StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπερα αυπνα αλανια,ψαχνω οτι λεει ο τιτλος. Εχω βρει εταιριες,αλλα προτιμω να μην παω στα τυφλα. Οποιος εχει συνεργαστει καποια αξιολογη εταιρια ας ριξει ενα φωνηεν. Ευχαριστω.
csontheline Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εννοείς να δίνεις ολόκληρη την μπαταρία της συσκευής και να λαμβάνεις την ίδια με όποια αλλαγή χρειαστεί; Ή να σου προμηθεύουν τις 18650 μπαταρίες που έχουν μέσα αυτά τα μαραφέτια; Υπόψην ότι δαύτα έχουν συστοιχίες από 18650, οπότε, αν το έχεις, τις αλλάζεις και μόνος σου (φαντάζομαι αν όχι όλα, τα περισσότερα). 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, csontheline είπε Εννοείς να δίνεις ολόκληρη την μπαταρία της συσκευής και να λαμβάνεις την ίδια με όποια αλλαγή χρειαστεί; Ή να σου προμηθεύουν τις 18650 μπαταρίες που έχουν μέσα αυτά τα μαραφέτια; Υπόψην ότι δαύτα έχουν συστοιχίες από 18650, οπότε, αν το έχεις, τις αλλάζεις και μόνος σου (φαντάζομαι αν όχι όλα, τα περισσότερα). Οτιδηποτε απο τα 2,σιγουρα το εχουμε,απλα δεν εχουμε ασχοληθει. Εχεις καμια προταση;
StamTheMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε ΔΗΣΙΟΣ πλατεια καρυτση αθηνα. Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου. Ποσο αξιοπιστος ειναι;
lector Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου. Ποσο αξιοπιστος ειναι; Δυο φορες που τον εχω επισκεφτει, τη μια για τροφοδοτικο λαπτοπ και την αλλη για μπαταρια για ηλεκτρικο κατσαβιδι, εμεινα ικανοποιημενος.
marmagia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, StamTheMan said: Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου. Ποσο αξιοπιστος ειναι; ειναι σοβαρο μαγαζι. δεν εχω αναγομώσει μπαταρίες αλλά μου έχουν φτιάξει μπαταρία για παλιά ξυριστική μηχανή με νεκρή μπαταρία που άλλα αντίστοιχα μαγαζία δεν μπορούσαν να φτιάξουν και λειτουργεί άριστα 2 χρόνια μετά Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia 1
TuXaKoS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου. Ποσο αξιοπιστος ειναι; Από τα πιο αξιόπιστα (Με κάποια επιφύλαξη ίσως και το πιο αξιόπιστο).
tigergreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Νομιζω οτι ηταν το πρωτο αποτελεσμα που μου εβγαλε στο google,οταν εψαξα με τα κριτηρια του τιτλου. Ποσο αξιοπιστος ειναι; Οταν εβαζε GP ηταν μπαζα.....μετα εβαζε ιαπωνικες panasonic και sanyo αν θυμαμαι καλα που ηταν σχετικα καλες.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δείτε λιγο τον hummerbikes . Μου είχε φτιάξει μπαταρια απο σκουπα ρομπότ xiaomi 18650 . Εχει μπαταριες LG και Samsung. Δυστυχώς δεν φτιάχνει μπαταριες λαπτοπ .
marmagia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 25 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said: Δείτε λιγο τον hummerbikes . Μου είχε φτιάξει μπαταρια απο σκουπα ρομπότ xiaomi 18650 . Εχει μπαταριες LG και Samsung. Δυστυχώς δεν φτιάχνει μπαταριες λαπτοπ . επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα με τον πατέρα μου για τις μπαταρίες απο τις σκούπες ρομπότ θυμάσαι μήπως το κόστος για να στην αλλάξει;
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, marmagia είπε επειδή πρόσφατα είχα μια κουβέντα με τον πατέρα μου για τις μπαταρίες απο τις σκούπες ρομπότ θυμάσαι μήπως το κόστος για να στην αλλάξει; @marmagia ηταν 4 cells μαζι με εργασία 30 ευρω και 1 χρόνο εγγύηση . Ειχα βγαλει όμως εγω απο την σκουπα το pack και του πηγα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από NeCrOmAnCeR19 1
NT1G Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 πως ακριβώς επισκευάζονται ή αναγομώνονται (!?) οι μπαταρίες λιθίου;
Dante80 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, NT1G είπε πως ακριβώς επισκευάζονται ή αναγομώνονται (!?) οι μπαταρίες λιθίου; Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω πως ουσιαστικά μιλάμε για αλλαγή των στοιχείων σε συστοιχίες μπαταριών. Μια ματιά εδώ.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Απλά αλλάζονται οι μπαταρίες . Καποιος που εχει κάποιες γνώσεις αλλα και ηλεκτροπόντα μπορει να το κανει και μόνος του . Απλώς το κόστος της εργασιας ( σε συνδιασμό με 1 χρονο εγγύηση ) στην περίπτωση μου ειναι μεγαλο deal . Ενδεικτικά αναφερω . 4 μπαταριες 18650 LG των 3400mah = 20 ευρώ Εργασία 10 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα