Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για κατι τετοιους τυπους σιχτιριζω το αχρηστο κρατος !!!

Τωρα που γινονται ολα ηλεκτρονικα δεν θα γλυτωνει κανεις..Υπομονη λοιπον.

ΥΓ Μιλησα με το αρμοδιο τμημα (απιστευτο) και με ενημερωσαν οτι ειναι αλλη κληση.Φαινεται στο συστημα τους η πληρωμη της προηγουμενης κλησης.Το αμαξι αυτο ειχε ενοικιαστει για ενα μηνα και ξαφνικα μου στελνουν κλησεις του 2013.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 6 χρόνια περίπου έπιασα δουλειά στον Πειραιά, πρώτη μέρα στην δουλειά κατέβαινα από Αιγάλεω τότε παρκάρω στην Αλκιβιάδου και πραγματικά είχε ταμπέλα μέχρι εδώ μην παρκάρετε. Για να μην κολλήσω στον μπροστά έβγαινε το αμάξι λιγότερο από 50εκ παράνομο. Είναι στον κάθετ με τον πεζόδρομο θεώρησα ήμουν οκ.

Όταν γύρισα βρήκα 40άρι, έμαθα να παρκάρω στο γκέτο (στις ράγες κοντά) και καλό 15 λεπτο περπάτημα. Τουλάχιστον δεν την ξαναέφαγα ποτέ και γυμναστικούλα κάθε πρωί. Καλό μου έκανε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ps. Εσυ που αρχισες το thread μη πληρωνεις κλησεις δημοτικης, δεν ερχονται στην εφορια. Fact

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, thanulee είπε

ps. Εσυ που αρχισες το thread μη πληρωνεις κλησεις δημοτικης, δεν ερχονται στην εφορια. Fact

Ναι ε?

κι αυτο εδω τι ειναι;

243426471_918736235393241_253559154224520904_n.jpg

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Ναι ε?

κι αυτο εδω τι ειναι;

243426471_918736235393241_253559154224520904_n.jpg

αφηνω να κρινουν οι αλλοι αυτο που ανεβασες χαχα

Δημοσ.
Στις 23/2/2022 στις 1:00 ΜΜ, Nabuko είπε

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί Δήμοι δεν επιλέγουν αυτό το δρόμο, προσπαθώντας να διεκδικήσουν οι ίδιοι τα χρήματα, ως άμεσα έσοδα. Κι αυτό γιατί, σε περίπτωση που οι κλήσεις μεταφερθούν στις ΔΟΥ, τα συγκεκριμένα έσοδα πηγαίνουν στο κεντρικό κράτος.

Ουσιαστικα δηλαδη ομολογουν το κοινο μυστικο οτι αυτες οι κλησεις ειναι ξεκαθαρα εισπρακτικο μετρο (νταβατζιλικι το λενε στο χωριο μου). Οποτε δεν ειναι καθολου παραλογο να μη θελει (ασχετως οικονομικης δυνατοτητας) να πληρωνει καποιος νταβατζιλικια για να βγαζει λεφτα ο δημος να πληρωνει τις μιζες.

Ταυτοχρονα μπορουμε να θεωρησουμε υποπτες τις προτροπες προς τον παθοντα να πληρωσει την κληση, αντι για συμβουλες για το πως να το αποφυγει.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, lector είπε

Ουσιαστικα δηλαδη ομολογουν το κοινο μυστικο οτι αυτες οι κλησεις ειναι ξεκαθαρα εισπρακτικο μετρο (νταβατζιλικι το λενε στο χωριο μου). Οποτε δεν ειναι καθολου παραλογο να μη θελει (ασχετως οικονομικης δυνατοτητας) να πληρωνει καποιος νταβατζιλικια για να βγαζει λεφτα ο δημος να πληρωνει τις μιζες.

Ταυτοχρονα μπορουμε να θεωρησουμε υποπτες τις προτροπες προς τον παθοντα να πληρωσει την κληση, αντι για συμβουλες για το πως να το αποφυγει.

Και γιατι να μην ειναι εισπρακτικο μεσο?

Τι καλυτερο απο το να παιρνεις λεφτα απο σταρχιδιστες που ενοχλουν τους αλλους, αντι απο ολους?

• Like 9
Δημοσ.
20 ώρες πριν, lector είπε

Μπορεί αυτός ο κάποιος να μην το παρατάει όπου βρει ώστε να μην μπορεί να τον χρεωνει ο δήμος.

Ταυτόχρονα σταμάτα να βλέπεις δράκους.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Και γιατι να μην ειναι εισπρακτικο μεσο?

Τι καλυτερο απο το να παιρνεις λεφτα απο σταρχιδιστες που ενοχλουν τους αλλους, αντι απο ολους?

Μα δυστυχως δεν παιρνουν λεφτα μονο απο σταρχιδιστες που ενοχλουν τους αλλους. Δε χρειαζεται να ενοχλεις για να σε γραψουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lector είπε

Μα δυστυχως δεν παιρνουν λεφτα μονο απο σταρχιδιστες που ενοχλουν τους αλλους. Δε χρειαζεται να ενοχλεις για να σε γραψουν.

Δηλαδη σε γραφουν ακομα και αν δεν εχεις κανει παρανομια? Για δωσε μου ενα παραδειγμα.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη σε γραφουν ακομα και αν δεν εχεις κανει παρανομια? Για δωσε μου ενα παραδειγμα.

Δεν ειπα αν δεν εχεις κανει παρανομια, ειπα αν δεν ενοχλεις. Δεν ειναι το ιδιο. Μπορεις να εισαι παρανομος χωρις να ενοχλεις κανεναν (για τη σταθμευση μιλαμε παντα).

Δημοσ.
Στις 22/2/2022 στις 4:06 ΜΜ, sonikk είπε

Γεια σας!

Σημερα με εγραψε η δημοτικη αστυνομια μαζι με καμια αλλους τριανταρια σε ενα δρομο που ολοι λιγο πολυ σταθμευουν για λιγο.Το ποσο ειναι 40 ευρω και ειναι απο δημοτικη αστυνομια.Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν εχω περιθωρια να το πληρωσω.Γνωριζει κανεις τι συνεπειες θα εχω αν το αφησω απληρωτο;

Να σημειωσω οτι τοσα χρονια που οδηγαω ειναι η πρωτη φορα που με γραφουν για σταθμευση. Σημερα για 15 λεπτα το αφησα και δυστυχως την πατησα.Πανω στην βιασυνη μου δεν ειδα και ταμπελα οτι απαγορευεται.Υπηρχε μια 50 μετρα μακρια που ουτε καν την προσεξα λογω αποστασης.

Αν γνωριζει καποιος τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις που δεν μπορει να πληρωθει το προστιμο για σταθμευση απο δημοτικη αστυνομια θα ημουν ευγνωμων.

Σας ευχαριστω.

Δες αν τα στοιχεία στην κλήση είναι σωστά, ακόμα και το χρώμα, αν έχουν κάποιο λάθος ίσως υπάρχει τρόπος. Αλλιώς αν έχεις κάποιο δικαιολογητικό για την αδυναμία πληρωμής δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Γενικά αυτά τα πρόστιμα από την δημοτική αστυνομία είναι εκτός πραγματικότητας αφού δεν υπάρχουν υποδομές(δημόσια πάρκινγκ τα έχουν κάνει όλα πάρκα κτλ)  με ακατάλληλους / επικίνδυνους δρόμους στο οδικό τους δίκτυο...

Εμείς φταίμε που όταν πέφτουμε σε μία λακκούβα δεν το καταγράφουμε ή που παραπατάμε σε κάποια κακοτεχνία και το αφήνουμε έτσι...

• Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, lector είπε

Δεν ειπα αν δεν εχεις κανει παρανομια, ειπα αν δεν ενοχλεις. Δεν ειναι το ιδιο. Μπορεις να εισαι παρανομος χωρις να ενοχλεις κανεναν (για τη σταθμευση μιλαμε παντα).

δηλαδη να παρκαρεις στην θεση ΑΜΕΑ οταν δεν εχει κανεναν αμεα εκει?Η αν παρκαρεις στο πεζοδρομιο που πρεπει να εμποδιζεις τον ΑΜΕΑ για να τον ενοχλησει?

1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Δες αν τα στοιχεία στην κλήση είναι σωστά, ακόμα και το χρώμα, αν έχουν κάποιο λάθος ίσως υπάρχει τρόπος. Αλλιώς αν έχεις κάποιο δικαιολογητικό για την αδυναμία πληρωμής δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.

Γενικά αυτά τα πρόστιμα από την δημοτική αστυνομία είναι εκτός πραγματικότητας αφού δεν υπάρχουν υποδομές(δημόσια πάρκινγκ τα έχουν κάνει όλα πάρκα κτλ)  με ακατάλληλους / επικίνδυνους δρόμους στο οδικό τους δίκτυο...

Εμείς φταίμε που όταν πέφτουμε σε μία λακκούβα δεν το καταγράφουμε ή που παραπατάμε σε κάποια κακοτεχνία και το αφήνουμε έτσι...

Απορω μερικοι που παιρνετε το μερος τους.Αλήθεια δεν σας ενοχλουν στην καθημερινότητα σας???

και αφου προτρεπετε και τους αλλους να μην πληρωνουν..Περαστικα σας https://www.ethnos.gr/opinions/article/90612/apofashdikasthrioygiaklhshstaparmprizxegymnoneithnellada

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...