Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την κάρτα που συνδέεται το wifi είδα αρνητικά σχόλια σε skroutz και σε ένα ριβιου στο you tube.

Επειδή έχω κι εγώ HP δεκαετίας βλέπω ισχύει σε αυτό ότι κ στο δικό μου δηλ δεν είναι κ τόσο σφιχτή η σύνδεση.

απο τοτε που η μπαταρια πεθανε εχω βαλει ταινια να κολλαει με τον κορμο του λαπτοπ το φις γιατι διαφορετικα βγαινει σχεδον μονο του ακομα κ με μια μικρη κινηση.

(σπαστικο αν δεν εχεις το λαπτοπ σε σταθερο σημειο πχ γραφειο κ το εχεις στα ποδια γιατι σβηνει οταν η μπαταρια μας αφησει χρονους ενω δεν φορτιζει παντα σωστα οταν το εχεις ποδια κ θελει φορτιση.)

Επεξ/σία από satsok79
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για καποιον που θελει ενα λαπτοπακι για τα βασικα ειναι μια χαρα.

Εχω λαπτοπακι με 10110 και παει σφαιρα.

Βεβαια βλεπω οτι στο single ειναι 30% πισω,αλλα και παλι μια χαρα θα ειναι μιας και εχει περασει ακομα και με Ν4120 λαπτοπ απο τα χερια μου και ετρεχε μια χαρα τα βασικα.

Το multi στα benchmarks μη το κοιτατε καν,για απλη χρηση δε δειχνει κατι,μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες εχει αντικρισμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Βεβαια βλεπω οτι στο single ειναι 30% πισω,αλλα και παλι μια χαρα θα ειναι μιας και εχει περασει ακομα και με Ν4120 λαπτοπ απο τα χερια μου και ετρεχε μια χαρα τα βασικα.

Το multi στα benchmarks μη το κοιτατε καν,για απλη χρηση δε δειχνει κατι,μονο σε συγκεκριμενες εφαρμογες εχει αντικρισμα.

Συμφωνώ ότι το ST score είναι χρησιμότερο από το multi όταν μιλάμε για λίγο από όλα και όχι για specific workloads που συνήθως ειναι multithreaded και sustained (decompress/compress, rendering, transcoding κλπ).

Επειδή το notebookcheck δεν έχει πολλά benchmarks για τον Athlon 3150U, κοίταξα τον εφάμιλλο Ryzen 3 3200U. Ο οποίος αλλάζει λίγο ως προς τη συχνότητα μόνο της cpu και igpu.

Στο R15 MT με εξωτερικό μόνιτορ έχουμε 18.2 points per watt για τον 3200U. Και 12.9 points για τον Core i3 10110U.

Ιδια μέτρηση performance per watt δεν υπάρχει για τον Athlon 3150U, αλλά υπάρχει performance στο R15 ΜΤ. Και είναι τύπου 3% περισσότερο παραδόξως. Λογικά όμως είναι λιγότερο, αλλά και λιγότερο να είναι, θα είναι και λίγο λιγότερη η κατανάλωση του.

Δηλαδή το 18.2 points per watt του Ryzen 3200U, το έχει κληρονομήσει και ο Athlon 3150U. Αν δεν ειναι 18.2, θα ειναι 18+- 0.5.

Αυτό του δίνει πολύ χοντρικά ένα +35% performance per watt σε σχέση με τον i3. Κάτι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτο σε φορητά.

Πιθανολογώ ότι σε single core performance per watt, τα δύο chip είναι ισάξια. Δηλαδή το +30% performance του i3 το πληρώνεις σε μπαταρία.

Απλά βάλτε το και αυτό στην εξίσωση, γιατι μιλάμε για φορητά εδώ.

Επεξ/σία από netlag
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, VagTz είπε

Αν έχετε καμία ενημέρωση για τη παραγγελία ενημερώστε εμένα είναι έτσι 

IMG_20220223_102620.jpg

Το ίδιο και εμένα, σκληροί άνθρωποι εργάζονται 😁

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Καθόμαστε να βγάλουμε από τη μύγα ξυγκι για low end μηχανήματα. Δεν καταλαβαίνω πως προκύπτουν αυτές οι συγκρίσεις τη στιγμή που αντίστοιχα λάπτοπ με τον ι3 ξεκινάνε από τα 450 ευρώ. Εκτός αν έχει παίξει κάποια αντίστοιχη προσφορά με τέτοιο λάπτοπ κοντα στο 300ρι δεν έχει νόημα 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VagTz είπε

Αν έχετε καμία ενημέρωση για τη παραγγελία ενημερώστε εμένα είναι έτσι 

IMG_20220223_102620.jpg

59 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

Το ίδιο και εμένα, σκληροί άνθρωποι εργάζονται 😁

58 λεπτά πριν, paiktaras69 είπε

μι του :) 

Ρε σεις, μήπως έβαλαν χαμηλή τιμή για να κάνουν παραγγελία πολλοί και μετά αυτοί με την σειρά τους να κάνουν παραγγελία στον προμηθευτή;

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paiktaras69 είπε

μι του :) 

Φανταστικη ιστορια:

Ειχα κανει μια παραγγελια μια μερα (φανταστικη η ιστορια ξαναλεω), διαθεσιμο φαινοταν στο καταστημα, ειχαν περασει 10-20 ωρες και ακομα εργαζονταν σκληρα ετσι δεν ειχα ενημερωση. Λεω καποια στιγμη, δεν παω αφου ειναι ο δρομος μου εξω απο το "Χ" μαγαζι; Περασα λοιπον, παω στην εξυπηρετηση μου λενε δεν το βλεπουμε ετοιμο, δεν ειναι διαθεσιμο μαλλον. Λεω οκ. Παω στον σχετικο διαδρομο ειχε 3-4 εκει, παιρνω το ενα παω στην εξυπηρετηση πληρωνω φευγω. Θα μπορουσα να παω και σε ενα οποιοδηποτε ταμειο βεβαια. Δεν ηταν συμφωνα με την φανταστικη αυτη ιστορια κατι ακριβο σαν λαπτοπ, ουτε κατι που θα το ειχε σιγουρα παραγγειλει καποιος αλλος εκεινες τις ημερες, ενα απλο καθημερινο προιον ελαχιστων δεκαδων ευρω ηταν.

Η παραπανω ιστορια ειναι προιον μυθοπλασιας. Οποιαδηποτε ομοιοτητα με πραγματικα περιστατικα ειναι εντελως συμπτωματικη και δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Ρε σεις, μήπως έβαλαν χαμηλή τιμή για να κάνουν παραγγελία πολλοί και μετά αυτοί με την σειρά τους να κάνουν παραγγελία στον προμηθευτή;

Το πρωί γνωστή μου έκανε παραγγελία με παραλαβή από κατάστημα και πληρωμή εκεί και το δέχτηκε το σύστημα, κάτι που δεν γινόταν χτες.σε επικοινωνία με την εξυπηρέτηση της είπαν αυτό που ειπες:ότι κρατάνε την παραγγελία και θα επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή αν υπάρχει απόθεμα. 

Δημοσ.

Επειδη το έχω το λαπτοπ, όλα καλα για βασικές δουλειές γραφείου εκτός της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ, χαμηλής φωτεινότητας οθόνης που σε κουράζει.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site του ΜΜ πλέον εμφανίζεται με την ένδειξη ΄΄εξαντλημένο΄΄ 

Επεξ/σία από paiktaras69
  • Like 1
Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η παραγγελία έχει ανατεθεί στον προμηθευτή επειδή δεν υπάρχει αμμεσα διαθέσιμο και φαινόταν έτσι επειδή αργεί να ενημερωθεί το site 😂😂

• Like 3
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, VagTz είπε

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η παραγγελία έχει ανατεθεί στον προμηθευτή επειδή δεν υπάρχει αμμεσα διαθέσιμο και φαινόταν έτσι επειδή αργεί να ενημερωθεί το site 😂😂

ομορφιές :) :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...