jgeorgiou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, TheDay2012 είπε Την πιπα ποιος την ειπε; MSI Cubi 5 10M with Core i3-10110U έχει βάλει στο multi ένα άσχετο μηχανάκι και αλλοιώνει τις μετρήσεις , το cpumonkey είναι σαφώς ποιο κοντά στην πραγματικότητα και το επιβεναιώνουν οι μετρήσεις multicore σε όλα τα άλλα πλην cinebench , δεν στέκει αυτό που έγραψες. Διάβασε αναλυτικά τις μετρήσει σε όλα τα multicore να δεις πόσο μπροστά είναι παντού ο Ι3. Οταν προσπερνάς τις 19 στις 20 μετρήσεις και επιμένεις στην μία που είναι προφανώς λάθος δύσκολα μπορούμε να συζητήσουμε. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από jgeorgiou
VagTz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε MSI Cubi 5 10M with Core i3-10110U έχει βάλει στο multi ένα άσχετο μηχανάκι και αλλοιώνει τις μετρήσεις , το cpumonkey είναι σαφώς ποιο κοντά στην πραγματικότητα και το επιβεναιώνουν οι μετρήσεις multicore σε όλα τα άλλα πλην cinebench , δεν στέκει αυτό που έγραψες. Διάβασε αναλυτικά τις μετρήσει σε όλα τα multicore να δεις πόσο μπροστά είναι παντού ο Ι3 Η ουσία δεν είναι ποιος την έχει μεγαλύτερη αλλά το αν θα είναι κομπλέ το μηχάνημα για καθημερινή χρήση . Προφανώς δεν περιμένει κανένας με 250 ευρώ να πάρει τέρας. Να κάνει τη δουλειά του θέλει και κρίνοντας από τον ανταγωνισμό αυτό είναι μακράν η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα αυτή τη στιγμή 5
waterbear Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Αυτήν την καραμέλα "ούτε για τα βασικά δεν κάνει" κάποια στιγμή πρέπει να την κόψετε. Σας διαβάζουν και κάποιοι με όχι τόσες πολλές γνώσεις. Για 270 ευρώ μια χαρά κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω. Έλεος!!! "Καλύτερα άλλο 10ετιας!!!!!" ????? Σοβαρά τώρα???? 19 3
paiktaras69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Eγώ πάντως μόλις το παράγγειλα , με δωρεάν αποστολή εντός Αττικής, η πληρωμή με κάρτα πέρασε και μου δίνει παράδοση από 23 έως 28-2. Για να δούμε . . . . . 1
Rattlehead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, paiktaras69 είπε Eγώ πάντως μόλις το παράγγειλα , με δωρεάν αποστολή εντός Αττικής, η πληρωμή με κάρτα πέρασε και μου δίνει παράδοση από 23 έως 28-2. Για να δούμε . . . . . Να Επισημάνω ότι πήρα τηλ την εξυπηρέτηση η τιμή ισχύει. Πυροβολα 2
elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Laptop με αργό 2 core CPU, ελάχιστη cache και περιορισμένο instruction set αξίζει να πάρει κάποιος μόνο αν δεν έχει την δυνατότητα για κάτι ακριβότερο. Είναι πιο αργό 32% σε ST και 50% σε MT από τα φετινά κινητά. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από elpenor
VagTz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Rattlehead είπε Να Επισημάνω ότι πήρα τηλ την εξυπηρέτηση η τιμή ισχύει. Πυροβολα Έτσι έλεγαν και στους άλλους με τις τηλεοράσεις 😂😂 ( έχω ρίξει και εγώ παραγγελία και ελπίζω ) 1 1
Rattlehead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, VagTz είπε Έτσι έλεγαν και στους άλλους με τις τηλεοράσεις 😂😂 ( έχω ρίξει και εγώ παραγγελία και ελπίζω ) Α έφαγαν άκυρο αυτοί; 11 λεπτά πριν, elpenor είπε Laptop με αργό 2 core CPU, ελάχιστη cache και περιορισμένο instruction set αξίζει να πάρει κάποιος μόνο αν δεν έχει την δυνατότητα για κάτι ακριβότερο. Είναι πιο αργό 32% σε ST και 50% σε MT από τα φετινά κινητά. Χρησιμοποιώ προγράμματα για plc και scada με dedicated 8-10ram σε elitebook του 14 και δεν έχω κολλήματα. Με διπλό boot από 2 σκληρούς και VMware ταυτόχρονα. Μια χαρά θα κάνει δουλειά. Δεν θα δω τσόντα σε 8κ
dess Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Αν ισχύει η τιμή (266 ευρώ) και είναι διαθέσιμα από το κατάστημα για αγορά (δηλ. δεν είναι λάθος τιμή), όσοι λέτε ότι είναι για πέταμα/σαπάκι/πάναργο, σας παρακαλώ μπορείτε να προτείνετε κάποιο καινούργιο laptop που είναι πολύ γρηγορότερο/καλύτερο/πιο μοντέρνο/πιο εξοπλισμένο από αυτό του νήματος? Ενδεικτικά laptop έως 300 ευρώ: https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?order_by=reviews&order_dir=desc&price_max=300&price_min= Υ.Γ. Είναι επαρκές για καθημερινές/απλές δουλειές, δεν έχουν όλοι απαιτήσεις για 4Κ gaming, ούτε τον ανάλογο προϋπολογισμό για αγορά laptop.. 6
paiktaras69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, dess είπε Αν ισχύει η τιμή (266 ευρώ) και είναι διαθέσιμα από το κατάστημα για αγορά (δηλ. δεν είναι λάθος τιμή), όσοι λέτε ότι είναι για πέταμα/σαπάκι/πάναργο, σας παρακαλώ μπορείτε να προτείνετε κάποιο καινούργιο laptop που είναι πολύ γρηγορότερο/καλύτερο/πιο μοντέρνο/πιο εξοπλισμένο από αυτό του νήματος? Ενδεικτικά laptop έως 300 ευρώ: https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?order_by=reviews&order_dir=desc&price_max=300&price_min= Υ.Γ. Είναι επαρκές για καθημερινές/απλές δουλειές, δεν έχουν όλοι απαιτήσεις για 4Κ gaming, ούτε τον ανάλογο προϋπολογισμό για αγορά laptop.. Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ και αποφάσισα να το πάρω, θα αντικαταστήσει ένα ΄΄μαθουσάλα΄΄ 18 ετών sony vaio για τα απολύτως βασίκα στο σπίτι 1
Vault13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω ενα i5 5200U laptop(παρόμοιο με αυτό). Μια χαρα γρηγορο ειναι, fast boot. Με 8gb ram και evo ssd κανεις τα παντα εκτος απο παιχνιδια, που και απο αυτα καποια παιζει με καποια καρτα γραφικων.βεβαια το εχω χρονια. Δεν το πηρα τωρα. Οριακα αξιζει η τιμη για καποιον που δεν εχει απαιτησεις. Παντρευεσαι τα win10 και linux. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από Vault13
elpenor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 @Rattlehead Και η σύζυγος μου όταν τελειώσαμε τη σχολή πριν από 22 χρόνια χρησιμοποιούσε το scada στο PC μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά θέλησε πιο βαριά προγράμματα και πήρε ένα laptop. Της έλεγα να πάρουμε πιο γρήγορο laptop αλλά σαν και εσένα μου έλεγε ότι είναι μια χαρά αυτό που έχει. Έφτιαξα φέτος ένα media center στο σαλόνι με 3700Χ/2060 και ένα LG monitor 4K, από εκείνη τη μέρα δεν άνοιξε ξανά το laptop της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος έχει την άνεση να πάρει κάτι ακριβότερο δεν θα το μετανιώσει, η διαφορά είναι μεγάλη. 1
fistikis13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ καλή τιμή, μια χαρά για browsing κλπ
Rattlehead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, elpenor είπε @Rattlehead Και η σύζυγος μου όταν τελειώσαμε τη σχολή πριν από 22 χρόνια χρησιμοποιούσε το scada στο PC μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά θέλησε πιο βαριά προγράμματα και πήρε ένα laptop. Της έλεγα να πάρουμε πιο γρήγορο laptop αλλά σαν και εσένα μου έλεγε ότι είναι μια χαρά αυτό που έχει. Έφτιαξα φέτος ένα media center στο σαλόνι με 3700Χ/2060 και ένα LG monitor 4K, από εκείνη τη μέρα δεν άνοιξε ξανά το laptop της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος έχει την άνεση να πάρει κάτι ακριβότερο δεν θα το μετανιώσει, η διαφορά είναι μεγάλη. Θα συμφωνήσω ότι είναι στις ανάγκες του καθενός. Εγώ το θέλω on site το λαπτοπ στην εργασία όπως καταλαβαίνεις. Απλά πολύ εύκολα το αποδομησες γιαυτό σου απάντησα ότι για την τιμή αυτή είναι σουπερ
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Απο celeron 15ετιας το λες και μεγαλη αναβαθμιση . Για browsing και εκμαθηση +1 και απο μενα για τη προσφορα Ποιο πολυ με χαλαει οτι ειναι απο ΜΜ και χλωμο να ερθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις