Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Σε μένα. Ειδοποίηση με το που ακριβώς έγινε η παράβαση και πότε. Έγραφε και πόσο καιρό είχα διορία να πληρώσω πριν τη στείλουν στην εφορία. 

Με κάποιον τρόπο βρήκαν την τωρινή μου διεύθυνση και μου έστειλαν επιστολή. Η άδεια γράφει την παλιά. 

Η κλήση ήταν από Δήμο Αθηναίων.

Mετα σπο ποσο καιρο εγινε αυτο απο την στιγμη που σε εγραψαν;

Ποσο σιγουρος εισαι οτι θα το εστελναν εφορια; Εγω καθολου δεν θα ημουν.Εκφοβισμος απλα.

Προσωπικα ξερω οτι κλησεις στην εφορια στελνουν απο ενα ποσο και πανω.Ειχες κλησεις συνολικης αξιας πανω απο 100 ή 300 ευρω πχ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sonikk είπε

Mετα σπο ποσο καιρο εγινε αυτο απο την στιγμη που σε εγραψαν;

2 χρόνια

2 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ποσο σιγουρος εισαι οτι θα το εστελναν εφορια;

Καθόλου αλλά για 20 ευρώ δε ρίσκαρα

2 λεπτά πριν, sonikk είπε

Ειχες κλησεις συνολικης αξιας πανω απο 100 ή 300 ευρω πχ;

Σε 24 χρόνια με δίπλωμα έχω μόνο 2 για στάθμευση, μια από ΑΔ και μια από Δημοτική

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Πολλες αποριες εδω... 1000 ευρω σημαινει 25 κλησεις, σοβαρα τωρα; Ή ειναι τεραστιες οι προσαυξησεις; Και, ο λογαριασμος μισθοδοσιας δεν ειναι ακατασχετος;

Εκτος απο το φιλο παραπανω, ο οποιος δε μιλαει για λογαριασμο του, ξερει κανεις απο πρωτο χερι να μας πει τι συμβαινει; Εχει συμβει πχ σε καποιον να ερθει ειδοποιηση; Την εφαγε κατευθειαν απο την εφορια;  Ή ολα αυτα ειναι απλα απειλες;

Ήταν περίπου 10 κλήσεις. Με προσαυξήσεις πήγε στο 1000€ μετά από 3-4 χρόνια. Δυστυχώς δεν είχε κάνει τότε τον λογαριασμό ακατάσχετο (δυστυχώς), τον έκανε μετά από αυτό το περιστατικό . Ο γνωστός μου δεν είχε αλλάξει ποτέ διεύθυνση κατοικίας αν ήταν να του στείλουν κάποιο έντυπο για ενημέρωση. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, st@kas είπε

Ήταν περίπου 10 κλήσεις. Με προσαυξήσεις πήγε στο 1000€ μετά από 3-4 χρόνια. Δυστυχώς δεν είχε κάνει τότε τον λογαριασμό ακατάσχετο (δυστυχώς), τον έκανε μετά από αυτό το περιστατικό . Ο γνωστός μου δεν είχε αλλάξει ποτέ διεύθυνση κατοικίας αν ήταν να του στείλουν κάποιο έντυπο για ενημέρωση. 

Απο δημοτικη ηταν οι κλησεις ή απο τροχαια;

30 λεπτά πριν, Nabuko είπε

2 χρόνια

Καθόλου αλλά για 20 ευρώ δε ρίσκαρα

Σε 24 χρόνια με δίπλωμα έχω μόνο 2 για στάθμευση, μια από ΑΔ και μια από Δημοτική

Το πιθανοτερο ηταν οτι απο δημοτικη αστυνομια δεν θα πηγαινε εφορια.

Για τροχαια δεν ξερω αν θα πηγαινε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, visualizer είπε

Δεν θελω να γινω κακος αλλα  . . .

