Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, astrolavosg είπε

Καλορίζικη παιδιά. Είναι η πρώτη φορά πού ανέβασα προσφορά στο σχετικό forum...

Ιδού και κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις

https://www.avforums.com/threads/hisense-u8b-settings.2293823/

Καλή αρχή φιλαράκο, μη βιάζεσαι όμως με τις ρυθμίσεις γιατί στοιχηματίζω ότι δε θα παραλάβει κανείς. 

• Like 2
Δημοσ.

Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής παράξενο. Έχει σχετικά τεκμηριωμένες αξιολογήσεις στη σελίδα της το skroutz, οι οποίες είναι θετικές προς την τηλεόραση, αλλά οι ίδιες οι αξιολογήσεις  έχουν πολλές αρνητικές ψήφους. Για την ώρα θα κρατήσω το συμπέρασμά μου για το γιατί συμβαίνει αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ φοβαμαι για άκυρο 

Ένας φίλος μόλις έφυγε από ΜΜ Συγγρού και του είπαν δεν είχε απόθεμα παρά 2-3 κομμάτια τα οποία έχουν προπληρωθει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής παράξενο. Έχει σχετικά τεκμηριωμένες αξιολογήσεις στη σελίδα της το skroutz, οι οποίες είναι θετικές προς την τηλεόραση, αλλά οι ίδιες οι αξιολογήσεις  έχουν πολλές αρνητικές ψήφους. Για την ώρα θα κρατήσω το συμπέρασμά μου για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πού παρατήρησες. Προσωπικά θα ήθελα να μάθω με τί το συσχετίζεις. Βρήκα κι ένα σχετικά αναλυτικό review 

https://www.trustedreviews.com/reviews/hisense-u8b-4k-uled-tv-h65u8buk

Προσπαθώ (με το review) να σε καλοπιάσω όπως καταλαβαίνεις...

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ballin95 είπε

Πολύ φοβαμαι για άκυρο 

Ένας φίλος μόλις έφυγε από ΜΜ Συγγρού και του είπαν δεν είχε απόθεμα παρά 2-3 κομμάτια τα οποία έχουν προπληρωθει

Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες.

Μόλις τώρα, astrolavosg είπε

Πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πού παρατήρησες. Προσωπικά θα ήθελα να μάθω με τί το συσχετίζεις. Βρήκα κι ένα σχετικά αναλυτικό review 

https://www.trustedreviews.com/reviews/hisense-u8b-4k-uled-tv-h65u8buk

Προσπαθώ να σε καλοπιάσω όπως καταλαβαίνεις...

Η Hisense τείνει να γίνει η πιο vfm μάρκα στα δικά μου μάτια και αυτό ίσως να χαλάει τη σούπα σε όσους εμπορεύονται LG και Samsung. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο τραβηγμένη σα σκέψη, αλλά επειδή παρακολουθώ τις... αξιολογήσεις των αξιολογήσεων, πρώτη φορά παρατηρώ τέτοιο παράδοξο.

• Like 1
Δημοσ.

θεωρω πως εδωσα παραγγελια απο τους πρωτους (υπηρχαν 2 ποστ στο θεμα αυτο), ανησυχω ομως γιατι εβαλα παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες.

Η Hisense τείνει να γίνει η πιο vfm μάρκα στα δικά μου μάτια και αυτό ίσως να χαλάει τη σούπα σε όσους εμπορεύονται LG και Samsung. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο τραβηγμένη σα σκέψη, αλλά επειδή παρακολουθώ τις... αξιολογήσεις των αξιολογήσεων, πρώτη φορά παρατηρώ τέτοιο παράδοξο.

Υπάρχουν σκέψεις αρκετά πιο τραβηγμένες πού είναι εν τέλει  πραγματικότητες... Το θεωρώ αρκετά πιθανό να ισχύει ως σενάριο.

Επεξ/σία από astrolavosg
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε

Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες

Λες να πόσταρα για το συγκεκριμένο μόνο 

Είδε το στοκ παντού , δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο

Μόνο κάτι εκθεσιακές σε public βρήκε 

Μάλιστα τον ρώτησε πού τις θυμήθηκαν αυτές από κάνα insomnia το είδες 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsagod είπε

εβαλα και εγω παραγγελία. Τι κάνουμε όμως την παλιά TV?

Δωμάτιο, χωριό κλπ.

Μόλις τώρα, ballin95 είπε

Λες να πόσταρα για το συγκεκριμένο μόνο 

Είδε το στοκ παντού , δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο

Που να ξέρω αν δεν γράψεις αναλυτικά; Τέλος πάντων, θα δείξει.

Δημοσ.

Παιδιά πάρτε και τηλ στα MM στην εξυπηρέτηση για να ρωτήσετε για απόθεμα….χθες είχε 2 Tv 32’’ στα 49€ τη μία πήρα τηλ και μου λένε συστημικό λάθος για τη μία…και για την άλλη έχω μπει σε σειρά προτεραιότητας…..

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έλαβα email δεν υπάρχει το προϊόν εμφανίστηκε στο site λόγω λάθους και το προϊόν είναι κατηργημένο.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι απλά..., γιατί μπορούν!:angry:

Κατά τ' άλλα:

Αναφορά σε κείμενο

Media Markt, η παραγγελία σου... είναι στα καλύτερα χέρια!

Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια.

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...