rearshooter Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο powerbank με τα χαρακτηριστικά του τίτλου? Επίσης όποιος έχει γνώσεις να μου έδινε ένα πλάνο ώστε να το φτιάξω μόνος μου. Ευχαριστώ
rearshooter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κανείς ρε παιδιά?! Λοιπόν για να γίνω πιο συγκεκριμένος πρότζεκτ all in one laptop - tab 13.3 οθόνη αφής - 12v /2A , rpi4 5v/3A σκέφτομαι αν εγκαταστήσω το παρακάτω powerbank είμαι εντάξει? https://www.skroutz.gr/s/29042567/Baseus-Adaman-20000mAh-Μαύρο-65W.html Αλλιώς σκέφτομαι να κάνω δύο από μπαταρίες 18650 ή 26650 αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί στο παρελθόν...θέλω βοήθεια Αρχικά σκέφτομαι πως με 3 από τις παρακάτω https://www.skroutz.gr/s/24480782/X-Balog-Επαναφορτιζόμενη-Μπαταρία-26650-Li-ion-8800mAh-4-2V-1τμχ.html έχουμε σε σειρά 3χ4.2v -> 12.6v (όπου λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα) / 8800mAh όμως πρέπει να βάλω ένα πινακάκι όπου θα φορτίζει με κάποιο usb και θα βγάζει usb. To θέμα είναι...ποιό?! πρέπει οπωσδήποτε να βγάζει 2Α και βέβαια να ελέγξω την τάση ώστε να είναι 12-12.1 . Αυτό θα είναι το μπανκ για την οθόνη. Για το rpi4 θα βάλω δύο από τις ίδιες παράλληλα, άρα θα έχω 4.2 τάση και 17600 mAh ένταση. Εδώ χρειάζομαι πλακετίτσα ώστε να ανεβάσω την τάση στα 5 με 5.1 και βέβαια να παίρνει και να δίνει usb. Η έξοδος πρέπει να είναι 3Α στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όποιος μπορεί να μου απαντήσει! υγ με ίδια λογική θα φτιάξω για τις 18650...το θέμα είναι ποια board χρειάζονται... Εκτός αν μας κάνει το έτοιμο της baseus οπότε τελείωσε Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από rearshooter
Gatilaras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Αρα θελεις να κανεις ενα AIO με raspberry και οθονη αφης.Το raspberry σιγουρα δουλευει με το powerbank,πολυ πιθανο και η οθονη με dc-dc step up(boost) μετασχηματιστη απο 5 σε 12v και καλυπτεσαι ανετα απλα προσοχη να βγαζει o μετασχηματιστης αρκετα αμπερ εξοδου. Απο 'κει κ περα πολυ πιθανο να καλυπτεσαι με ενα powerbank απλα.
rearshooter Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 οκ! σε ευχαριστώ!έχεις να προτείνεις powerbank συγκεκριμένο?Αυτό που αναφέρω πιθανώς να με καλύπτει?Έχεις επίσης πρόταση για το step up?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα