bandit650 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 γεια σας. Εχω το lenovo ideapad 300-15isk. Eχει τον ι3 6100U 2.3GHz ram 8 giga ssd samsung 850 evo 250 giga + wd 1TB Καρτα γραφικων της μαμας του. Το θεμα που εχω ειναι οτι δε μπορω να παιξω 4κ αρχεια. παιζουν αλλα οχι σε συνεχη ροη. ουτε απο το σκληρο ουτε απο τον ssd. το ερωτημα ειναι ... για να παιξουν τι πρεπει να αναβαθμισω; αν βεβαια γινετε και ειναι οικονομικα συμφέρουσα η αναβαθμιση. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, bandit650 είπε Eχει τον ι3 6100U 2.3GHz Μάλλον ο επεξεργαστής είναι το πρόβλημα, οπότε τίποτα... Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με την 750Ti είτε έχω τον X5460, είτε τον i3 2100 το ίδιο γίνεται (8GB ram και SSD). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit650 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Μάλλον ο επεξεργαστής είναι το πρόβλημα, οπότε τίποτα... Τουλάχιστον από την εμπειρία μου με την 750Ti είτε έχω τον X5460, είτε τον i3 2100 το ίδιο γίνεται (8GB ram και SSD). ποιο λαπτοπ προτεινεις για τετοια δουλεια; μοντελο η χαρακτηριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Aν η ενσωματωμενη καρτα (intel 520?) δεν υποστηριζει decoding το codec στο οποιο ειναι το βιντεο , τοτε την δουλεια την αναλαμβανει ο επεξεργαστης (2c/4t , 15w , 2.3GHz , no HT) και ο συγκεκριμενος δεν τραβαει για αυτην την δουλεια. Βεβαια και η 520 , αν οντως ειναι αυτη , να μπορουσε να κανει το decoding (που πολυ αμφιβαλλω) , και παλι δεν θα τραβουσε για 4k videos... Θεωρω οτι οποιοδηποτε λαπτοπ με 4c/8t επεξεργαστη με Hyperthreading και ενσωματωμενη απο intel 620/630 και πανω κανει για την δουλεια αυτη. Αν εχει και καμια dedicated καρτα , ακομα καλυτερα. Ρωτα στο αναλογο θεμα στην κατηγορια των φορητων , να σου προτεινουν φορητα αναλογως το μπατζετ και τις εργασιες που θες να κανεις σε αυτο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από mphxths 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα