Nik1239 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Για αυτό εγώ λέω οποίος ανεβάζει μια προσφορά να παίρνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτάει αν ισχύει ή είναι λάθος να τελειώνει εκεί το θέμα. Αλλιώς ας τις ανεβάζετε και ας είναι όλες λάθος τσάμπα γεμίζει το θέμα προσφορές από ένα σωρό άκυρα.
Rattlehead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Nik1239 είπε Για αυτό εγώ λέω οποίος ανεβάζει μια προσφορά να παίρνει ένα τηλέφωνο στο κατάστημα να ρωτάει αν ισχύει ή είναι λάθος να τελειώνει εκεί το θέμα. Αλλιώς ας τις ανεβάζετε και ας είναι όλες λάθος τσάμπα γεμίζει το θέμα προσφορές από ένα σωρό άκυρα. Και ο ts και εγώ και άλλα παιδιά πήραμε τηλέφωνο. Εγώ συγκεκριμένα έκανα παραγγελία τηλεφωνική για να μην πληρώσω γιατί μου φαινόταν μούφα. "φυσικά υπάρχει απόθεμα για αποστολή" τα λεγόμενα τους. 1
MakisCE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Το MediaMarkt δεν έχει σύστημα παραγγελιών, αλλά το "Κάντε μια Ευχή" "add to WishList" έπρεπε να λέει, όχι καλάθι αγορών! Εγω θα τους παραγγέλνω κανα καλό PC, κανα πλυντηριάκι (να τους κοστίσει και λίγο η μεταφορά) να το στέλνουν στο τοπικό κατάστημα, και μετά θα ακυρώνω κι εγώ λόγω έλλειψης χρημάτων απο τον προμηθευτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις