Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Σημερα με εγραψε η δημοτικη αστυνομια μαζι με καμια αλλους τριανταρια σε ενα δρομο που ολοι λιγο πολυ σταθμευουν για λιγο.Το ποσο ειναι 40 ευρω και ειναι απο δημοτικη αστυνομια.Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν εχω περιθωρια να το πληρωσω.Γνωριζει κανεις τι συνεπειες θα εχω αν το αφησω απληρωτο;

Να σημειωσω οτι τοσα χρονια που οδηγαω ειναι η πρωτη φορα που με γραφουν για σταθμευση. Σημερα για 15 λεπτα το αφησα και δυστυχως την πατησα.Πανω στην βιασυνη μου δεν ειδα και ταμπελα οτι απαγορευεται.Υπηρχε μια 50 μετρα μακρια που ουτε καν την προσεξα λογω αποστασης.

Αν γνωριζει καποιος τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις που δεν μπορει να πληρωθει το προστιμο για σταθμευση απο δημοτικη αστυνομια θα ημουν ευγνωμων.

Σας ευχαριστω.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σας!

Σημερα με εγραψε η δημοτικη αστυνομια μαζι με καμια αλλους τριανταρια σε ενα δρομο που ολοι λιγο πολυ σταθμευουν για λιγο.Το ποσο ειναι 40 ευρω και ειναι απο δημοτικη αστυνομια.Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν εχω περιθωρια να το πληρωσω.Γνωριζει κανεις τι συνεπειες θα εχω αν το αφησω απληρωτο;

Να σημειωσω οτι τοσα χρονια που οδηγαω ειναι η πρωτη φορα που με γραφουν για σταθμευση. Σημερα για 15 λεπτα το αφησα και δυστυχως την πατησα.Πανω στην βιασυνη μου δεν ειδα και ταμπελα οτι απαγορευεται.Υπηρχε μια 50 μετρα μακρια που ουτε καν την προσεξα λογω αποστασης.

Αν γνωριζει καποιος τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις που δεν μπορει να πληρωθει το προστιμο για σταθμευση απο δημοτικη αστυνομια θα ημουν ευγνωμων.

Σας ευχαριστω.

πάει στην εφορία πολλαπλάσιο. Πλήρωσε το όσο είναι καιρός

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σας!

Σας ευχαριστω.

Θα σας πρότεινα να πληρώσετε το πρόστιμο που λάβατε, τώρα που βρίσκεται ακόμα στα 40€. Είναι βέβαιο πως θα πληρώσετε το πολλαπλάσιο αργότερα. Και είναι επίσης βέβαιο, πως θα το πληρώσετε (δεν υπάρχει περίπτωση παραγραφής ή αδυναμίας πληρωμής λόγω αυτομάτου καταλογισμού προστίμου και προσαυξήσεων μέσω εφορίας). Όταν κινηθεί αυτή η διαδικασία όχι μόνο δεν θα μπορέσετε να πάρετε φορολογική ενημερότητα αλλά υπάρχει βάσιμος κίνδυνος για κατασχέσεις λογαριασμών, εισοδημάτων κι άλλα αναγκαστικά μέτρα. Αυτό γιατί η εφορία βεβαιώνει το πρόστιμο του ΚΟΚ ως δημόσιο έσοδο.

Δεδομένης της οικονομικής στενότητας που αναφέρετε καταλαβαίνω πως θα στριμωχθείτε λίγο, αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει εναλλακτική στην παρούσα. Τα λάθη δυστυχώς πληρώνονται. Μην το αμελήσετε παρακαλώ, είναι προς το συμφέρον σας.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sonikk είπε

Λογω οικονομικης αδυναμιας δεν εχω περιθωρια να το πληρωσω.Γνωριζει κανεις τι συνεπειες θα εχω αν το αφησω απληρωτο;

Ναι, θα σου στείλουν κάποια στιγμή, σε 1, 2, 5 χρόνια επιστολή υπενθύμισης όπου θα σου δίνουν ένα χρονικό περιθώριο να πληρώσεις αλλιώς το στέλνουν στην εφορία. 

Δήμος Αθηναίων?

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σας!

Σας ευχαριστω.

Δεν υπαρχει για λιγο....... να πληρωσεις!

• Like 1
Δημοσ.

Στις 22/2/2022 στις 4:32 ΜΜ, Nabuko είπε

Ναι, θα σου στείλουν κάποια στιγμή, σε 1, 2, 5 χρόνια επιστολή υπενθύμισης όπου θα σου δίνουν ένα χρονικό περιθώριο να πληρώσεις αλλιώς το στέλνουν στην εφορία. 

Δήμος Αθηναίων?

Πειραια

Δημοσ.
Στις 22/2/2022 στις 4:50 ΜΜ, sonikk είπε

Πειραια

Όπως σου έγραψα, δεν μπορούν να στείλουν στην εφορία τίποτα αν δεν είναι σίγουροι ότι έχεις λάβει γνώση του προστίμου. Μπορεί να την πήρε ο αέρας, κάποιος άλλος να την έβγαλε επίτηδες κλπ κλπ. 

Η πληρώνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή περιμένεις ειδοποίηση. Μέχρι τότε θα έχεις χρήματα υποθέτω 😄

• Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Όπως σου έγραψα, δεν μπορούν να στείλουν στην εφορία τίποτα αν δεν είναι σίγουροι ότι έχεις λάβει γνώση του προστίμου. Μπορεί να την πήρε ο αέρας, κάποιος άλλος να την έβγαλε επίτηδες κλπ κλπ. 

Η πληρώνεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή περιμένεις ειδοποίηση. Μέχρι τότε θα έχεις χρήματα υποθέτω 😄

Γραφει επανω στην κληση με κεφαλαια τρανταχτα γραμματα ΑΠΩΝ.

Πολυ σωστα τα λες.θα μπορουσε το μικρο χαρτακι να το παρει ο αερας ή καποιος περαστικος ή το οτιδηποτε!

• Like 1
Δημοσ.

σε γνωστό μου που τον είχαν γράφει αρκετές φορές από δημοτική αστυνομία (περιοχή Αγ Δημήτριος) μετά από 3-4 χρόνια που νόμιζε ότι την είχε γλιτώσει του ήρθε μεγάλη λυπητερή. Δεν έγινε ποτέ κάποια ειδοποίηση και απλά από την εφορία του τράβηξαν το ποσό (περίπου 1000€) από τον λογαριασμό μισθοδοσίας που είχε.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θελω να γινω κακος αλλα  . . .

Αν δεν εχεις 40 ευρω να πληρωσεις πως γινεται να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ; Βενζινη δεν βαζεις ; σερβις δεν κανεις ; τελη ; κτεο ;Μου φαινεται αδιανοητο να χρησιμοποιεις αυτοκινητο ενω δημιουργειται οικονομικο προβλημα για 40 ευρω. 

Mηπως το θεμα ειναι οτι δεν θελεις να το πληρωσεις ; μονο ετσι βγαζει νοημα ... αλλα πιστεψε με κανεις δεν θελει 😂

Επεξ/σία από visualizer
  • Like 20
  • Thanks 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, st@kas είπε

σε γνωστό μου που τον είχαν γράφει αρκετές φορές από δημοτική αστυνομία (περιοχή Αγ Δημήτριος) μετά από 3-4 χρόνια που νόμιζε ότι την είχε γλιτώσει του ήρθε μεγάλη λυπητερή. Δεν έγινε ποτέ κάποια ειδοποίηση και απλά από την εφορία του τράβηξαν το ποσό (περίπου 1000€) από τον λογαριασμό μισθοδοσίας που είχε.

Πολλες αποριες εδω... 1000 ευρω σημαινει 25 κλησεις, σοβαρα τωρα; Ή ειναι τεραστιες οι προσαυξησεις; Και, ο λογαριασμος μισθοδοσιας δεν ειναι ακατασχετος;

Εκτος απο το φιλο παραπανω, ο οποιος δε μιλαει για λογαριασμο του, ξερει κανεις απο πρωτο χερι να μας πει τι συμβαινει; Εχει συμβει πχ σε καποιον να ερθει ειδοποιηση; Την εφαγε κατευθειαν απο την εφορια;  Ή ολα αυτα ειναι απλα απειλες;

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πρόστιμο 20 ευρώ από Αύγουστο του 21 και δεν έχει βεβαιωθεί στην εφορία μπορεί να πληρωθεί τώρα στον ΕΛΤΑ χωρίς περαιτέρω συνέπειες; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lector είπε

Εχει συμβει πχ σε καποιον να ερθει ειδοποιηση;

Σε μένα. Ειδοποίηση με το που ακριβώς έγινε η παράβαση και πότε. Έγραφε και πόσο καιρό είχα διορία να πληρώσω πριν τη στείλουν στην εφορία. 

Με κάποιον τρόπο βρήκαν την τωρινή μου διεύθυνση και μου έστειλαν επιστολή. Η άδεια γράφει την παλιά. 

Η κλήση ήταν από Δήμο Αθηναίων.

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...