Αν δεν εχεις 40 ευρω να πληρωσεις πως γινεται να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ; Βενζινη δεν βαζεις ; σερβις δεν κανεις ; τελη ; κτεο ;Μου φαινεται αδιανοητο να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ενω δημιουργειται οικονομικο προβλημα για 40 ευρω. 

Mηπως το θεμα ειναι οτι δεν θελεις να το πληρωσεις ; μονο ετσι βγαζει νοημα ... αλλα πιστεψε με κανεις δεν θελει 😂

καλά κι εσύ που κολλάς τώρα. Εννοεί ότι δε θέλει να πληρώσει. ξέρεις κανέναν να σου λέει δε θέλω να πληρώσω; Όλοι λένε δεν έχω.

έρχεται προχθές στην καφετέρια που καθόμασταν ένας ζητιάνος και του λέει ένας φίλος, δεν έχω. Εννοούσε ότι δε θέλω να σου δώσω.,

• Thanks 1
Δημοσ.

1. Μπήκες για να πετύχεις κόσμο να σου πει «ναι ρε γράψε τους στ @@ σου που θα πληρώσεις και την κλήση

2. Όπως προείπαν, για αμάξι έχεις, για την κλήση για την μ….κια που έκανες δεν έχεις. Οι μ…ιες λοιπόν πληρώνονται τρελέ μου, deal with it

3. Και αφού μας έβαλες και στα οικονομικά σου λέγοντας μας ότι αδυνατείς, δεν μας λες και 2-3 πράγματα. Τι κινητό έχεις, τι αμάξι, αν καπνίζεις. Να προτείνουμε τρόπους να εξοικονομήσεις τα 40€ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

• Like 7
Δημοσ.

O άνθρωπος έκανε ένα τυπικό λάθος. Για το οποίο προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο. Προσωρινά αδυνατεί οικονομικώς να το πληρώσει. Βγαίνουν κάποιοι και λένε θα το πληρώσεις πολλαπλάσιο. Χωρίς στοιχεία. 

Λοιπόν ένα κι ένα κάνουν δύο. Δε χρειάζεται να τον περνάνε κάποιοι λαΪκό δικαστήριο ούτε να εκφοβίζουν (ειδικά κάποιον με οικονομικά θέματα).  Το στιλ "τι θέλεις το αμάξι αν δεν έχεις λεφτά", είναι απαράδεκτο και ντροπιαστικό. Δε χρωστάει εξηγήσεις σε κανένα. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει παραθέτει δεδομένα ποιά είναι η επιβάρυνση για καθυστέρηση πληρωμής να ξέρει ο άνθρωπος ώστε όταν μπορέσει, να το τακτοποιήσει. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kalmik είπε

O άνθρωπος έκανε ένα τυπικό λάθος. Για το οποίο προβλέπεται διοικητικό πρόστιμο. Προσωρινά αδυνατεί οικονομικώς να το πληρώσει. Βγαίνουν κάποιοι και λένε θα το πληρώσεις πολλαπλάσιο. Χωρίς στοιχεία. 

Λοιπόν ένα κι ένα κάνουν δύο. Δε χρειάζεται να τον περνάνε κάποιοι λαΪκό δικαστήριο ούτε να εκφοβίζουν (ειδικά κάποιον με οικονομικά θέματα).  Το στιλ "τι θέλεις το αμάξι αν δεν έχεις λεφτά", είναι απαράδεκτο και ντροπιαστικό. Δε χρωστάει εξηγήσεις σε κανένα. Αν θέλει κάποιος να βοηθήσει παραθέτει δεδομένα ποιά είναι η επιβάρυνση για καθυστέρηση πληρωμής να ξέρει ο άνθρωπος ώστε όταν μπορέσει, να το τακτοποιήσει. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.

https://www.vrisko.gr/details/map/0ja7c4_f346g30be41c4__151a6k_a37

Ορίστε να βοηθήσουμε κιόλας. Αύριο πρωί ένα τηλ εκεί (ή καλύτερα ts πέρνα μια βόλτα) και θα σου λύσουν την απορία.

Δημοσ.

Η κουνιάδα μου είχε κάποιες κλήσεις (δεν θυμάται πόσες) στον Δήμο Θεσ/νίκης από το 2012!!!

Τις ήρθε πριν έναν μήνα ειδοποίηση όχι από εφορία δεν φαινόταν πουθενά στο TAXIS, και τελικά έδωσε γύρω στο 300άρι. Δεν έλεγε πόσες κλήσεις ήταν, μόνο το ποσό.

Αν πραγματικά δεν έχεις ούτε φράγκο για να περάσεις, το αφήνεις και ελπίζεις να έχεις τότε που θα σου έρθει μαζεμένο το ποσό.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς μου τη σπάνε όσοι παρατάνε το αμάξι καταλαμβάνοντας μια λωρίδα «για δυο λεπτά»
τους γράφουν τους υπόλοιπους κανονικά στα τέτοια τους
και από πίσω προκαλούν από κυκλοφοριακό μέχρι ατυχήματα.
Αν δε βρίσκεις ρε φίλε να παρκάρεις,
δεν παίρνεις αμάξι και εξετάζεις εναλλακτικές εκεί που πας (ΜΜΜ, περπάτημα, γκαράζ κλπ).
Τόσο απλά και δοκιμασμένα.
Δεν είναι μλκς οι άλλοι.

Το θέμα «δεν είδα την πινακίδα» μου θυμίζει στυλ «πέρασα φανάρι βαθύ κόκκινο».
😄

Για να φτάσεις να μη δεις την πινακίδα ή μάλλον να μη σε νοιάζει να τη δεις
και να ξαφνιάζεσαι που πέφτει πρόστιμο,
μάλλον πρέπει να έχεις φτάσει να μη δεις πολλές πινακίδες.

Και ως συνήθως,
προς υπεράσπιση του παραβάτη θα προστρέξουν στο τάδε θέμα και οι άλλοι που δε ...βλέπουν τις πινακίδες. 😅

Πάντως το ότι μια φορά λειτουργεί το κράτος
και πόσο τρομερό,
με ξεπερνάει. 😆

Sorry.

ΥΓ: Το ποσό 40 ευρώ, ασχολίαστο.
Δεν το λες ούτε του παπά τέτοια τύχη.

Επεξ/σία από nemom
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, visualizer είπε

Δεν θελω να γινω κακος αλλα  . . .

Αν δεν εχεις 40 ευρω να πληρωσεις πως γινεται να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ; Βενζινη δεν βαζεις ; σερβις δεν κανεις ; τελη ; κτεο ;Μου φαινεται αδιανοητο να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ενω δημιουργειται οικονομικο προβλημα για 40 ευρω. 

Mηπως το θεμα ειναι οτι δεν θελεις να το πληρωσεις ; μονο ετσι βγαζει νοημα ... αλλα πιστεψε με κανεις δεν θελει 😂

Το κλασσικο πρόβλημα της ελλαδας.

Οι γονεις σου αγοραζουν αμαξι καθως ολοι δεν θελουν να παρουν τα ΜΜΕ, μην τους περασουν για τιποτα φτωχους ενω περνουν το βασικο.

Προφανως τη σημερινη εποχη η αγορα και η συντηρηση αμαξιου προυποθέτει 1200+ καθαρο μισθο.

Υ.Γ: Προφανως αυτη η περιπτωση μπορει να ειναι διαφορετικη μιλαω για την γενικη εικονα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήγανε στον δήμο, κάνε ένσταση παραδεχόμενος ότι είχες σταματήσει παράνομα χωρίς να μυξοκλαιγεσαι και ζητά να διαγραφεί λόγω αδυναμίας πληρωμής. Βάλε ένα εκκαθαριστικό. Τίποτα άλλο. Πάρε πρωτόκολλο και περίμενε τη απάντηση.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...