Uptheirons Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Καλημερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα. Στη γειτονια και συγκεκριμενα στο δρομο που ακολουθω για να παω τα παιδια αγγλικα υπαρχει το σπιτι ενος ρακοσυλλεκτη. Ειναι και δρομος με αρκετη κινηση και σχετικα στενος, δεν παρακαμπτεις το πεζοδρομιο για κανενα λογο. Παλια μονοκατοικια ισογεια με αυλη και γκαραζ και εισοδο στο πλαι με 4 σκαλακια. Ο τυπος εχει μαζεψει σιδερα, κουτια ξυλινα, πλαστικα αντικειμενα ευτελους αξιας, παλετες, καγκελα...ο,τι μπορειτε να φανταστειτε. Ολα στιβαγμενα στην αυλη του ως πανω σε βαθμο που η προσοψη του σπιτιου δεν φαινεται καθολου, δεξια κι αριστερα στα σκαλακια σε βαθμο που του απομενουν 20 εκ. για να ανεβει στην πορτα του και βεβαια στο γκαραζ το οποιο αποτελει συνεχεια της αυλης απλα εχει βαλει μια πινακιδα no parking πανω σε μια σιδερενια πορτα (οχι ρολο). Δεν βλεπεις μεσα τι γινεται απο τη σαβουρα. Ως εδω καλα, σπιτι του ειναι, δεν μυριζει κατι για να καλεσεις υγειονομικο. Το θεμα ειναι οτι η αρρωστια του (γιατι σορρυ τετοιο σαβουρομαζεμα ειναι παθολογικο) εχει επεκταθει. Τα πραγματα πλεον δεν χωρανε και τα δενει γυρω απο την αυλη-αποθηκη με ζιπακια και αλυσιδες και καταπατα πεζοδρομιο. Εχει ενταξει στην περιφραξη του και τα δεντρα του δημου. Το πεζοδρομιο εχει μεινει απο 1 μετρο στα 40 εκατοστα πλεον. Για να περασεις ενα σπασιμο στη μεση το κανεις αφου και τα δεντρα και τα φυτα δεν κουρευονται και προεξεχουν. Εξω απο το πεζοδρομιο στο επιπεδο του δρομου που αλλοι παρκαρουν εχει παρκαρει μηνες τωρα 3 μηχανακια με κουκουλες (δεν τα εχουμε δει ποτε), γυρω γυρω τουβλα για να μη φυγει η κουκουλα κι απο πανω παλετες και κουτια δεμενα κι αυτα. Το πισω μερος απο τα μηχανακια (σελες ή βαλιτσες) "μπαινουν" στο πεζοδρομιο. Δηλαδη απο τη μια η σαβουρα κι απο την αλλη τα μηχανακια μονιμως κουκουλωμενα. Χθες στην προσπαθεια μου να περασω σκονταψα πανω στο σιδερενιο κολωνακι του δημου. Ειναι που ειναι τα πεζοδρομια το τερματισε κι αυτος. Πηρα Δημοτικη Αστυνομια πριν τα Χριστουγεννα δεν εγινε κατι. Ξαναπηρα σημερα μου ειπαν θα πανε να δουνε. Τι αλλο μενει να κανω?
takoulou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Uptheirons είπε Καλημερα σε ολους. Εχω το εξης προβλημα. Στη γειτονια και συγκεκριμενα στο δρομο που ακολουθω για να παω τα παιδια αγγλικα υπαρχει το σπιτι ενος ρακοσυλλεκτη. Ειναι και δρομος με αρκετη κινηση και σχετικα στενος, δεν παρακαμπτεις το πεζοδρομιο για κανενα λογο. Παλια μονοκατοικια ισογεια με αυλη και γκαραζ και εισοδο στο πλαι με 4 σκαλακια. Ο τυπος εχει μαζεψει σιδερα, κουτια ξυλινα, πλαστικα αντικειμενα ευτελους αξιας, παλετες, καγκελα...ο,τι μπορειτε να φανταστειτε. Ολα στιβαγμενα στην αυλη του ως πανω σε βαθμο που η προσοψη του σπιτιου δεν φαινεται καθολου, δεξια κι αριστερα στα σκαλακια σε βαθμο που του απομενουν 20 εκ. για να ανεβει στην πορτα του και βεβαια στο γκαραζ το οποιο αποτελει συνεχεια της αυλης απλα εχει βαλει μια πινακιδα no parking πανω σε μια σιδερενια πορτα (οχι ρολο). Δεν βλεπεις μεσα τι γινεται απο τη σαβουρα. Ως εδω καλα, σπιτι του ειναι, δεν μυριζει κατι για να καλεσεις υγειονομικο. Το θεμα ειναι οτι η αρρωστια του (γιατι σορρυ τετοιο σαβουρομαζεμα ειναι παθολογικο) εχει επεκταθει. Τα πραγματα πλεον δεν χωρανε και τα δενει γυρω απο την αυλη-αποθηκη με ζιπακια και αλυσιδες και καταπατα πεζοδρομιο. Εχει ενταξει στην περιφραξη του και τα δεντρα του δημου. Το πεζοδρομιο εχει μεινει απο 1 μετρο στα 40 εκατοστα πλεον. Για να περασεις ενα σπασιμο στη μεση το κανεις αφου και τα δεντρα και τα φυτα δεν κουρευονται και προεξεχουν. Εξω απο το πεζοδρομιο στο επιπεδο του δρομου που αλλοι παρκαρουν εχει παρκαρει μηνες τωρα 3 μηχανακια με κουκουλες (δεν τα εχουμε δει ποτε), γυρω γυρω τουβλα για να μη φυγει η κουκουλα κι απο πανω παλετες και κουτια δεμενα κι αυτα. Το πισω μερος απο τα μηχανακια (σελες ή βαλιτσες) "μπαινουν" στο πεζοδρομιο. Δηλαδη απο τη μια η σαβουρα κι απο την αλλη τα μηχανακια μονιμως κουκουλωμενα. Χθες στην προσπαθεια μου να περασω σκονταψα πανω στο σιδερενιο κολωνακι του δημου. Ειναι που ειναι τα πεζοδρομια το τερματισε κι αυτος. Πηρα Δημοτικη Αστυνομια πριν τα Χριστουγεννα δεν εγινε κατι. Ξαναπηρα σημερα μου ειπαν θα πανε να δουνε. Τι αλλο μενει να κανω? Καλημερα... Καταγγελεια στον δημο.. Στην περιφερεια που ανηκεις... Στις υπηρεσιες υγιεινης... Παντου..Με email.. 2
Uptheirons Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στην Δημοτικη Αστυνομια εδωσα το ονομα μου γιατι μου ειπαν οτι παραμενουν ολες οι τηλεφωνικες καταγγελιες ανωνυμες. Αν το στειλω εγγραφως υπαρχει περιπτωση να μαθει κι αυτος το ονομα μου? Δεν τον γνωριζω, απο τις συνηθειες του δεν μου κανει και για ακεραιος οσον αφορα τον ψυχισμο του και δεν το κρυβω φοβαμαι οτι με μια αναζητηση στα κουδουνια της γειτονιας με βρισκει. Ξερω 'γω εχει τρελαθει κι ο κοσμος ρε παιδια.
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Άσε τα τηλέφωνα. Μόνο γραπτώς. Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν -έστω- εντός 10 εργάσιμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα