Προς το περιεχόμενο

Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος για να αποσυνδεω το λαπτοπ απο το ρευμα

maraki96ma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

ηθελα να ρωτησω σχετικα με την φορτιση του λαπτοπ μου. Επειδη, η μπαταρια δεν ειναι αποσπωμενη θελω καθε φορα που ολοκληρωνεται η φορτιση να το αποσυνδεω απο το ρευμα. Ο σωστος τροπος ειναι να αφαιρω το καλωδιο απο την θυρα του λαπτοπ ή να αποσυνδεω το καλωδιο του λαπτοπ απο το πολυμπριζο; Μεχρι τωρα απλα εσβηνα το κουμπι του πολυμπριζου, αλλα διαβασα πως δεν ειναι σωστο. Επισης, οταν το αποσυνδεω το καλωδιο καλο ειναι να ειναι ανοιχτος η κλειστος ο υπολογιστης;

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που διάβασες ότι δεν είναι σωστό; Πολυμπριζο, 230V, 19V με αυτή τη σειρά

Καλύτερα να βάλεις στο bios να σταματάει τη φόρτιση στο 80%. Δεν έχει σημασία αν λειτουργεί ή όχι.

Επεξ/σία από @11h
  • Like 1

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Ειχα δει ενα βιντεο που ελεγε πως αν σβησεις το πολυμπριζο την ωρα που λειτουργει ο υπολογιστης μπορει να χαλασει, μπορει ωστοσο να αφορουσε μονο desktop και οχι λαπτοπ. 

Εχω ακουσει για την συγκεκριμενη λειτουργια, αλλα δεν ξερω αν το λαπτοπ μου εχει τη λειτουργια σταματάει τη φόρτιση στο 80%.

μοντελο- dell inspiron 15 5000

26 minutes ago, maraki96ma said:

Ειχα δει ενα βιντεο που ελεγε πως αν σβησεις το πολυμπριζο την ωρα που λειτουργει ο υπολογιστης μπορει να χαλασει, μπορει ωστοσο να αφορουσε μονο desktop και οχι λαπτοπ.

desktop αφορούσε

29 minutes ago, maraki96ma said:

Εχω ακουσει για την συγκεκριμενη λειτουργια, αλλα δεν ξερω αν το λαπτοπ μου εχει τη λειτουργια σταματάει τη φόρτιση στο 80%.

μοντελο- dell inspiron 15 5000

https://www.dell.com/support/contents/el-gr/article/product-support/self-support-knowledgebase/software-and-downloads/dell-power-manager

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...