GATE123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, vmaria είπε Το mate δεν υπάρχει κάπου. Για το google pixel 6 + 6 pro τι έχεις να πεις; Το 6 pro είναι στα ίδια επίπεδα με το P40 pro και του Mate 40 Pro. Μην σου πω και λίγο καλύτερο. Αλλά θα πάρεις κινητό που δεν υποστηρίζεται από την Ελλάδα?
vmaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Το 6 pro είναι στα ίδια επίπεδα με το P40 pro και του Mate 40 Pro. Μην σου πω και λίγο καλύτερο. Αλλά θα πάρεις κινητό που δεν υποστηρίζεται από την Ελλάδα? το p40 pro που ψάχνω το βρίσκω με 800+(ενώ παλιότερα αν δε κάνω λάθος το είχαν κατεβάσει στα 400+) και δεν αξίζει για 2 χρονών τηλέφωνο πιστεύω να δώσω τοσα. Αν το pixel εκτός απ τα παραπάνω δεν έχει συναγωνισμό από άποψη ποιότητας-τιμής ,γιατί να μην πάρω το ρίσκο?Εξάλλου τις περισσότερες φορές ότι πρόβλημα σου βγάλει ένα κινητό θα είναι τις πρώτες μέρες της doa.Έτσι το σκέφτομαι.
GATE123 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, vmaria είπε Αν το pixel εκτός απ τα παραπάνω δεν έχει συναγωνισμό από άποψη ποιότητας-τιμής ,γιατί να μην πάρω το ρίσκο?Εξάλλου τις περισσότερες φορές ότι πρόβλημα σου βγάλει ένα κινητό θα είναι τις πρώτες μέρες της doa.Έτσι το σκέφτομαι. Αυτό είναι στην δική σου κρίση. Πάντως το Pixel αξίζει από θέμα κάμερας. Αυτή την στιγμή κυμαίνεται στα 970+ Εδώ σου έχω και φωτογραφικά πως πάει με τα άλλα δύο
vmaria Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, GATE123 είπε Αυτό είναι στην δική σου κρίση. Πάντως το Pixel αξίζει από θέμα κάμερας. Αυτή την στιγμή κυμαίνεται στα 970+ Εδώ σου έχω και φωτογραφικά πως πάει με τα άλλα δύο οκ πολύ καλό το Pixel!! Επίσης,μετά από βιντεάκια που είδα, η μόνη διαφορά του 6 με το 6 pro για μένα είναι στον τηλεφακό ,που έχει παραπάνω το pro.Ιδανικά θα ήθελα να βγάζω φωτο το φεγγάρι αλλα δε ξέρω βέβαια αν αξίζει αυτή διαφορά τα 250+ παραπάνω χρήματα. Μπέρδεμα στο μπερδεγουει Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2022 από vmaria
SeNNinhA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2022 Στις 24/2/2022 στις 12:20 ΜΜ, vmaria είπε οκ πολύ καλό το Pixel!! Επίσης,μετά από βιντεάκια που είδα, η μόνη διαφορά του 6 με το 6 pro για μένα είναι στον τηλεφακό ,που έχει παραπάνω το pro.Ιδανικά θα ήθελα να βγάζω φωτο το φεγγάρι αλλα δε ξέρω βέβαια αν αξίζει αυτή διαφορά τα 250+ παραπάνω χρήματα. Μπέρδεμα στο μπερδεγουει Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!! Πόσα φεγγάρια νομίζεις ότι θα βγάλεις? 4-5 θα σου πω εγώ. Βαρετό θέμα. Με 250-300 παίρνεις μια Panasonic Lumix FZ82 με 60Χ zoom. Εάν δεν σου φτάνει πας και στην Nikon P900 με 83Χ zoom. Σε κάθε περίπτωση (κάμερα ή κινητό) θέλεις τρίποδο και βελτιστα remote για το κλικ. Το να δώσεις +250 για ένα κινητό για φώτο από φεγγάρι για να έχεις μερικές πολυ μέτριες φώτο από αυτό είναι απλά πεταμενα λεφτά.
vmaria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 28/2/2022 στις 11:44 ΠΜ, SeNNinhA είπε Πόσα φεγγάρια νομίζεις ότι θα βγάλεις? 4-5 θα σου πω εγώ. Βαρετό θέμα. Με 250-300 παίρνεις μια Panasonic Lumix FZ82 με 60Χ zoom. Εάν δεν σου φτάνει πας και στην Nikon P900 με 83Χ zoom. Σε κάθε περίπτωση (κάμερα ή κινητό) θέλεις τρίποδο και βελτιστα remote για το κλικ. Το να δώσεις +250 για ένα κινητό για φώτο από φεγγάρι για να έχεις μερικές πολυ μέτριες φώτο από αυτό είναι απλά πεταμενα λεφτά. Ναι ισχύει. Τα ζύγισα και λέω να πάρω το απλό pixel ,ίσως κάποια στιγμή και μια καλή κάμερα για να βγάζω και τα αστέρια,τους πλανήτες κλπ.Σ ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα