aXer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό να βρω τον ιδιοκτήτη μιας κατοικίας από την διεύθυνση και μόνο. Έχω σταμπάρει κανά δυο σπίτια που είναι σε φάση εγκατάλειψης και ενδιαφέρομαι να έρθω σε επαφή με τους ιδιοκτήτες να δω άμα τα πουλάνε. Μπορώ πχ να ρωτήσω στην πολεοδομία; Ή να πάρω αμπάριζα τους γείτονες και να χτυπάω κουδούνια; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από aXer
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, aXer είπε Ή να πάρω αμπάριζα τους γείτονες και να χτυπάω κουδούνια; νομιζω ειναι το πιο λογικο/ρεαλιστικό, απλα φροντισε να μη φανεις περιεργος γιατι πιο πιθανό θα ειναι μετά να σε βρει η αστυνομια παρα να βρεις ιδιοκτητες 1
sstratos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, aXer είπε Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό να βρω τον ιδιοκτήτη μιας κατοικίας από την διεύθυνση και μόνο. Έχω σταμπάρει κανά δυο σπίτια που είναι σε φάση εγκατάλειψης και ενδιαφέρομαι να έρθω σε επαφή με τον ιδιοκτήτη να δω άμα το πουλάει. Μπορώ πχ να ρωτήσω στην πολεοδομία; Ή να πάρω αμπάριζα τους γείτονες και να χτυπάω κουδούνια; Εγώ οταν έψαχνα μέρος να ανοίξω μαγαζί και είχα βρεί ενα αλλα δεν ειχε ενοικιαστήριο (με τηλέφωνο) , ρώτησα τους γείτονες.... ολοι ξέρανε ποιανού είναι και που θα τον βρώ 1
tigergreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Moνο στο κτηματολογιο πλεον! Αν φυσικα εχει δηλωθει. 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 hours ago, aXer said: Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό να βρω τον ιδιοκτήτη μιας κατοικίας από την διεύθυνση και μόνο. Έχω σταμπάρει κανά δυο σπίτια που είναι σε φάση εγκατάλειψης και ενδιαφέρομαι να έρθω σε επαφή με τους ιδιοκτήτες να δω άμα τα πουλάνε. Μπορώ πχ να ρωτήσω στην πολεοδομία; Ή να πάρω αμπάριζα τους γείτονες και να χτυπάω κουδούνια; Αν τα σπίτια αυτά είναι σε περιοχή με ενεργό Κτηματολόγιο, μπορείς μέσω έρευνας στο Κτηματολόγιο να βρεις τους ιδιοκτήτες. Εναλλακτικά, ρωτάς στη γειτονιά (γείτονες, κάποιο κοντινό κατάστημα κλπ). 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, paredwse είπε Αν τα σπίτια αυτά είναι σε περιοχή με ενεργό Κτηματολόγιο, μπορείς μέσω έρευνας στο Κτηματολόγιο να βρεις τους ιδιοκτήτες. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με αυτό (link) ; 1
mclein² Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, AristidisZ είπε Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με αυτό (link) ; κι εγω θελω
xsterg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 θα εκδηλωσεις το ενδιαφερον σου στους επαγγελματιες της περιοχης. επίσης θα βρεις τυχον κατοικους και θα τους ενημερωσεις. ενα βημα παραπανω ειναι να απευθυνθεις σε μεσιτικο γραφειο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 17 hours ago, AristidisZ said: Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός με αυτό (link) ; 13 hours ago, mclein² said: κι εγω θελω Δεν υπάρχει διαθέσιμη υπηρεσία online για πολίτες, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε δικηγόρο ή σε συμβολαιογράφο ή σε μηχανικό (με επιφύλαξη για τους τελευταίους). Μόνο αυτοί έχουν τη δυνατότητα να δουν online στοιχεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα