Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα το συγκεκριμένο από τι κατάλαβα το χρησιμοποιούν μέσω τηλεφώνου για να έχουν αναγνώριση κλήσης όταν περνούν τηλέφωνο οι πελάτες κ να εμφανίζει τα στοιχεία τους . Δεν υπάρχει πλέον δύσκολα να βρεθεί η μια θύρα πηγαίνει πίσω από το ρούτερ κ η άλλη στο τηλέφωνο,υπάρχει κάτι ανάλογο;

USBFaxModem2Ports56kDialUpV92V90.jpg

Δημοσ.

Δες αν βρεις σε καποιο καταστημα μοντεμ σε pci θυρα που λογικα κανει το ιδιο. Καποτε ειχα πολλα αλλα τα πεταξα, μιας και πλεον ειναι προϊστορικα σαν hw λογω των dsl συνδεσεων.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάποιες κάρτες όπως αυτή και αναρωτιέμαι, υπάρχει δυνατότητα να κάνω κλίση (όπως κάνω και με το τηλέφωνο) μέσα από το λειτουργικό;

Δημοσ.

Usb to serial cable και εξωτερικό modem, λειτουργεί αλλά ίσως πρέπει να δοκιμάσεις μερικά διαφορετικά  καλώδια usb to serial γιατί δεν κάθονται πάντα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Έχω κάποιες κάρτες όπως αυτή και αναρωτιέμαι, υπάρχει δυνατότητα να κάνω κλίση (όπως κάνω και με το τηλέφωνο) μέσα από το λειτουργικό;

Για ποιο λειτουργικό μιλάμε; Για Windows μέχρι και τα Windows 11 γίνεται με το dialer.exe που έχουν, μπορείς να καλέσεις κανονικά μέσω του modem. Το πρόβλημα είναι να δεχτείς κλήσεις, καθώς όλα τα software τηλεφωνικά κέντρα ήδη από την εποχή των Vista πλέον δουλεύουν με VOIP. Αν υπάρχει κάποιο που να δουλεύει θα με ενδιέφερε και μένα να το μάθω και ας είναι για Windows.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Για ποιο λειτουργικό μιλάμε;

Προς το παρόν Windows 10. 

2 ώρες πριν, BadBoy είπε

μπορείς να καλέσεις κανονικά μέσω του modem.

Modem είναι η PCI κάρτα ή το modem που συνδέεται μεταξύ γραμμής τηλεφώνου και PC;

2 ώρες πριν, BadBoy είπε

όλα τα software τηλεφωνικά κέντρα ήδη από την εποχή των Vista πλέον δουλεύουν με VOIP.

Δηλαδή; Το VoIP ρούτερ μου κάνει ή θέλει κάτι πιο εξειδικευμένο;

Δημοσ.

πως θα κανετε αναλογική κλήση σε ψηφιακή γραμμή ?
αυτό είναι όλο το voip δεν υπαρχή πλέον το ξεχωριστό αναλογικό κομμάτι εκτός και αν πληρώσεις extra

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...