alexme Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα,λοιπόν για όποιον γνωρίζει το θέμα είναι το εξής: Οι δικοί μου μένουν σε μια πολυκατοικία με λίγα διαμερίσματα αλλά δεν υπαρχει συμφωνία διαχείρισης του κοινοχρηστου χώρου,συγκεκριμένα καταπαταται συστηματικά από συγκεκριμένους ενοίκους που τον χρησιμοποιούν ως αποθήκη κλπ μέσα και έξω και θέλουν μάλιστα και να χτίσουν γκαράζ. Οι δικοί μου θέλουν να μείνει άθικτος ο χώρος γιατί θέλουν να το πουλησουν ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τα συμβόλαια. Περα από τις τριβες,έχουν κατά καιρούς παρουσιάσει ψεύτικα χαρτιά για θέσεις πάρκινγκ και γενικά έχουν δείξει πως δεν διστάζουν να κάνουν λαμογιες γιατί έχουν πλάτες. Το θέμα τώρα είναι πως ζήτησαν την ταυτότητα του πατέρα μου για αλλαγη παροχου ρευματος καθώς είναι διαχειριστής αλλά δεν το έχει με τα τεχνολογικά και αυτός την έδωσε (φωτογραφια). Ξερει κανεις αν μπορει να χρησιμοποιηθεί για δημιουργία ψεύδους καταστατικού(δεν υπάρχει τωρα) ή γενικά ως συναίνεση για να γίνουν αλλαγές όπως χτίσιμο στον κοινόχρηστο? Ευχαριστώ.
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεί να κάνουν χίλια όσα, πάρε τον δικηγόρο σου και ζήτησέ του να συντάξει επιστολή προς αυτόν που ζήτησε και έλαβε την ταυτότητα του πατέρα σου για να είσαι νομικά ασφαλής. (Επιπλέον, με την κίνηση αυτή θα δείξεις ότι έχεις και εσύ "πλάτες" και θα κοπεί η φόρα) Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από invisiblesurfer 1 2
alexme Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, invisiblesurfer είπε Μπορεί να κάνουν χίλια όσα, πάρε τον δικηγόρο σου και ζήτησέ του να συντάξει επιστολή προς αυτόν που ζήτησε και έλαβε την ταυτότητα του πατέρα σου για να είσαι νομικά ασφαλής. (Επιπλέον, με την κίνηση αυτή θα δείξεις ότι έχεις και εσύ "πλάτες" και θα κοπεί η φόρα) Σήμερα το απόγευμα θα πάει,υπήρχε μια επιτακτικοτητα να δώσει την ταυτότητα σήμερα και τον έπιασαν εξαπινης και τώρα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικο.Ειναι τόσο εύκολο με σκαναρισμενη ταυτότητα να κάνουν τίποτα?
lasithi12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, alexme είπε Σήμερα το απόγευμα θα πάει,υπήρχε μια επιτακτικοτητα να δώσει την ταυτότητα σήμερα και τον έπιασαν εξαπινης και τώρα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικο.Ειναι τόσο εύκολο με σκαναρισμενη ταυτότητα να κάνουν τίποτα? εγώ θα δήλωνα κλοπή την ίδια μέρα. άρα και ακύρωση. σε μια μερα βγαζεις καινουργεια ταυτότητα με 15€ κόστος. δικηγόροι και μαλακιες. πλέον ολα τα στοιχεια στους φορείς γινονται updated άρα δεν εχεις και τρεξίματα... 1
invisiblesurfer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, alexme είπε Σήμερα το απόγευμα θα πάει,υπήρχε μια επιτακτικοτητα να δώσει την ταυτότητα σήμερα και τον έπιασαν εξαπινης και τώρα κοντεύει να πάθει εγκεφαλικο.Ειναι τόσο εύκολο με σκαναρισμενη ταυτότητα να κάνουν τίποτα? Δεν γνωρίζω αγαπητέ μου, δεν έχω υπάρξει απατεώνας. Πάντως δεν είναι για εγκεφαλικό. Αν υπάρχει πίεση χρόνου θα μπορούσε η δικηγόρος να καλέσει τηλεφωνικά τον κύριο στον οποίο εδόθη η ταυτότητα, να του ζητήσει τον λόγο και να τον ενημερώσει για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο πατέρας σας για να είναι νομικά καλυμμένος. 1
alexme Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, invisiblesurfer είπε Δεν γνωρίζω αγαπητέ μου, δεν έχω υπάρξει απατεώνας. Πάντως δεν είναι για εγκεφαλικό. Αν υπάρχει πίεση χρόνου θα μπορούσε η δικηγόρος να καλέσει τηλεφωνικά τον κύριο στον οποίο εδόθη η ταυτότητα, να του ζητήσει τον λόγο και να τον ενημερώσει για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο πατέρας σας για να είναι νομικά καλυμμένος. Ο λόγος που εδοθη η ταυτότητα είναι legit (αλλαγή παροχου), το θέμα είναι δεδομένης της ποιότητας αυτού του ανθρώπου τι παραπάνω μπορεί να κάνει.Ευχαριστω πάντως.
vagos789 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Πολυ καχυποψια και πολυ κακη διαθεση γενικως Χαλαρωστε λιγο 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Κατσε ο πατερας σου ειναι διαχειρηστης και αλλοι κανονιζουν την αλλαγη παροχου ρευματος ? τη φαση κατι δεν κολλαει εδω
ekrepali Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Inuyasha είπε Κατσε ο πατερας σου ειναι διαχειρηστης και αλλοι κανονιζουν την αλλαγη παροχου ρευματος ? τη φαση κατι δεν κολλαει εδω @alexme Χαζομάρα του πατέρα σου που είναι διαχειριστής και θα πάρει και το λογαριασμό του ρεύματος στο όνομα του. Για την αλλαγή παρόχου εκτός από ταυτότητα του διαχειριστή, χρειάζεται και απόφαση γενικής συνέλευσης (θα πλαστογραφήσουν την υπογραφή του) ; Γιατί δε δίνετε τη διαχείρηση σε μια εταιρία να ησυχάσετε... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από ekrepali
takoulou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, ekrepali είπε @alexme Χαζομάρα του πατέρα σου που είναι διαχειριστής και θα πάρει και το λογαριασμό του ρεύματος στο όνομα του. Για την αλλαγή παρόχου εκτός από ταυτότητα του διαχειριστή, χρειάζεται και απόφαση γενικής συνέλευσης (θα πλαστογραφήσουν την υπογραφή του) ; Γιατί δε δίνετε τη διαχείρηση σε μια εταιρία να ησυχάσετε... Πλεον στο κοινοχρηστο ρολοι δεν μπαινει το ονομα κανενος.. Απλα γραφει κοινοχρηστο..
Hiddenite Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, αν γίνει αλλαγή στο όνομα του πατέρα σου χωρίς τη συγκατάθεσή του , τότε θα πάρει ένα λογαριασμό και θα απευθυνθεί στην ΔΕΗ είτε μόνος του είτε με δικηγόρο και θα κάνει καταγγελία. Θα ρωτήσει: πώς έγινε η αλλαγή χωρίς την αίτηση- υπογραφή μου; Αν του πούνε ότι ορίστε τα έγγραφα π.χ. εξουσιοδότηση τότε θα κινηθεί νομικά για πλαστογραφία. Θα βγεί άκρη. Κάποιος θα έχει βεβαιώσει το γνήσιο.
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε με το πρόβλημα σας. Μην δώσεις σε καμία περίπτωση ταυτότητα του πατέρα σου ούτε σε άλλους ενοίκους ούτε σε τρίτους που θα έρθουν σπίτι σας να σας πασάρουν και καλά προγράμματα άλλων παροχων. Αν θέλετε να αλλάξετε παροχο στο διαμέρισμα σας τότε πηγαίνει ο πατερας σου και κάνει την οποία διαδικασία μόνος του η μέσω εσένα με εξουσιοδότηση στα γραφεία του κάθε παρόχου και στην ΔΕΗ. Για το κοινόχρηστο ρεύμα ακολουθείται η ίδια διαδικασία από τον διαχειριστή.
tounion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Να πάει στην αστυνομία και να δηλώσει κλοπή ή απώλεια ταυτότητας.. φίλε μου το ρολόι που αφορά κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικίας έτσι έρχεται ο λογαριασμός δεν είναι ατομικό , δεν πρέπει να έχει όνομα.. τώρα εγώ που είμαι παράλογος αύριο θα βγω να ισχυριστώ ότι ο πατέρας σου θέλει να καβατζωσει κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και μεταφέρει τους λογαριασμούς στο όνομά του. Δηλαδή εκεί που κάνουν ατασθαλίες θα μπορέσουν να ισχυριστούν κι αυτοί το ίδιο.. κοίτα να δεις τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος κακοπροεραιτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα