manosfp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, astrolavosg είπε Καλορίζικη παιδιά. Είναι η πρώτη φορά πού ανέβασα προσφορά στο σχετικό forum... Ιδού και κάποιες προτεινόμενες ρυθμίσεις https://www.avforums.com/threads/hisense-u8b-settings.2293823/ Καλή αρχή φιλαράκο, μη βιάζεσαι όμως με τις ρυθμίσεις γιατί στοιχηματίζω ότι δε θα παραλάβει κανείς. 2
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής παράξενο. Έχει σχετικά τεκμηριωμένες αξιολογήσεις στη σελίδα της το skroutz, οι οποίες είναι θετικές προς την τηλεόραση, αλλά οι ίδιες οι αξιολογήσεις έχουν πολλές αρνητικές ψήφους. Για την ώρα θα κρατήσω το συμπέρασμά μου για το γιατί συμβαίνει αυτό. 1
ballin95 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ φοβαμαι για άκυρο Ένας φίλος μόλις έφυγε από ΜΜ Συγγρού και του είπαν δεν είχε απόθεμα παρά 2-3 κομμάτια τα οποία έχουν προπληρωθει
astrolavosg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Εντωμεταξύ παρατήρησα το εξής παράξενο. Έχει σχετικά τεκμηριωμένες αξιολογήσεις στη σελίδα της το skroutz, οι οποίες είναι θετικές προς την τηλεόραση, αλλά οι ίδιες οι αξιολογήσεις έχουν πολλές αρνητικές ψήφους. Για την ώρα θα κρατήσω το συμπέρασμά μου για το γιατί συμβαίνει αυτό. Πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πού παρατήρησες. Προσωπικά θα ήθελα να μάθω με τί το συσχετίζεις. Βρήκα κι ένα σχετικά αναλυτικό review https://www.trustedreviews.com/reviews/hisense-u8b-4k-uled-tv-h65u8buk Προσπαθώ (με το review) να σε καλοπιάσω όπως καταλαβαίνεις... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από astrolavosg
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ballin95 είπε Πολύ φοβαμαι για άκυρο Ένας φίλος μόλις έφυγε από ΜΜ Συγγρού και του είπαν δεν είχε απόθεμα παρά 2-3 κομμάτια τα οποία έχουν προπληρωθει Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες. Μόλις τώρα, astrolavosg είπε Πραγματικά ενδιαφέρον αυτό πού παρατήρησες. Προσωπικά θα ήθελα να μάθω με τί το συσχετίζεις. Βρήκα κι ένα σχετικά αναλυτικό review https://www.trustedreviews.com/reviews/hisense-u8b-4k-uled-tv-h65u8buk Προσπαθώ να σε καλοπιάσω όπως καταλαβαίνεις... Η Hisense τείνει να γίνει η πιο vfm μάρκα στα δικά μου μάτια και αυτό ίσως να χαλάει τη σούπα σε όσους εμπορεύονται LG και Samsung. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο τραβηγμένη σα σκέψη, αλλά επειδή παρακολουθώ τις... αξιολογήσεις των αξιολογήσεων, πρώτη φορά παρατηρώ τέτοιο παράδοξο. 1
chocorello Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 θεωρω πως εδωσα παραγγελια απο τους πρωτους (υπηρχαν 2 ποστ στο θεμα αυτο), ανησυχω ομως γιατι εβαλα παραλαβη απο καταστημα και πληρωμη εκει.
astrolavosg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες. Η Hisense τείνει να γίνει η πιο vfm μάρκα στα δικά μου μάτια και αυτό ίσως να χαλάει τη σούπα σε όσους εμπορεύονται LG και Samsung. Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο τραβηγμένη σα σκέψη, αλλά επειδή παρακολουθώ τις... αξιολογήσεις των αξιολογήσεων, πρώτη φορά παρατηρώ τέτοιο παράδοξο. Υπάρχουν σκέψεις αρκετά πιο τραβηγμένες πού είναι εν τέλει πραγματικότητες... Το θεωρώ αρκετά πιθανό να ισχύει ως σενάριο. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από astrolavosg
tsagod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 εβαλα και εγω παραγγελία. Τι κάνουμε όμως την παλιά TV?
ballin95 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Μπορεί να αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα. Στοκ μπορεί να υπάρχει και σε άλλα καταστήματα καθώς και στις αποθήκες Λες να πόσταρα για το συγκεκριμένο μόνο Είδε το στοκ παντού , δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο Μόνο κάτι εκθεσιακές σε public βρήκε Μάλιστα τον ρώτησε πού τις θυμήθηκαν αυτές από κάνα insomnia το είδες
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, tsagod είπε εβαλα και εγω παραγγελία. Τι κάνουμε όμως την παλιά TV? Δωμάτιο, χωριό κλπ. Μόλις τώρα, ballin95 είπε Λες να πόσταρα για το συγκεκριμένο μόνο Είδε το στοκ παντού , δεν υπάρχει τπτ διαθέσιμο Που να ξέρω αν δεν γράψεις αναλυτικά; Τέλος πάντων, θα δείξει.
iPodclassic Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά πάρτε και τηλ στα MM στην εξυπηρέτηση για να ρωτήσετε για απόθεμα….χθες είχε 2 Tv 32’’ στα 49€ τη μία πήρα τηλ και μου λένε συστημικό λάθος για τη μία…και για την άλλη έχω μπει σε σειρά προτεραιότητας….. 1
Inler Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις έλαβα email δεν υπάρχει το προϊόν εμφανίστηκε στο site λόγω λάθους και το προϊόν είναι κατηργημένο. 1 2
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έτσι απλά..., γιατί μπορούν! Κατά τ' άλλα: Αναφορά σε κείμενο Media Markt, η παραγγελία σου... είναι στα καλύτερα χέρια! Αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από DownUNDERground 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις