Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια,ψαχνω οτι λεει ο τιτλος.

Εχω βρει εταιριες,αλλα προτιμω να μην παω στα τυφλα.
Οποιος εχει συνεργαστει καποια αξιολογη εταιρια ας ριξει ενα φωνηεν.
Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εννοείς να δίνεις ολόκληρη την μπαταρία της συσκευής και να λαμβάνεις την ίδια με όποια αλλαγή χρειαστεί; Ή να σου προμηθεύουν τις 18650 μπαταρίες που έχουν μέσα αυτά τα μαραφέτια;

Υπόψην ότι δαύτα έχουν συστοιχίες από 18650, οπότε, αν το έχεις, τις αλλάζεις και μόνος σου (φαντάζομαι αν όχι όλα, τα περισσότερα).

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, csontheline είπε

Εννοείς να δίνεις ολόκληρη την μπαταρία της συσκευής και να λαμβάνεις την ίδια με όποια αλλαγή χρειαστεί; Ή να σου προμηθεύουν τις 18650 μπαταρίες που έχουν μέσα αυτά τα μαραφέτια;

Υπόψην ότι δαύτα έχουν συστοιχίες από 18650, οπότε, αν το έχεις, τις αλλάζεις και μόνος σου (φαντάζομαι αν όχι όλα, τα περισσότερα).

Οτιδηποτε απο τα 2,σιγουρα το εχουμε,απλα δεν εχουμε ασχοληθει.

Εχεις καμια προταση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tigergreg είπε

ΔΗΣΙΟΣ  πλατεια  καρυτση  αθηνα.

Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου.

Ποσο αξιοπιστος ειναι;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου.

Ποσο αξιοπιστος ειναι;

Δυο φορες που τον εχω επισκεφτει, τη μια για τροφοδοτικο λαπτοπ και την αλλη για μπαταρια για ηλεκτρικο κατσαβιδι, εμεινα ικανοποιημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, StamTheMan said:

Ποσο αξιοπιστος ειναι;

ειναι σοβαρο μαγαζι. δεν εχω αναγομώσει μπαταρίες αλλά μου έχουν φτιάξει μπαταρία για παλιά ξυριστική μηχανή με νεκρή μπαταρία που άλλα αντίστοιχα μαγαζία δεν μπορούσαν να φτιάξουν και λειτουργεί άριστα 2 χρόνια μετά

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποσο αξιοπιστος ειναι;

Από τα πιο αξιόπιστα (Με κάποια επιφύλαξη ίσως και το πιο αξιόπιστο). 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ποσο αξιοπιστος ειναι;

Οταν   εβαζε   GP  ηταν  μπαζα.....μετα  εβαζε   ιαπωνικες  panasonic  και  sanyo   αν  θυμαμαι   καλα  που  ηταν  σχετικα   καλες.

Δημοσ.

Δείτε λιγο τον hummerbikes . 

Μου είχε φτιάξει μπαταρια απο σκουπα ρομπότ xiaomi 18650 .

Εχει μπαταριες LG και Samsung.

Δυστυχώς δεν φτιάχνει μπαταριες λαπτοπ . 

Δημοσ.
25 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said:

Δείτε λιγο τον hummerbikes . 

Μου είχε φτιάξει μπαταρια απο σκουπα ρομπότ xiaomi 18650 .

Εχει μπαταριες LG και Samsung.

Δυστυχώς δεν φτιάχνει μπαταριες λαπτοπ . 

επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα με τον πατέρα μου για τις μπαταρίες απο τις σκούπες ρομπότ θυμάσαι μήπως το κόστος για να στην αλλάξει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, marmagia είπε

επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα με τον πατέρα μου για τις μπαταρίες απο τις σκούπες ρομπότ θυμάσαι μήπως το κόστος για να στην αλλάξει;

@marmagia ηταν 4 cells μαζι με εργασία 30 ευρω και 1 χρόνο εγγύηση . 

Ειχα βγαλει όμως εγω απο την σκουπα το pack και του πηγα.

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NT1G είπε

πως ακριβώς επισκευάζονται ή αναγομώνονται (!?) οι μπαταρίες λιθίου;

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως ουσιαστικά μιλάμε για αλλαγή των στοιχείων σε συστοιχίες μπαταριών. Μια ματιά εδώ. 

Δημοσ.

Απλά αλλάζονται οι μπαταρίες . 

Καποιος που εχει κάποιες γνώσεις αλλα και ηλεκτροπόντα μπορει να το κανει και μόνος του . 

Απλώς το κόστος της εργασιας ( σε συνδιασμό με 1 χρονο εγγύηση ) στην περίπτωση μου ειναι μεγαλο deal .

Ενδεικτικά αναφερω . 

4 μπαταριες 18650 LG των 3400mah = 20 ευρώ 

Εργασία 10 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...