KnightRider Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα στο συγκεκριμένο router..... Η σύνδεση μου είναι 30mbps Down/ 5mbps Up Δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC με 3 διαφορετικά Wifi usb και παρατηρώ στο ότι έχω μεν 30mbps download αλλά το upload είναι μόνο 0.1mbps ενώ μέσω LAN έχω κανονικά τα 5mbps..... ενώ μέσω κινητών έχω κανονικά 5mbps upload.... έχω δοκιμάσει να κάνω άπειρες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει και παράλληλα ζήτησα να μου φέρουν άλλο ρούτερ αλλά πάλι κάνει το ίδιο πράγμα.... Τι φάση γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα ??? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από KnightRider
Bourdoulas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Στις 22/2/2022 στις 1:29 ΜΜ, KnightRider είπε Καλησπέρα Έχω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα στο συγκεκριμένο router..... Η σύνδεση μου είναι 30mbps Down/ 5mbps Up Δοκίμασα σε 2 διαφορετικά PC με 3 διαφορετικά Wifi usb και παρατηρώ στο ότι έχω μεν 30mbps download αλλά το upload είναι μόνο 0.1mbps ενώ μέσω LAN έχω κανονικά τα 5mbps..... ενώ μέσω κινητών έχω κανονικά 5mbps upload.... έχω δοκιμάσει να κάνω άπειρες ρυθμίσεις αλλά το πρόβλημα παραμένει και παράλληλα ζήτησα να μου φέρουν άλλο ρούτερ αλλά πάλι κάνει το ίδιο πράγμα.... Τι φάση γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα ??? Εχεις κάνει δοκιμές και μέσω safe mode στα windows ;
KnightRider Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Εχεις κάνει δοκιμές και μέσω safe mode στα windows ; Ότι δοκιμές και να έκανα πάλι τα ίδια,, εδώ να πούμε δοκίμασα και με λάπτοπ και το αποτέλεσμα το ίδιο. Είναι λες και το ρουτερ επίτηδες δίνει αργό upload σε PC....
Bourdoulas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ κουλό πρόβλημα. Ποιο router είναι; Δοκίμασες στα 5Ghz;
KnightRider Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 26/2/2022 στις 1:37 ΜΜ, Bourdoulas είπε Πολύ κουλό πρόβλημα. Ποιο router είναι; Δοκίμασες στα 5Ghz; Το ρούτερ είναι το H267N ,,δεν έχει 5GHz - δοκίμασα channels και bandwidth να πειράξω αλλά πάλι τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα