swarchz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 καλησπερα. προσφατα μιλησα για μια δουλεια σε μια επιχειρηση. μου ειπαν οτι τ ωραριο ειναι 8-4 δευτερα εως παρασκευη και σαββατο 8-2.30. ο ανθρωπος που μιλησα ειπε οτι αμα με προσλαβει θα με προσλαβει μεσω προγραμματος οαεδ. ειπε οτι το προγραμμα δινει 640? αλλα αυτος θα μου δινει 700 ευρω. μιας και ειναι η πρωτη φορα που παω να πιασω δουλεια εχω τις εξης αποριες. 1)Για τις ωρες θα δουλευω (αμα) ποιο ειναι το minimum legal ποσο που θα επρεπε να παιρνω; γιατι αν αυτος μου βαζει 700 μεικτα ειναι πολυ λιγα βασικα λιγοτερα του βασικου(;) 2)Γινεται να συμπληρωσει επιπλεον χρηματα σε αυτα του οαεδ αυτος; η ο οαεδ βαζει στανταρ το ποσο 640(;) και αυτος εννουσε οτι θα μου δινει 580 (που ειναι τα καθαρα) + αλλα 120 μαυρα (580+120=700) που αμα ειναι ετσι ειναι σχετικα οκ, τουλαχιστον λιγο πιο τιμιο.
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Ρώτα αν εννοεί μικτά ή καθαρά. Μετά δες αν σου φτάνουν, αν έχει κάποια προοπτική η δουλεία, αν υπάρχει εναλλακτική κτλ.
dbrillis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Πως γίνετε να βαλεις τη λέξη μαυρα και τίμιο στην ιδια προταση; Ρωτα ακριβως τι εννοεί, μικτα, καθαρα; Δεν ειναι ντροπη.
Stefanos683 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, swarchz είπε καλησπερα. προσφατα μιλησα για μια δουλεια σε μια επιχειρηση. μου ειπαν οτι τ ωραριο ειναι 8-4 δευτερα εως παρασκευη και σαββατο 8-2.30. ο ανθρωπος που μιλησα ειπε οτι αμα με προσλαβει θα με προσλαβει μεσω προγραμματος οαεδ. ειπε οτι το προγραμμα δινει 640? αλλα αυτος θα μου δινει 700 ευρω. μιας και ειναι η πρωτη φορα που παω να πιασω δουλεια εχω τις εξης αποριες. 1)Για τις ωρες θα δουλευω (αμα) ποιο ειναι το minimum legal ποσο που θα επρεπε να παιρνω; γιατι αν αυτος μου βαζει 700 μεικτα ειναι πολυ λιγα βασικα λιγοτερα του βασικου(;) 2)Γινεται να συμπληρωσει επιπλεον χρηματα σε αυτα του οαεδ αυτος; η ο οαεδ βαζει στανταρ το ποσο 640(;) και αυτος εννουσε οτι θα μου δινει 580 (που ειναι τα καθαρα) + αλλα 120 μαυρα (580+120=700) που αμα ειναι ετσι ειναι σχετικα οκ, τουλαχιστον λιγο πιο τιμιο. κυνηγα ο,τι καλυτερο μπορεις, εννοω ζητα τουλαχιστον το βασικο, αλλα κοιτα κ τις συνθηκες , προοπτικες κ τα επιμερους. πχ αν ειναι κοντα σου ή καλο το περιβαλλον αν το μαγαζι εχει δουλειες πιθανως να σου δωσει οντως παραπανω απο το βασικο , μαλλον 700 καθαρα θα εννοει γιατι 6 μερες την εβδομαδα ειναι ζορι αν ειναι για μεικτα κ δεχτεις, μολις βρεις κατι με περισσοτερα λεφτα σκεψου να πας στα περισσοτερα 1
Baator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διευκρίνισε τα μαζί του. Δεν είναι ντροπή. Προσωπικά εκτιμώ ότι τα 700 είναι καθαρά. Αν είναι μικτά, είναι πολύ λίγα τα χρήματα για το ωράριο που σου είπε. Και τα 700 καθαρά είναι πολύ λίγα για αυτές τις ώρες, αλλά τέσπα, το προσπερνάμε. Νόμιμο για τις ώρες που σου είπε δεν υπάρχει, γιατί περνάει τις 40 ώρες την βδομάδα, δεν είναι νόμιμο ωράριο αυτό, θα το διαπιστώσεις μόνος σου γιατί, δεν θα αντέξεις πολύ να δουλεύεις 6 μέρες κάθε βδομάδα και τόσες ώρες. Ο βασικός για 40 ώρες την βδομάδα, είναι 663 ευρώ μικτά, 540-570 ευρώ καθαρά (εξαρτάται αν είσαι εμπορουπάλληλος ή σε άλλη δουλειά). Σίγουρα θα σου δίνει μαύρα στο χέρι τα εξτρα του ΟΑΕΔ. Αν είναι καθαρά τα 700, κάντο όσο αντέξεις, αλλά να ξέρεις το 6ημέρο και με τόσες ώρες είναι σκότωμα. Αν είναι μικτά (που δεν νομίζω), απλά δεν αξίζει αυτή η δουλειά, θα ψοφήσεις στην κούραση τσάμπα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Baator 2
logistoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, Baator είπε Νόμιμο για τις ώρες που σου είπε δεν υπάρχει, γιατί περνάει τις 40 ώρες την βδομάδα, δεν είναι νόμιμο ωράριο αυτό, Οι 6ημεροι τελευταία φορά που θυμάμαι μπορούν να δουλεύουν και 8 ώρες υπερεργασία (άρα 48), άλλαξε κάτι;
3DJIN Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 περιπου 750 ειναι το καθαρο στο εξαημερο. Αν εχει και μαυρα η δουλεια ζητα 800.
unique798 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, logistoulis είπε Οι 6ημεροι τελευταία φορά που θυμάμαι μπορούν να δουλεύουν και 8 ώρες υπερεργασία (άρα 48), άλλαξε κάτι; Δεν νομιζω.. Αλλα σε συνολο 150 ωρες ετησιως . Οποτε δε μπορει να γινει μονιμο σε 6ημερη εργασια (6:40) γτ δε φτανουν οι ωρες(150). ... Αμφιβαλω αν εισαι με προγραμμα 6ημερης εργασιας του ΟΑΕΔ. Ο εργοδοτης σου θελει να σε εκμεταλλευτεί , τα εχουμε ξαναδει αυτα. Ενημερωσου και κανε καταγγελια. 2
logistoulis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, unique798 είπε Δεν νομιζω.. Αλλα σε συνολο 150 ωρες ετησιως . Οποτε δε μπορει να γινει μονιμο σε 6ημερη εργασια (6:40) γτ δε φτανουν οι ωρες(150). ... Αμφιβαλω αν εισαι με προγραμμα 6ημερης εργασιας του ΟΑΕΔ. Ο εργοδοτης σου θελει να σε εκμεταλλευτεί , τα εχουμε ξαναδει αυτα. Ενημερωσου και κανε καταγγελια. Μιλάω για υπερεργασία και όχι υπερωρία..
vagos789 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 https://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-asfalistika/ergasiaka-ypallilwn-ota/oaed-neo-programma-me-10-000-theseis-kai-mistho-663-eyro/
agnostos13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν τα 700 είναι καθαρά είναι λίγο πάνω από το βασικό (για τις αντίστοιχες ώρες), αν είναι μικτά κλάφ' τα... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από agnostos13
swarchz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, vagos789 είπε https://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-asfalistika/ergasiaka-ypallilwn-ota/oaed-neo-programma-me-10-000-theseis-kai-mistho-663-eyro/ λες αυτο να ειναι το προγραμμα; αν ειναι ετσι θα το συζητησω απλα να μ ριξει τις ωρες σε 40 και απλα να παιρνω αυτα του οαεδ. 11 ώρες πριν, unique798 είπε Δεν νομιζω.. Αλλα σε συνολο 150 ωρες ετησιως . Οποτε δε μπορει να γινει μονιμο σε 6ημερη εργασια (6:40) γτ δε φτανουν οι ωρες(150). ... Αμφιβαλω αν εισαι με προγραμμα 6ημερης εργασιας του ΟΑΕΔ. Ο εργοδοτης σου θελει να σε εκμεταλλευτεί , τα εχουμε ξαναδει αυτα. Ενημερωσου και κανε καταγγελια. Αρα δεν υπαρχει προγραμμα οαεδ για 6ημερο; ρωταω γιατι μια γνωστη μ εκανε σπαστο σε καταστημα ρουχων, 6-7 αλλα σπαστο αρα 40 ωρες την εβδομαδα. θα του προτεινω οταν ξαναμιλησω μαζι του ειτε για καθημερινα 8-2.30 ειτε 5 8ωρα.. 20 ώρες πριν, logistoulis είπε Οι 6ημεροι τελευταία φορά που θυμάμαι μπορούν να δουλεύουν και 8 ώρες υπερεργασία (άρα 48), άλλαξε κάτι; γνωριζετε αν επιτρεπεται ως υποψηφιος μεσω προγραμματος οαεδ να μου ζηταει υπερεργασια;
Bitbit Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 δεν είμαι ειδικός για το θέμα αλλά λίγο δύσκολο να είναι αυτό πρόγραμμα του οαεδ. δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να είναι για Δευτέρα-Παρασκευή και αυτός να σου ζητάει να δουλέψεις και Σαβ, γι αυτό θα σου δίνει τα επιλέον χρήματα. Τα διάφορα προγράμματα του οαεδ και όχι μόνο, είναι νορμαλ. Δε σε βάζουν να δουλέψεις τόσες ώρες, σε άλλα προγράμματα δεν επιτρέπουν σπαστό ωράριο ή εργασία αργά το βράδυ ή Κυριακή. Αυτό που γράφω δε σημαίνει ότι ισχύει παντού. Αλλά το έχω δει σε μερικά προγράμμματα, τα οποία ίσως ήταν και λίγο διαφορετικού τύπου (voucher). Ψάξτε το λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα