Sibyl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Είχα κάνει την παρακάτω ερώτηση και σ΄ένα άλλο θέμα που βέβαια καμία σχέση δεν είχε με την απορία μου οπότε όπως ήταν λογικό, δεν πηρα απάντηση. Ξαναρωτάω λοιπόν εδώ με την ελπίδα ότι κάποιος θα με διαφωτίσει. ΄Εχω παρατηρήσει ότι συνδέομαι κανονικά στο φόρουμ και μετά από κάποια ώρα, αποσυνδέομαι χωρίς να το έχω επιλέξει. ΄Οταν γράφω μια απάντηση μπορεί να προκύψει ένα τηλεφώνημα ή κάτι άλλο που θα με καθυστερήσει και όταν επιστρέφω και την ολοκληρώνω, πατάω την υποβολή απάντησης αλλά ω του θαύματος τζάμπα ο κόπος αφού όσα είχα γράψει έχουν γίνει καπνός! Για βοηθήστε βρε παιδιά την αδαή! 1
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 https://www.insomnia.gr/forums/forum/19-troubleshooting/
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, Sibyl είπε Είχα κάνει την παρακάτω ερώτηση και σ΄ένα άλλο θέμα που βέβαια καμία σχέση δεν είχε με την απορία μου οπότε όπως ήταν λογικό, δεν πηρα απάντηση. Ξαναρωτάω λοιπόν εδώ με την ελπίδα ότι κάποιος θα με διαφωτίσει. ΄Εχω παρατηρήσει ότι συνδέομαι κανονικά στο φόρουμ και μετά από κάποια ώρα, αποσυνδέομαι χωρίς να το έχω επιλέξει. ΄Οταν γράφω μια απάντηση μπορεί να προκύψει ένα τηλεφώνημα ή κάτι άλλο που θα με καθυστερήσει και όταν επιστρέφω και την ολοκληρώνω, πατάω την υποβολή απάντησης αλλά ω του θαύματος τζάμπα ο κόπος αφού όσα είχα γράψει έχουν γίνει καπνός! Για βοηθήστε βρε παιδιά την αδαή! Όταν συνδέεσαι, τσέκαρε την επιλογή "Να με θυμάσαι" και δεν θ' αποσυνδέεσαι.
Nabuko Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Sibyl είπε καμία σχέση δεν είχε με την απορία μου Όπως και ο τίτλος που έχεις βάλει για την τωρινή απορία σου 38 λεπτά πριν, Sibyl είπε Εχω παρατηρήσει ότι συνδέομαι κανονικά στο φόρουμ και μετά από κάποια ώρα, αποσυνδέομαι χωρίς να το έχω επιλέξει.
nvel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, Sibyl είπε τζάμπα ο κόπος αφού όσα είχα γράψει έχουν γίνει καπνός! αυτά που γράφεις αποθηκεύονται αυτόματα μετά από λίγο και όταν ξανά μπεις επανέρχονται 1
Sibyl Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 @Mrs. Hyde και @nvel σας ευχαριστώ πολύ!👍 @Nabuko Κανένα έλεος στην αδαή, έτσι; Μάλλον δεν πρέπει να ξαναρωτήσω κάτι γιατί βλέπω να μου εκσφενδονίζεις ιπτάμενη παντόφλα!🤣 1
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, nvel είπε αυτά που γράφεις αποθηκεύονται αυτόματα μετά από λίγο και όταν ξανά μπεις επανέρχονται Αυτο ειναι λειτουργία του browser, οχι του φορουμ
nvel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αυτο ειναι λειτουργία του browser, οχι του φορουμ αυτό είναι λειτουργία του invsion και όχι του browser 1
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Έχω και γω μια απορία για τις αναρτήσεις. Πόση ώρα πρέπει να περάσει ώστε όταν κάνω νέο ποστ να μην συγχωνευτεί με το παλιό που είναι από πάνω?
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Έχω και γω μια απορία για τις αναρτήσεις. Πόση ώρα πρέπει να περάσει ώστε όταν κάνω νέο ποστ να μην συγχωνευτεί με το παλιό που είναι από πάνω? Πρεπει να ειναι στην 1 ωρα. Δοκιμασε το στην περιοχη του τεστ, καθε 10 λεπτα κανε νεο ποστ 1
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 On 27/03/2023 at 00:16, cthulhucarbide said: Έχω και γω μια απορία για τις αναρτήσεις. Πόση ώρα πρέπει να περάσει ώστε όταν κάνω νέο ποστ να μην συγχωνευτεί με το παλιό που είναι από πάνω? μια ωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις