόπος να "κρυφτούν"? Όχι ότι καίγομαι κ όλας, απλά αναρωτιέμαι πώς βγαίνουν εκεί πάνω..
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Είναι πανεύκολο να διαγραφούν απλά διαγράφεις τις συζητήσεις και σταματάνε να τους βλέπεις. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται το ίδιο και με τους άλλους δηλαδή σταματάνε να σε βλέπουν.
lector Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Είναι πανεύκολο να διαγραφούν απλά διαγράφεις τις συζητήσεις και σταματάνε να τους βλέπεις. Δεν ισχυει αυτο, το εχω δοκιμασει. 20 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Υπαρχει τροπος να διαγραφουν,αλλα ειναι τοοοοοοσο μεγαλη ταλαιπωρια που δεν αξιζει,καλυτερα μπλοκ. Πες καμια λεπτομερεια αν θες...
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Είναι πανεύκολο να διαγραφούν απλά διαγράφεις τις συζητήσεις και σταματάνε να τους βλέπεις. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται το ίδιο και με τους άλλους δηλαδή σταματάνε να σε βλέπουν. Δεν ισχυει. 100% δεν ισχυει.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι διαγράψατε όλες τις συζητήσεις μαζί με τα συγκεκριμένα άτομα από το messenger αλλά τα βλέπετε διαθέσιμα στην λίστα με τα άτομα του messenger;
1comment Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι διαγράψατε όλες τις συζητήσεις μαζί με τα συγκεκριμένα άτομα από το messenger αλλά τα βλέπετε διαθέσιμα στην λίστα με τα άτομα του messenger; Προφανώς μιλάνε για το μεσετζερ στο κινητό. Σε υπολογιστή δεν ισχύει αυτό.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ για κινητό μιλαω. Υπήρχαν διάφοροι με τους οποίους είχα στείλει κάποιο μήνυμα ή μου έστειλαν αυτοί, εμφανιζοντουσαν στο messenger για χρόνια όταν έμπαιναν στο δικό τους. Πάτησα ένα απλό delete στο messenger και δεν τους βλέπω καθόλου. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν με βλέπουν η όχι αυτοί στο δικό τους messenger, δεν το ξέρω αυτό.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 44 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι διαγράψατε όλες τις συζητήσεις μαζί με τα συγκεκριμένα άτομα από το messenger αλλά τα βλέπετε διαθέσιμα στην λίστα με τα άτομα του messenger; Eμενα αυτη τη στιγμη στο κινητο , απο αυτους που βγαζει επανω 6/10 που εχει "συνεφακια" δεν ειναι καν φιλοι , δεν εχουμε ουτε καν κοινους γνωστους , ουτε καν ειμαστε σε καποια κοινη ομαδα , γενικα ειναι τελειως ακυρα ατομα που δεν εχω δει/μιλησει ποτε
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μάλλον δεν έχω μεγάλο κύκλο ατόμων που έχω add και μιλάω, οπότε στο messenger δεν εμφανίζονται άσχετοι...
AntiCambeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Με 1 που είχα μιλήσει μόνο 1 φορά, μετά μου τον εμφάνιζε ως ενεργό και ας είχα σβήσει την συνομιλία.Ομως μετά απο μερικές ημέρες δεν τον εμφανίζει, μόνο αν κάνω αναζήτηση το όνομα του, το τσέκαρα τώρα.
StamTheMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδες ας σοβαρευτουμε,το οτι δεν το κανει σε εσας,δε σημαινει οτι δε συμβαινει,ή οτι με τον τροπο που λετε εσεις λυνεται. Ειναι πολυ συχνο προβλημα αυτο,το οποιο εχει λυση,αλλα αν εχεις γενικα μεγαλο κυκλο,εισαι ενεργος σε σελιδες και γκρουπς ή ασχολεισαι με αγγελιες,τοτε μιλαμε για δεκαδες ή εκατονταδες ασχετα ονοματα. Η λυση δυστυχως ειναι τοσο κακη,που το πιο ευκολο ειναι να κανεις μπλοκ,αν μιλαμε για παντελως ασχετες επαφες. 15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι διαγράψατε όλες τις συζητήσεις μαζί με τα συγκεκριμένα άτομα από το messenger αλλά τα βλέπετε διαθέσιμα στην λίστα με τα άτομα του messenger; Ναι 16 ώρες πριν, lector είπε Πες καμια λεπτομερεια αν θες... Τελικα εχουν καταργησει τον τροπο που ηξερα. Υπηρχε κανονικα επιλογη διαγραφης επαφης,αλλα επρεπε να κανεις 10 βηματα για να το κανεις. Στο σημειο αυτο πλεον εχει αφαιρεθει η επιλογη διαγραφης,εχει μονο block. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα