DownUNDERground Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Αχ αυτοί οι άτιμοι οι προμηθευτές! Αυτοί φταίνε για όλα! 2
specre Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 3:37 ΜΜ, paiktaras69 είπε Πίπες ! Μόλις μίλησα με ΜΜ, η προμηθεύτρια εταιρία (westnet) δεν το έχει το προιόν διαθέσιμο, οπότε έκανα ακύρωση της παραγγελίας (offtopic) Μα και αυτή (westnet) δικιά τους είναι https://www.groupolympia.com/el/company/westnet/ https://www.groupolympia.com/el/company/pmm/ Ανήκουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia. 1
hant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλά τα mediamarkt αυτά είναι στα αλήθεια η πλάκα μας κάνουν? Ρε ουστ
nektar73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εμένα μου ήρθε το γνωστό μήνυμα ότι μου το ακύρωσαν λόγω λάθους. Το προϊόν εχει αποσυρθεί λέει.
iPodclassic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Φταίμε εμείς που τους δίνουμε αξία….
nektar73 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, iPodclassic είπε Φταίμε εμείς που τους δίνουμε αξία…. Θα μπορούσα να πω ότι δεν ξαναπαίρνω από το mm ποτέ ό,τι προσφορά και να έχει. Όμως η αλήθεια είναι πως αν ξαναεχει προσφορά super ( γιατί γιαμ μένα σούπερ ήταν) θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί κι εγώ κοιτάω το συμφέρον μου. Άσχετο εγώ που πλήρωσα με PayPal μάλλον όταν τα επιστρέψουν θα τα βάλουν εκεί ε;
iPodclassic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Σούπερ προσφορά; Η σούπερσυστημικο λάθος; Ειλικρινά εγώ προσωπικά δν θα ξανά ασχοληθώ… 2
VagTz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, nektar73 είπε Θα μπορούσα να πω ότι δεν ξαναπαίρνω από το mm ποτέ ό,τι προσφορά και να έχει. Όμως η αλήθεια είναι πως αν ξαναεχει προσφορά super ( γιατί γιαμ μένα σούπερ ήταν) θα το ξαναπροσπαθήσω γιατί κι εγώ κοιτάω το συμφέρον μου. Άσχετο εγώ που πλήρωσα με PayPal μάλλον όταν τα επιστρέψουν θα τα βάλουν εκεί ε; Κάνε dispute στη PayPal καλού κακού . Τόσο ακατάλληλοι που είναι ποτέ δεν ξέρεις 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Εμφανίστηκε λανθασμένα.Φήμες λέμε πως ήταν περαστικό απο την σελίδα τους, άλλες φήμες πως πέρασε σε stealth mode και άλλες πως εμφανίστηκε ως laptop αλλά ήταν άλλο προϊόν. 1
iPodclassic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Χθες μου ακύρωσαν και μια τηλεόραση…
paiktaras69 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία αλλά μήπως να άλλαζε και η επικεφαλίδα από "εξαντλήθηκε" σε "απάτη" ? 2 1
MakisCE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 έχει παραγίνει το κακό με το MediaMarkt. Παραγγέλνεις κάτι που είναι σε προσφορά, το διαφημίζουν κιόλας, (δεν μιλάμε για συστημικό λάθος), σε πολλές περιπτώσεις μένει διαθέσιμη η προσφορά για μέρες ακόμα, και μετα απο Χ μέρες να σου λένε άκυρο. Εσύ έχεις αφιερώσει χρόνο να διερευνήσεις και αξιολογήσεις το προϊόν, να το αποφασίσεις, να προϋπολογίσεις το έξοδο (ακόμα και να τσακωθείς με τη γυναίκα σου!) και να μην τρέχει απολύτως τίποτα.. σόρρυ άκυρο. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.. κάπως πρέπει να σταματήσουν αυτή την πρακτική. Είτε με επίσημα κανάλια (συνήγορο καταναλωτή, κλπ) είτε ανεπίσημα, οργανωμένη αντίδραση (πχ σποραδικές παραγγελίες που πριν παραλάβουμε να τις ακυρώνουμε με τον ίδιο τρόπο.. σόρρυ άκυρο) 6
Rattlehead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 59 λεπτά πριν, MakisCE είπε έχει παραγίνει το κακό με το MediaMarkt. Παραγγέλνεις κάτι που είναι σε προσφορά, το διαφημίζουν κιόλας, (δεν μιλάμε για συστημικό λάθος), σε πολλές περιπτώσεις μένει διαθέσιμη η προσφορά για μέρες ακόμα, και μετα απο Χ μέρες να σου λένε άκυρο. Εσύ έχεις αφιερώσει χρόνο να διερευνήσεις και αξιολογήσεις το προϊόν, να το αποφασίσεις, να προϋπολογίσεις το έξοδο (ακόμα και να τσακωθείς με τη γυναίκα σου!) και να μην τρέχει απολύτως τίποτα.. σόρρυ άκυρο. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.. κάπως πρέπει να σταματήσουν αυτή την πρακτική. Είτε με επίσημα κανάλια (συνήγορο καταναλωτή, κλπ) είτε ανεπίσημα, οργανωμένη αντίδραση (πχ σποραδικές παραγγελίες που πριν παραλάβουμε να τις ακυρώνουμε με τον ίδιο τρόπο.. σόρρυ άκυρο) Εγω έκανα ήδη στον σύνηγορο του καταναλωτη. Και το public έχει φάει γιατί μου ακύρωσε τρεις(ναι 3)παραγγελίες και οι τρεις προπληρωμενες. Και το you.gr για "συγγνώμη λάθος συστημικο δεν υπάρχει διαθέσιμο". Τα συγγνώμη λάθος, δεν γίνονται αποδεκτά από εμένα. Και ότι βγει 4
makis269 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, satsok79 είπε Γεια σας! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω τεχνικών δυσλειτουργιών, το προϊόν NB HP 255 G7 ATHLON 3150U/8/256 της παραγγελίας σας , εμφανίστηκε λανθασμένα στο www.mediamarkt.gr. Μετά και από επικοινωνία με τον προμηθευτή, ο κωδικός αφορά κατηργημένο προϊόν και ως εκ τούτου, έχουμε ήδη προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας σας. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας! Χαχαχα να υποθέσω ότι με τόσα άκυρα που ρίχνουν τα τελευταία χρόνια , μέσα στο μήνυμα που σου έστειλαν είχε στο τέλος και το : Χαχαχα από την passion ομάδα ακύρωσης. 17 ώρες πριν, iPodclassic είπε Φταίμε εμείς που τους δίνουμε αξία…. εγώ πια από τους ακατονόμαστους δεν περνάω ούτε απέξω . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2022 από makis269
iPodclassic Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Επίσης δεν ήταν μόνο το pc αλλά και τηλεοράσεις…και δεν ξέρω τι άλλο…όπως προανέφερα…. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις